Padelspecialist Anmeldelser

4,8

Super god kundeservice Jeg købte et par sko via gavekort, men skulle bruge en anden størrelse. Efter anbefaling bestilte jeg et nyt par og returnerede de gamle. Der opstod lidt forvirring omkr... Se mere

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos Padel Specialist 🎾🔥 Jeg bestilte en padelbat og 5 rør bolde, og jeg er virkelig imponeret! 🙌 Leveringen var super hurtig 🚚💨 – det hele kom lynhurtigt f... Se mere

Jeg var i tvivl om hvad jeg skulle vælge til mit næste bat, så jeg besluttede at kontakte et par butikker for hjælp, og Peter var hurtig til at svare både første gang og var klar i sin anbefaling,... Se mere

• Padel gear

4,8

Har ikke besvaret negative anmeldelser

10/10

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med padelspecialist. Der har været fantastisk service hele vejen igennem. Battet blev hurtigt leveret og da jeg desværre måtte reklamere over battet fik jeg et nyt få dage efter. Matilde, som behandlede min reklamation, var behagelig og serviceminded. 10/10 vil anbefale til andre!

17. september 2026

Ringe ringe ringe

Jeg har nu for 2. Gang på 2 uger været nødsaget til at kontakte deres kundeservice, da de hverken kan pakke deres ordrer ordentligt eller sende produkter, som har den kvalitet som de beskriver.

Jeg køber et par Adidas crazyquick, som allerede under 2 træning langsomt begynder at gå i stykker. Derefter skal jeg skrive frem og tilbage af flere mails med kundeservice for endelig at få sendt et par nye sko.

Derefter for jeg min anden ordre hjem, som er pakket forkert. Jeg bestilte en orange trøje og modtager en rød. Hvor talentløst kan det være?

Jeg kan ikke genkende butikkens ellers flotte anmeldelser, desværre👎

20. august 2026

Virkelig lækkert udvalg af padeludstyr…

Virkelig lækkert udvalg af padeludstyr og ikke mindst pålidelig kundeservice, da mit bat gik i stykker. Og så er det samtidig virkelig gode priser. Jeg kommer fremadrettet kun til at købe padelgrej her. Fem stjerner herfra :-)

9. juni 2026

Bat gik i stykker efter 4 måneder

Jeg vil bare sige tusind tak for super god service. Jeg købte et babolat air viper bat er jer som efter 4 måneder fik i flænge i toppen efter et smash. Det imødekom i med en rigtig flot kompensation og super god service. Helt sikkert et sted jeg vil ligge mine penge fremover!
Tusind tak for hjælpen.

28. maj 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos Padel…

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos Padel Specialist 🎾🔥

Jeg bestilte en padelbat og 5 rør bolde, og jeg er virkelig imponeret! 🙌

Leveringen var super hurtig 🚚💨 – det hele kom lynhurtigt frem, og alt var pakket ordentligt og i perfekt stand 📦✨

Selve servicen er helt i top 👌 Kommunikationen har været nem, og det hele har bare spillet fra start til slut.

Padelbatten føles lækker og af høj kvalitet 🎾💪, og boldene er også helt perfekte til spillet. Jeg har ærligt talt ikke en finger at sætte på noget som helst 😄

Klar anbefaling herfra – jeg handler helt sikkert igen 🏆🔥

8. maj 2026

Lang levering tid

God kundeservice hurtig respons.

MEN
Bestilte med dau levering ud fra vejledning på hjemmeside.
Der bliver også skrevet på hjemmesiden
“Hos Padel Specialist har vi dag til dag levering. Du kan bestille din vare en hverdag, før kl. 13:00 og modtage varen allerede dagen efter.”

Jeg bestilte min vare mandag enden 13.00
Min vare forventes først at blive leveret torsdag nu..

Syntes det meget sjusket vejledning.
3-4 dage om levering er ikke ok i min optik. Når man skriver dag til dag levering.

15. april 2026

Super god kundeservice

Super god kundeservice

Der opstod lidt forvirring omkring refunderingen, som først blev sat tilbage på gavekortet. Men efter en hurtig mail til kundeservice blev det løst med det samme, og beløbet blev udbetalt uden problemer.

Rigtig god og fleksibel service – det giver tryghed at handle hos jer.

10. april 2026

Jeg har stadig til gode at have en dårlig oplevelse med at handle med Padel specialist.
Hurtig og præcis levering.
Super personlig service fra Peter, når jeg har haft spørgsmål.

5. marts 2026

God service og kommunikation

Havde forudbestilt de nye NOX padel sko, de blev forsinket fra producentens side hvilket Padelspecialist ikke kunne gøre så meget ved udover opdateringer løbene med de var forsinket og at de nu havde modtaget dem og dermed snart på vej til mig. Udover det fik jeg gratis grip, et rør bolde også eletrolytter med som beklagelse selvom de ikke kunne gøre noget ved forsinkelsen

6. februar 2026

Altid god service!

Altid en god service ved Padelspecialist! Jeg spurgte om prismatch på en vare og ikke længe efter var der svar med den ønskede prismatch! Kæmpe anbefaling herfra

2. februar 2026

Hurtig levring og fantastisk håndtering af reklamation

Rigtig hurtig levering, hvilket et super fedt når man gerne bare vil i gang med at bruge sit nye bat.

Jeg var desværre rigtig uheldig med både indpakningen under transporten af battet samt vægtskiverne på battet. Jeg kom hurtigt i kontakt med Sarah og vi fandt hurtigt den helt rigtig løsning , der gør at jeg både vil anbefale dem til andre og selvfølgelig handle der igen.
Tusind tak.

26. januar 2026
Padelspecialist-logo

Besvarelse fra Padelspecialist

Det var godt, at vi fik sagen løst og vi ses på shoppen igen.

Mvh Team Padel Specialist

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
I løbet af min købsproces med nye padelbat og lidt ekstra fik jeg exceptionelt god kundeservice fra Peter. Hurtig, behagelig, og helt igennem gennemført oplevelse.

19. januar 2026

Super effektivt

Hurtig ekspedition (levering på lidt over 24 timer) og hurtig support, hvis der skulle opstå spørgsmål. Kan ikke blive bedre.

14. januar 2026