ORIS Tandlægerne - Sæby Anmeldelser

Gl. Ålborgvej 33, 9300 Sæby, DK

Skulle ha fjernet en bro og en betændt tand relateret til broen ( bropille) Blev henvist til Lone Birch Olsen, der gav mig en af de bedste tandlæge oplevelser nogensinde. ( jeg er passeret de 60)... Se mere

Jeg er tandlægeskræk, men måtte nødtvunget bestille en tid grundet tandpine. Efter en rolig undersøgelse, blev problemtanden fundet og, efter en lille snak, hevet ud. Det hele i stille og roligt tem... Se mere

Bedste tandlægebesøg i mit liv. Kom til Sæby fra Købnhavn hvor jeg to dage før havde været på tandpineklinik og fået en penicillin kur mod rodbetændelse. På grund af ulidelige smerter kontaktede jeg... Se mere

Oris tandlægerne i Sæby fortjener langt flere stjerner end man kan give. Især Lone og Mette 👏🏼 De tacklede min meget voldsomme tandlægeskræk så godt og var SÅ søde, og gjorde det nærmest til en... Se mere

1. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Tandlæge
  2. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
  3. nr. 7 af de 10 bedste virksomheder i Tandklinik
  4. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Tandplejer
  5. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i Tandblegning

Om ORIS Tandlægerne - Sæby

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Gl. Ålborgvej 33, 9300, Sæby, Danmark

• 98461484
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Sæby

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

1.550 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

godt personale som går op i deres…

godt personale som går op i deres arbejde.

19. november 2025

Hej Line,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale. Vi værdsætter din positive feedback meget!

Dygtig tandlæge

Dygtig og behagelig tandlæge

19. november 2025

Hej Ditte,

Vi er glade for at du havde en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding!

Plastvedligehold

Grundig vedligholdelse. God information.

11. november 2025

Hej Ib,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vedligeholdelsen og informationen. Tak for din positive tilbagemelding.

god tandlægeoplevelse

professionel og omhyggelig tandeftersyn

5. november 2025

Hej Joan,

Vi er glade for, at du var tilfreds med vores professionelle og omhyggelige tandeftersyn. Tak for din tilbagemelding!

"Ta selv bord"

Havde bestilt tid til tandrensning, fik regning på status undersøgelse og udvidet tandrensning, alt i alt en timeløn på omkring 1.500 kr.
regning nr. 475527
1 1114 Statusundersøgelse fra 26 år (SU) 188,29 - 95,04
1 1425 Udvidet tandrensning 322,84 - 162,90
1/2 times arbejde I alt kr. 769,07
det bliver så til kr. 1.538,14 for 1 time
Det der irriterer mig er, at man ikke fortæller, hvad man gør, og, hvad det koster.
Jeg ved, desværre, at jeg ikke er alene om det synspunkt.

6. november 2025

Hej Steen,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os, selvom vi naturligvis er ærgerlige over din oplevelse.
En statusundersøgelse og tandrensning er hører under de såkaldte fastprisydelser. Det betyder, at priserne er defineret via en overenskomst mellem Tandlægeforeningen og Danske Regioner og dermed er ens på alle landets tandlægeklinikker.

Vi genkender ikke, at du skulle have fået en regning på 1500 kr., men vi vil meget gerne gennemgå regningen med dig, hvis du har lyst. Du meget velkommen til at give os et kald på telefon 98 46 14 84.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Som altid føler jeg mig meget tryg ved…

Som altid føler jeg mig meget tryg ved at komme ind til Rikke

6. november 2025

Hej Ruth,

Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg hos Rikke. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Omhyggelig Tandlæge

Omhyggelig Tandlæge
Betryggende informationer om forestående behandling og udførsel

27. oktober 2025

Hej Lia,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med behandling og oplevede god information. Tak for din positive tilbagemelding!

Ok undersøgelse og ventetid

Ok undersøgelse og ventetid, men jeg er ikke tilfreds med at skulle afsted en ekstra gang for at få skiftet en fyldning. Er i øvrigt forundret over at pågældende fyldning kan fåes 4-500 kr. billigere ikke langt fra Sæby.

