ORIS Tandlægerne - Viborg Anmeldelser 439

4,9

Toldboden 1, 2. C, 8800 Viborg, DK

Jeg skiftede til ORIS Tandlægerne i Viborg for få måneder siden, og jeg er bestemt ikke ked af det skifte! Det er blevet okay at gå til tandlæge igen, og Tandlæge Smed er en ekstremt kompetent, erfare... Se mere

ORIS Viborg, med Claus, Charlotte og det fantastiske team er en god og nærværende oplevelse hver eneste gang. De er fagligt dygtige og overholder altid vores aftaler. Klinikken er venlige og imødekomm... Se mere

Kompetent tandlæge, som jeg har benyttet i mange år. Tandbehandler var lidt for hurtig med at vurdere, at der var betændelse i en tand, som hun vurderede til skulle trækkes ud. Det gav mig unødigt sto... Se mere

1. nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Tandlæge
  2. nr. 4 af de 7 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
  3. nr. 4 af de 10 bedste virksomheder i Tandklinik
  4. nr. 3 af de 7 bedste virksomheder i Tandplejer
  5. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. nr. 4 af de 9 bedste virksomheder i Tandblegning

Om ORIS Tandlægerne - Viborg

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 17 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Toldboden 1, 2. C, 8800, Viborg, Danmark

• 86623730
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Viborg

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,9

Svarer typisk inden for 48 timer

Som altid en venlig og professionel…

Som altid en venlig og professionel oplevelse

Hej Birgitte,

Vi er glade for, at du altid har en god og professionel oplevelse hos os. Tak for din positive anmeldelse, det betyder meget for os.

Venligheden

Venligheden, smilene, fagligheden

13. januar 2026

Hej Henrik

Tak for de rosende ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Det var en virkelig rar og tryg oplevelse

Det var en virkelig rar og tryg oplevelse at være ind hos Claus Smed. Jeg følte mig mødt i øjenhøjde, og der blev lyttet til min behov

Hej Stine,

Vi er glade for at høre, at du havde en rar og tryg oplevelse hos Claus. Tusind tak for rosen til ham og de fem stjerner!

Professionel behandling

Professionel behandling, alle meget smilende og altid tid til patienterne og en snak 😊
Arne

Hej Pia,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med professionel behandling og smilende personale. Vi sætter pris på din positive feedback og takker for din tid.

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Der er ikke megen ventetid og kompetent…

Der er ikke megen ventetid og kompetent behandling

16. januar 2026

Hej Jette,

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og kompetent behandling. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Venlig og meget personlig behandling.

Venlig og meget personlig behandling.

Hej Pernille,

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores behandling som venlig og personlig. Tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os!

Imødekommende

Venlighed, imødekommende, viser hensyn under tandbehandling. Giver den tid der er brug for.

Altid venlig og smilende receptionister.

Hej Vinni,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med venlighed, hensynsfuld behandling og imødekommende personale. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

God oplevelse med henblik Sjøgren sygdom

Igennem godt 1 år er jeg kommet hos Oris tandlægerne. Jeg blev mødt med venlighed og stor forståelse af alle. Jeg har Sjøgren sygdom ( bindevævsgigt ), som medfører store gener i mundslimhinden og tandskader. Jeg har følt stor empati og viden hos tandlæge Anne Rabek og klinikassistent Carina Dagø. Ser nu fortrøstningsfuldt fremad, da jeg kommer oftere i klinikken og at jeg altid kan ringe og få hjælp.

16. januar 2026

Hej Anne Marie,

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse gennem det sidste år. Vi sætter stor pris på din tillid og er taknemmelige for din feedback. Det er dejligt at vide, at du føler dig godt behandlet af Anne og Carina.

Tusind tak for rosen til dem og for den fine anmeldelse. Vi ser frem til dit næste besøg.

Venlig

Venlig, omsorgsfuld, nærværende og kompetent personale, som altid.

6. januar 2026

Hej Helle,

Vi er glade for at høre, at du altid oplever vores personale som venligt, omsorgsfuldt, nærværende og kompetent. Tak for din positive anmeldelse!

Altid super service

Altid super service, flinke medarbejdere og god information om tændernes tilstand, samt gode råd om forbedringer.

7. januar 2026

Hej Inge-Lise,

Vi er glade for at høre, at du oplever god service og venlige medarbejdere. Tak for din positive anmeldelse og de fem stjerner.

Reel behandling

Reel behandling

23. december 2025

Hej Lillian

Det er vi glade for, at du synes. Mange tak for den fine anmeldelse!

Ingen ventetid

Ingen ventetid - pænt og rent overalt , smilende personale .

11. december 2025

Hej Poul,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med kort ventetid og smilende personale. Tak for din positive anmeldelse!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Nyder at besøge min tandlæge i…

Nyder at besøge min tandlæge i sundhedshuset. Fine nye lokaler, hvor man altid bliver mødt med smil og et godt smittende humør.

16. december 2025

Hej Anita,

Vi er glade for at høre, at du nyder dine besøg i vores fine lokaler. Det betyder meget for os, at du oplever at blive mødt med smil og godt humør. Tak for din positive feedback!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Claus Smed er den bedste tandlæge

Claus Smed er den bedste tandlæge.
Tak for altid god behandling🤩

12. december 2025

Hej Maria,

Vi er glade for at høre, at du altid får en god behandling. Mange tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Hurtig og en hygge stemning

Hurtig og en hygge stemning

19. december 2025

Hej Lene,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og en hyggelig stemning. Mange tak for din feedback!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Hej jeg er meget godt tilfreds med…

Hej jeg er meget godt tilfreds med jeres omhyggelig hed.

9. december 2025

Hej Mona,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores omhyggelighed. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

God oplevelse

Tandlægerne var søde. Min operation gik hurtigt. Jeg blev gjort bekendt med den efterfølgende helingsproces mm.

15. december 2025

Hej Sara,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores tandlæger var søde. Tak for din positive feedback om din hurtige operation og information om helingsprocessen.

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Altid god og kompetent behandlig.

Altid god og kompetent behandlig.

19. december 2025

Hej Bo,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med kompetent behandling. Mange tak for din positive feedback!