ORIS Tandlægerne - Kalundborg Anmeldelser 672

Kordilgade 18, 1.sal, 4400 Kalundborg, DK

Søde tandlæger og god guidning igennem besøgene Klinik assistenterne er virkelig dygtige især Patricia deroppe fra da hun yder både omsorg ro og tryghed i hendes nærvær. Så dem der lider af tandlæg... Se mere

Jeg var hos tandplejer Hashmat Yousufi. Han var omhyggelig, men hurtig og virkelde dygtig. Jeg satte især pris på de manmge gode råd jeg fik omkring tandbørstning og mit valg af tandbørste. Råd jeg vi... Se mere

Jeg havde tabt en plump. Måtte have en akut tid, hvilke jeg fik samme dag. Jeg er i kemo behandling og måtte i princippet ikke gå til tandlæge før jeg havde afsluttet kemo forløbet og 1 mdr senere.... Se mere

1. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Tandlæge
  2. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
  3. nr. 7 af de 10 bedste virksomheder i Tandklinik
  4. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Tandplejer
  5. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i Tandblegning

Om ORIS Tandlægerne - Kalundborg

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Kordilgade 18, 1.sal, 4400, Kalundborg, Danmark

• 59510390
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Kalundborg

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

1.540 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

I trygge hænder

Man er i trygge hænder hos personalet ved ORIS Tandlægerne, og man får en god behandling!

30. maj 2025

Hej Sandra,
Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg hos os og at du har fået en god behandling. Tak for din positive anmeldelse, det betyder meget!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Søde personaler lige fra receptionen og…

Søde personaler lige fra receptionen og til behandlerne, venlig glad og positiv betjening og information.
Jeg glæder mig til min forestående regulering med skinner 😉
Det bliver så flot 😁

23. maj 2025

Hej Vivi,
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale og service. Vi ser frem til at hjælpe dig - det bliver nemlig flot!

Tak for rosen til personalet og for at skrive os en anmeldelse!

22. maj 2025

Hej Claes,
Det er vi glade for, at du synes!
Tak for anmeldelsen.

Vi ønsker dig en god dag,

flink medarbejde

29. april 2025

Hej Jens-Erling
Det er vi glade for, at du synes.
Mange tak for den fine anmeldelse!

Min tandlæge er super sød og dygtig

Min tandlæge er super sød og dygtig

16. maj 2025

Hej Kirsten
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din tandlæge. Tak for din feedback og rosende ord!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

At jeg føler mig tryg under jeres…

At jeg føler mig tryg under jeres behandling

28. april 2025

Hej Diane
Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg under vores behandling. Tak for din positive anmeldelse!

Kom til samme dag da det var lidt akut

Kom til samme dag da det var lidt akut
Og sød tandlæge
Ved det kræver meget at få lattergas i en klinik
Men det ville være fantastisk hvis det kunne skaffes ❤️❤️❤️

8. maj 2025

Hej Desiree
Vi er glade for at høre, at du fandt tandlægen sød og at du kunne komme til samme dag. Vi håber at det løser sig :-)
Tak for den fine anmeldelse!

Meget venlig betjening

Meget venlig betjening, god tandlæge og assistent

6. maj 2025

Hej Peter
Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores tandlæge og klinikassistent.

Første gang jeg var der

Første gang jeg var der, god betjening

21. april 2025

Hej Jan
Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god første oplevelse!

Kort ventetid

Kort ventetid
Spørgsmål
Hvorfor kan i ikke behandle en rodbehandling det har før være muligt hos jer???????

24. april 2025

Hej Hanne,
Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er glade for, at du oplevede kort ventetid. Vi kan hjælpe med mange rodbehandlinger, men ind i mellem kan rodbehandlingerne være så komplekse, at vi henviser til en specialist, så vi sikrer det bedst mulige resultat.

Vi håber, du kommer godt i mål med behandlingen.

Faglighed,empati

Faglighed,empati

Lille snak om misfarvet tand som tandplejeren måske få ide’ til at løse

2. maj 2025

Hej Inge
Tak for de rosende ord! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med tandplejerens faglighed og empati.

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

En venlig stemning fra man træder ind i…

En venlig stemning fra man træder ind i klinikken og en kompetent tandbehandling. Supergodt sted at få ordnet tandproblemerne.

23. april 2025

Hej Erik
Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du følte dig godt tilpas i klinikken og var tilfreds med behandlingen.

Dejligt personale kompetent tandlæge

Dejligt personale kompetent tandlæge
Bar en skam at et eftersyn er steget med 35% i pris på 6 mdr

17. april 2025

Hej Dann,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er meget glade for, at du føler dig i gode hænder hos os :-) Vi genkender ikke, at priserne på eftersyn er steget med 35 %. Prisen på tandeftersyn er en fastprisydelse, og dermed er prisen bestemt ved lov og ens på alle landets tandlægeklinikker.

Du er meget velkommen til at ringe til os på klinikken på tlf. 59510390, så vil vi meget gerne gennemgå din seneste regning med dig.

Fin service

Fin service

8. april 2025

Hej Dorthe
Dejligt at du oplevede god service.
Tak for den fine anmeldelse!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Jeg har ikke noget og klage over

Jeg har ikke noget og klage over, alt er ok. Susanne Jensen.

1. april 2025

Hej Susanne
Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds!

God eftermiddag til dig,

Prisen

Det er virkelig blevet dyrt

22. april 2025

Hej Birgitte,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os, selvom vi selvfølgelig er kede af, at du finder priserne for høje. Det er bestemt ikke hensigten.

En stor del af ydelserne hos tandlægen er fastsat ved lov, og derfor er priserne på mange af ydelserne ens på tværs af landets tandlæger. Det ligger os meget på sinde at sikre et højt informationsniveau, så vores patienter har en god forståelse for deres regning. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til noget på din regning, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 59510390.

Igen, tak for din anmeldelse :-)

Ramone er virkelig dygtig

Ramone er virkelig dygtig, rolig og tillidsvækkende. Jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem. Klinikken er indbydende, og personalet er søde og professionelle. Det er tydeligt, at Ramone går op i både faglighed og patientens oplevelse – det gør en kæmpe forskel!

Kan varmt anbefale hende, hvis du søger en tandlæge, der både er grundig og har hjertet med i sit arbejde.

15. april 2025

Hej Malene
Hvor er vi glade for, at læse om din positive oplevelse. Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Ramune. Det er dejligt, at du følte dig tryg og godt informeret under dit besøg. Vi bestræber os på at skabe en varm og indbydende atmosfære for alle vores patienter, og vi er glade for, at du oplevede det på den måde. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du følte, at Ramune gik op i både faglighed og patientens oplevelse.

Tusinde tak for de rosende ord og for anbefalingen af hende - det sætter vi stor pris på!

God eftermiddag til dig,