Her får du effektiv & sikker behandling af uddannede behandlere. Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed, har tilknyttet klinikansvarlig læge samt en patientforsikring. Vi laver laser hårfjerning med effektive diode lasere. Cryo fedtfrysning, som kan reducere dine uønskede fedtdepoter. Cellulite, arvæv & strækmærker behandling med shockwave. Erektil Dysfunktion / bedre rejsning behandling med shockwave. Hyggelig atmosfære og uformel omgangstone med plads til alle. Moderat prisniveau, blandt markedets billigste og hvor de fleste kan være med.
Danmark
- paradigme.nu
Afslappet atmosfære.
Jeg er kommet der nogle gange og får laser for hårfjernelse i intimtområdet og hos mig er der tydelige resultater. Jeg er efter 3 gange allerede stoppet med selv at barbere mig. Og trods det ømfindige område mærker jeg ikke andet end varme.
Det er hyggeligt, afslappet og ligetil at komme der. Bonus er, at der er søndags åbent.

Besvarelse fra PARADIGME
Dejligt sted og afslappet atmosfære
Dejligt sted og afslappet atmosfære. Mette tager godt imod en og sørger for at lytte til ens ønsker. Jeg er kommet hos Paradigme i godt et år med forskellige behandlinger, og jeg fortsætter med at komme der. Kan kun anbefales!

Besvarelse fra PARADIGME
Jeg er meget tilfreds med behandling…
Jeg er meget tilfreds med behandling som er effektiv og foregår i et afslappet og hyggeligt miljø.

Besvarelse fra PARADIGME
Du er i absolut gode hænder ved Britta.
Du er i absolut gode hænder ved Britta.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Kan varmt anbefale behandling hos…
Kan varmt anbefale behandling hos Beauty by Dreier.
Britta er enormt imødekommende og vigtigst af alt, så virker hårfjerningsbehandligerne.

Besvarelse fra PARADIGME
Hvor er det bare dejligt at slippe for…
Hvor er det bare dejligt at slippe for barbering.
Super effektiv behandling i Brittas kompetente hænder. Hun formår oven i købet at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære.
Jeg giver det mine varmeste anbefalinger.
Melissa

Varm anbefaling herfra!
Varm anbefaling herfra! Den bedste investering jeg har gjort. Tænk at være fri for at fjerne uønskede hår. I tillæg er man i de bedste hænder hos Britta. Kompetent og professionel behandling!

Fantastisk service
Fantastisk service, god og virksom behandling.
Kan helt klart anbefale Beauty by Dreier

Besvarelse fra PARADIGME
Super tilfreds og effektiv behandling
Jeg er så glad for mine hårfjerningsbehandlinger. Det virker super godt, og jeg kan se en kæmpe forskel fra gang til gang! :)
Kæmpe anbefaling af Britta og hendes klinik