ORIS Tandlægerne - Kalundborg Anmeldelser 672

4,8

Kordilgade 18, 1.sal, 4400 Kalundborg, DK

Søde tandlæger og god guidning igennem besøgene Klinik assistenterne er virkelig dygtige især Patricia deroppe fra da hun yder både omsorg ro og tryghed i hendes nærvær. Så dem der lider af tandlæg... Se mere

Ramone er virkelig dygtig, rolig og tillidsvækkende. Jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem. Klinikken er indbydende, og personalet er søde og professionelle. Det er tydeligt, at R... Se mere

Jeg var hos tandplejer Hashmat Yousufi. Han var omhyggelig, men hurtig og virkelde dygtig. Jeg satte især pris på de manmge gode råd jeg fik omkring tandbørstning og mit valg af tandbørste. Råd jeg vi... Se mere

Jeg havde tabt en plump. Måtte have en akut tid, hvilke jeg fik samme dag. Jeg er i kemo behandling og måtte i princippet ikke gå til tandlæge før jeg havde afsluttet kemo forløbet og 1 mdr senere.... Se mere

1. nr. 7 af de 9 bedste virksomheder i Tandlæge
  2. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
  3. nr. 7 af de 11 bedste virksomheder i Tandklinik
  4. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Tandplejer
  5. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i Tandblegning

Om ORIS Tandlægerne - Kalundborg

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Kordilgade 18, 1.sal, 4400, Kalundborg, Danmark

• 59510390
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Kalundborg

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

En god oplevelse!

Man bliver mødt af smilende og venligt personale i de lyse og beroligende lokaler.

Før jeg kom til Oris tandlægerne var jeg rigtig nervøs efter gentagende dårlige oplevelser hos andre tandlæger.

Hos Oris Tandlægerne lyttede de til hvad jeg sagde og sørgede for at der var plads til at være nervøs, og sørgede for at jeg fik en god oplevelse.

Det er altid en god oplevelse at komme hos Oris Tandlægerne.(Så godt som det nu kan være at være hos tandlægen)

7. oktober 2025

Hej Philip,

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse hos os, og at vores personale var venligt og imødekommende. Dejligt at vi har kunne hjælpe dig med din nervøsitet og har gjort tandlægebesøget til en god oplevelse. Tak for din positive feedback!

Kom ind til tiden

Kom ind til tiden, dejlig betjening, billig regning.

8. oktober 2025

Hej Jan,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med punktlighed, betjening og pris. Tak for din positive anmeldelse!

Lidt ventetid

Lidt ventetid, men god og venlig modtagelse og grundig behandling

30. september 2025

Hej Benny,

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse og venlige modtagelse. Vi beklager ventetiden, men tak for din forståelse og feedback!

Jeg havde tabt en plump

Personalet var så imødekommende- lovede at passe godt på mig, hvilke de gjorde med mundbind, rensede min tand af og fyldte den midlertidig, jeg fik ingen infektioner bagefter, det var en god behandling jeg er taknemmelig for. Jeg vender tilbage og får den lavet efter end kemo og mit immunforsvar er oppe igen.
Tak for godt samarbejde fra tlf opkald, tandlæge og klinik assistent. Tak for jer…

29. september 2025

Hej Bente,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med personalet der var gode til at vise hensyn, især under dine kemobehandlinger. Vi er taknemmelige for din tillid og glade for, at vi kunne hjælpe dig akut og passe godt på dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage!

Tusind tak for at dele din oplevelse med os og for rosen til personalet - det sætter vi stor pris på!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Utrolig søde og imøde kommende

Utrolig søde og imøde kommende. Rart sted at komme ind.

2. oktober 2025

Hej Tina,

Vi er glade for at høre, at du synes, vi er søde og imødekommende, og at du nyder at komme hos os. Mange tak for din positive feedback!

Ros til Oris.

Afslappende behandling !

6. oktober 2025

Hej Povl,

Vi er glade for, at du oplevede en afslappet behandling.
Mange tak for rosen og de fem stjerner!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Et besøg hos Lise Langhoff er altid en…

Et besøg hos Lise Langhoff er altid en god oplevelse, også selvom det kan være dyrt. Hun er altid smilende, imødekommende og venlig. Den bedste tandlæge jeg har haft.