5. november 2025

Hej Preben,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os.
Vi bestræber os altid på at minimere antallet af besøg hos os, men da det er tandlægen, der skal foretage behandlingen, er det ikke altid muligt at klare det samme dag som besøget hos tandplejeren.

Vi forstår godt, det kan være svært at sammenligne tandlægepriser på tværs. Når tandplejeren laver et overslag på en behandling, kan den egentlige pris variere,
hvis tandlægen vurderer behandlingen anderledes, når han/hun kommer i gang med behandlingen. Derfor er prisen angivet som et overslag.

Du er meget velkommen til at give os et kald, hvis vi skal sætte flere ord på.

Venlig og professionelt

Venlig og professionelt. Føler mig altid i gode hænder, når jeg kommer :-)

3. november 2025

Hej Kathrine,

Vi er glade for at høre, at du altid føler dig i gode hænder hos os. Vi sætter stor pris på din positive feedback og takker dig mange gange for den!

Venlige og smilende pesonale

Venlige og smilende personale der gør en tryg og man får en kompetent behandling.

16. oktober 2025

Hej Kim,

Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg og kompetent behandlet af vores venlige og smilende personale. Tusind tak for din positive anmeldelse!

God weekend til dig,
Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Der er altid en dejlig og venlig…

Der er altid en dejlig og venlig service i dette hus og flot arbejde

16. oktober 2025

Hej Arndt,

Vi er glade for at høre, at du oplever en dejlig og venlig service hos os, og at du er tilfreds med vores arbejde. Tusind tak for de rosende ord og fem stjerner!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Tryg og professionel behandling.

Tryg og nærværende behandling i en professionel atmosfære 😃

15. oktober 2025

Hej Joan,

Vi er glade for at høre, at du havde en tryg og god oplevelse hos os. Tusind tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

God oplevelse

God oplevelse, sød og behagelig tandlæge.02-10.2025

2. oktober 2025

Hej Agnethe,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og fandt tandlægen sød og behagelig. Tak for din positive anmeldelse!

Hurtigt og smertefrit

Hurtigt og smertefrit
Venlig tandlæge
Fik hjælp og oplysning om et par steder, hvor der skulle børstes lidt ekstra

8. oktober 2025

Hej Ole,

Vi er glade for at høre, at du havde en god og smertefri oplevelse samt oplevede et venligt personale. Tak for din positive anmeldelse og fem stjerner!

God weekend til dig,

Ikke slebet/poleret

Ikke slebet/poleret, og stor runding ned i tanden, føltes ikke helt færdig

9. oktober 2025

Hej Mathias,
Vi skal selvfølgelig have dig til at blive tilfreds med behandlingen. Du er altid velkommen til at give os et kald på tlf. 98 46 14 84, så finder vi gerne en tid, hvor du kan komme forbi og få kigget på tanden.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Man kan få en akut tid når man har…

Man kan få en akut tid når man har tandpine og man bliver lyttet til
Jeg er ikke så glad for at sidde eller ligge på deres briks har tandlæge skræk men der vises hensyn 👍😘
Det er desværre også en dyr fornøjelse
Det burde være gratis

23. september 2025

Hej Connie,

Vi er glade for at høre, at du kunne få en akut tid og følte dig lyttet til, og at personalet var god til at tage hensyn til dig - det er nemlig ekstra vigtigt, når man lider af tandlægeskræk! Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os :-)

Professionel og effektiv

Professionel behandling som altid.

23. september 2025

Hej Sorrows,

Vi er glade for at høre, at du endnu engang oplevede en professionel behandling. Mange tak for din positive feedback!

Effektivt

Oris udfører et godt og grundigt eftersyn, intet overlades til tilfældighederne.
Så har du problemer med en tand så tag til Oris og kom godt i land.

26. september 2025

Hej Lars,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores eftersyn. Tak for din positive anmeldelse og anbefaling!

Grundig og god forklaring

Grundig og god forklaring

25. september 2025

Hej Jonna,

Vi er glade for, at du oplevede god forklaring. Tak for at dele din oplevelse med os!