Padel Nuestro Anmeldelser

24.931

3,9

VÆRSTE SELSKAB. Jeg bestilte en ketcher d 30 marts. D 15 april får jeg at vide at ketcheren er på vej tilbage til Spanien. Min adresse stod på. Ringer og skriver til dem, men de forstår minus. Jeg f... Se mere

Lige fået første del af min forsendelse. Pakken havde lidt skader, men umiddelbart ved første kig er alt okay. Håber ikke, der sker noget med mit bat grundet fragten. Ellers er alt gået hurtigt o... Se mere

Super professionel service og hurtig svar på email. Kun de bedste anbefalinger herfra😊. Pakken var en enkelt dag forsinket med UPS, men det var ikke Padel Nuestros skyld.

1. Butik med tennisudstyr
  2. Sportstøjbutik
  3. Butik med udendørstøj og -udstyr
  4. Sportsbutik
  5. Producent af sportstøj

Tienda pádel referente y líder online con más de 50 tiendas repartidas a lo largo de todo el mundo. Contando, adicionalmente, con más de 400 puntos de venta. Padel Nuestro es el principal distribuidor de pádel en mundial. Somos especialistas en pádel y en nuestra tienda online encontrarás una amplia selección de palas de pádel, zapatillas, paleteros, ropa de pádel y todo tipo de accesorios que te harán disfrutar de tu deporte preferido en su máxima expresión. Te lo garantizamos. En nuestra tienda pádel podrás encontrar más de 6.000 productos dedicados exclusivamente a los amantes de este deporte. Asimismo, contamos con un extenso catálogo en el cual cada día se incluyen nuevos artículos para que los padeleros más exigentes puedan encontrar las últimas novedades. ¿Tiene Padel Nuestro los mejores precios del mercado? Sí, en nuestra tienda pádel puedes encontrar una amplia variedad de palas destinadas a todos los públicos y bolsillos que pueden ser usadas por jugadores de diferentes niveles. Debido a que este tipo de palas tienen un precio inferior, se podría pensar que son inferiores en calidad. Todas las palas vendidas en Pádel Nuestro responden a los estándares de calidad de las propias marcas y garantía de fabricante. Por lo tanto, las palas de pádel baratas no tienen porque ofrecer un rendimiento o durabilidad inferior, ya que, cumplen con cada una con los estándares de calidad del fabricante. Por ello, si quieres comprar palas de pádel baratas en Padel Nuestro tienes una gran variedad de modelos de diferentes marcas. Disponemos de los precios más competitivos de todo en Internet en pádel. Revista nuestra sección de outlet pádel y comprueba las ofertas que tenemos preparadas para ti. Una gran selección de productos en oferta te están esperando. Porque comprar palas de pádel baratas es fácil con Padel Nuestro.

God

25 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(24.931)

2.749 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

VÆRSTE SELSKAB.

VÆRSTE SELSKAB.
Jeg bestilte en ketcher d 30 marts. D 15 april får jeg at vide at ketcheren er på vej tilbage til Spanien. Min adresse stod på. Ringer og skriver til dem, men de forstår minus. Jeg får en mail omkring, at jeg får 10% tilbage af min ordrer og de sender den igen. Hører stadig ingenting og venter 3 dage. Får en arrogant mand igennem, som siger at det er til næste køb. Jeg beder om, bare at få pengene retur igen og skal til at forklare yderligere, men han lægger bare på. Så slet ikke en anbefaling værdig, på nogen måde.
Ps min første anmeldelse nogensinde på trustpilot.

24. april 2026

Kære Frederik,

Vi beklager oprigtigt det skete og de gener, det har medført.

Normalt modtager kunden automatisk en forsendelsesmail med et sporingslink fra transportøren. Det er muligt, at denne mail i dette tilfælde er endte i spam-mappen og derfor ikke er blevet set.

Som ønsket har vi gennemført tilbagebetalingen, og tilbagebetalingsbekræftelsen er blevet sendt til dig her til morgen.

Vi har på intet tidspunkt haft til hensigt at nedgøre dig fra kundeservice, og det er muligt, at sproglige barrierer har medført misforståelser.

Vi beklager ulejligheden og står naturligvis til rådighed, hvis du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen.

Huge selection

Huge selection, great discount on last year models and accessories

26. januar 2026

Besvarelse fra Padel Nuestro

Thank you for your trust! #YouAreOneOfUs

Perfekt.

