Banner for Parfumerie.nl

4. Helse- og skønhedsbutik
  5. Hårproduktbutik
  6. Kosmetik- og parfumeleverandør

Om Parfumerie.nl

Parfumerie.nl is de webshop van een familiebedrijf dat al sinds 1969 draait om geuren, huidverzorging en make-up.

Achter onze webshop staat een echt team. U vindt ons ook in onze winkel in hartje Amsterdam (Damstraat), waar u terechtkunt voor persoonlijk advies.

Waarom klanten voor ons kiezen:

• 100% origineel: wij zijn een officieel verkooppunt en leveren uitsluitend echte producten, rechtstreeks van de merken.
  • Gratis samples: bij elke bestelling kiest u luxe extraatjes uit om te proberen.
  • Snel en zorgeloos: vlotte levering en achteraf eenvoudig retourneren.
  • Veilig betalen: met iDEAL, creditcard en andere vertrouwde betaalmethodes.
  • Persoonlijk contact: onze klantenservice helpt u graag verder via klantenservice@parfumerie.nl.

Vragen over een product of uw bestelling? Stuur ons gerust een bericht, we denken graag met u mee.

Waarom kiezen voor Parfumerie.nl?

100% origineel
Wij zijn een officieel verkooppunt en leveren uitsluitend echte producten, rechtstreeks van de merken zelf.
Gratis samples
Bij elke bestelling voegen we standaard luxe samples toe om uit te proberen.
Persoonlijk advies
Vragen over een geur of product? Ons team helpt u graag verder, net zo persoonlijk als in onze winkel.
Snelle levering
Op werkdagen voor 23:45 besteld, dan de volgende dag in huis. Gratis verzending vanaf €30.
Familiebedrijf sinds 1969
Een vertrouwd familiebedrijf met een eigen winkel in Amsterdam en duizenden tevreden klanten.

Authenticiteitsgarantie

Altijd originele producten, rechtstreeks van de officiële merken.

Parfumerie.nl is een officieel verkooppunt van de merken die wij voeren. Al onze producten komen rechtstreeks van de merken zelf en hun officiële leveranciers, dus je weet zeker dat je het echte product in huis haalt.

Wat je van ons mag verwachten:

• Uitsluitend originele producten, rechtstreeks van de merken.
  • Geen grijze import of partijen van onbekende herkomst.
  • Klopt er iets niet aan je bestelling? Dan lossen we het voor je op.

Promotion box for Parfumerie.nl

100% origineel, officieel verkooppunt

Alleen echte producten, rechtstreeks van de merken zelf.

30 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(30.176)

1.547 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Alles ok

Alles ok .,.........

16. januar 2022
Parfumerie.nl-logo

Besvarelse fra Parfumerie.nl

Beste Anoud,

Bedankt voor uw feedback.
Fijn dat alles ok was.
Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot de volgende keer.

Liefs,

Team parfumerie.nl

Alles toppie

19. august 2021
Parfumerie.nl-logo

Besvarelse fra Parfumerie.nl

Beste Jan,

Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat alles toppie was.
Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot de volgende keer.

Liefs,

Team parfumerie.nl

Vis anmeldelser på alle sprog. (30.176 anmeldelser)