Perfekt.. alt godt

7. januar 2026

Besvarelse fra Padel Nuestro

Mange tak for din vurdering! #YouAreOneOfUs

Great experience

Great experience. everything worked well and fast
will def use Padel Nuestro again

5. januar 2026

Besvarelse fra Padel Nuestro

¡Thank you very much for your trust!

Købte et nyt NOX padel bat

Købte et nyt NOX padel bat. Da jeg spillede med det første gang, lød det meget mærkeligt når jeg slog til bolden. En meget hul lyd. Sammenlignede med en kammerat som har det samme bat, og der var stor forskel i både lyden og også power, skulle slå meget hårdere med mit bat for at få samme resultat. Har sendt både billeder og videoer til Padel Nuestro, men de har afvist at der skulle være noget galt med battet. Sidste gang jeg køber noget hos dem.

30. november 2025

Besvarelse fra Padel Nuestro

Tak for din vurdering. Kan du give os et ordrenummer? Så kan vi tjekke, hvad der er sket med din skovl.

Forfærdelig kundeservice

Bestilte en kasse overgrips og nogle ekstra ting. Levering som planlagt, men kassen med overgrips var ikke med. Jeg skriver til dem samme dag, og skriver, at jeg gerne vil have overgripsene stadigvæk. Jeg får først svar 2 dage efter, hvor de blot oplyser, at de er kede af det osv. Ud af ingenting refundere de pengene, for overgripsene. Jeg får efter weekenden oplyst, at dette skyldes, at, og jeg citerer: "Due to a lack of stock we could not send the overgrip". Jeg går ind på deres hjemmeside, og tjekker og kan se, at de stadigvæk er på lager...

Virkelig en træls oplevelse når man bare ville have overgripsene. Samtidigt var kommunikationen med deres support team horribelt langsom og ligegyldig.

6. juni 2025

Besvarelse fra Padel Nuestro

Kære Jakob, Vi beklager problemet med din ordre.
Overgripsene var udsolgt på grund af en lagerfejl. Derfor har vi refunderet dine penge, efter du informerede os om, at du ikke havde modtaget dem.

Vi beklager ulejligheden.

Lige fået første del af min…

Ellers er alt gået hurtigt og nemt, samt 1 dags svar fra kundeservice, hvilket var perfekt.

Kan godt anbefales.

5. februar 2025

Forfærdelig virksomhed - køb ikke hos dem!

Ting kan købes for billigt. Det ved vi alle. Og det gælder desværre også for køb hos Padel Nuestro.

Deres kundeservice svarer enten ikke eller der kan gå 5-6-7 dage før de svarer - efter man har rykket for svar, vel at mærke.

De tager ikke en vare retur, selvom den ikke lever op til beskrivelsen på deres hjemmeside, og de er så godt som umulige at få fat på telefonisk (tager nærmest aldrig telefonen).

Varer fremgår som på lager, men er det ikke. De hæver dog alligevel beløbet med det samme på dit kreditkort.

Du kan være heldig, at alt går godt. Men også det modsatte. Se de andre negative anmeldelser her på Trustpilot.

Køb et andet sted, betal lidt mere og spar dig selv for en masse frustrationer med et firma, der på ingen måde har fokus på god, venlig og imødekommende kundeservice.

2. september 2024

Kent Jensen

God oplevelse. Leveret til aftalt tid. God information fra fragt firma om forsendelse

20. august 2024

Besvarelse fra Padel Nuestro

Mange tak for din vurdering, Kent!!

Jeg købte et rigtig fint prissat…

Jeg købte et rigtig fint prissat padelbat, som kom indenfor leveringstiden.
Der manglede shockout dæmperne, som skulle sidde i battet, og grippet var slidt. For mig ligegyldigt, da jeg udskifter det grip, og jeg fik 50 kr. tilbage for de manglende dæmpere. Der var en god kontakt vi a mail med firmaet.
Køber gerne samme sted igen, med den viden, at med stor besparelse kan følge en fejl eller to.

6. maj 2024

Ikke eksisterende Kundeservice

Jeg har bestilt en ordre, får så at vide, at den er forsinket og har derfor skrevet til dem flere gange, at jeg gerne vil annullere den. Der har intet svar været, på trods af flere mails og en besked over whatsapp…

17. april 2024