6. oktober 2025

Hej Christian,

Vi er glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos Lise. Tusinde tak for de rosende ord og fem stjerner til hende!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Min Tandplejer gjorde mig tryg.…

Min Tandplejer gjorde mig tryg så jeg ikke mærkede så meget til min tandlægeskræk. Meget kompetent og rolig og fik mig til at slappe af. Jeg er meget anspændt når jeg skal til tandeftersyn og er virkelig klar til at springe ned fra lejet. Stor ros til min tandplejer.

2. oktober 2025

Hej Kirsten,

Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg og rolig under din behandling. Det er dejligt, at din oplevelse var så positiv, og vi sætter stor pris på din ros til vores tandplejer. Tak for at dele din opleveles med os og for de fem stjerner!

Omhygelighed

Meget høflig og omhyggeligt besøg. Fin service

7. oktober 2025

Hej Flemming,

Vi er glade for at høre, at du havde et godt besøg med god service. Tak for din positive anmeldelse.

Super søde mennesker

Super søde mennesker

30. september 2025

Hej Mike,

Vi er glade for at høre, at du oplevede et venligt personale. Tak for din feedback og fem stjerner!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, fordi det var Lise Langhoff, som jeg var inde hos, hun er bare en venlig og sød tandlæge, meget behagelig.

10. oktober 2025

Hej Bente,

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse hos Lise. Tusind tak for de rosende ord og fem stjerner til hende!

Hej Søren,

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med behandlingen. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Hej Ole,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores venlige behandling. Tak for din fine anmeldelse.

Trist og glad følelser

I fik 5 🌠 sidste jeg skrev. Det vil jeg ikke give denne gang, fordi jeg snakkede med Didde om hvornår jeg igen skulle komme som er i februar og hun sagde jeg skulle ind til en tandplejer og det er jeg virkelig ikke glad for. Jeg har det ikke godt med nye mennesker. Jeg skal nok udredes for ADHD og angst og autisme. Det vil derfor være mega svært for mig at komme ind til en anden. Jeg har her efter jeg er kommet på kontanthjælp taget kontakt til jer igen efter jeg ikke har været der siden jeg var 16/17 år og i dag er jeg 23 år og nu har jeg bare lyst til og smide det hele på gulvet. Jeg har ikke været god til at børste mine tænder i mange år og det er jeg blevet nu. Hvis jeg ikke må komme ind til min tandlæge hele tiden må jeg bare opgive at gå til tandlæge ellers må jeg en anden gang finde en ny tandlæge hvis jeg kommer, så langt. Jeg har haft dårlig oplevelse hos skole tandlægen hvor jeg næsten er kommet ind til en ny hver gang. Jeg har været inde hos didde da den gang jeg var 16/17 år og det gav mig mod på at komme igen indtil hende efter, så mange år. Nu har jeg været inde hos didde 3 gang og jeg er blevet tryg ved at det er hende der har noget med mine tænder. Den første gang efter jeg har kontaktet jer var jeg til tjek om der var huller og det var der og didde fandt 4 huller der skulle laves og de 2 andre gange har jeg fået lavet 2 huller hver gang. Det gå mig virkelig på at jeg skal ind til en tandplejer.

1. oktober 2025

Hej Anna,
Tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du tryg ved at komme hos Didde. Jeg er glad for at høre, at du netop har haft en god snak med Annette fra klinikken, så I sammen kunne finde en god løsning til dig.

Rigtig god weekend,
Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Oplevede en god og hyggelig atmosfære i…

Oplevede en god og hyggelig atmosfære i klinikken og venligt og professionelt personale. Er glad for og har tillid til min tandlæge😊

25. september 2025

Hej Lisbeth,

Vi er glade for at høre, at du oplevede en god atmosfære og venligt personale i klinikken. Tusind tak for rosen til dem og for at skrive os en anmeldelse!

God behandling.

Den afslappende atmosfære det hele foregår under. Jeg får også altid en god forklaring af problemerne med mine tænder.

26. september 2025

Hej Sonja,

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på den afslappende atmosfære og de gode forklaringer. Tak for din positive anmeldelse, det betyder meget for os.

Altid sød og god behandling

Altid sød og god behandling

24. september 2025

Hej Henrik,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med personalet. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Virkelig dejligt personale og meget…

Virkelig dejligt personale og meget omsorgsfulde når man som mig ikke er særlig glad for tandlægebesøg

1. oktober 2025

Hej Jannie,

Vi er glade for at høre, at vores personale var dejlige og omsorgsfulde. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, selvom du ikke er glad for tandlægebesøg. Tak for de fem stjerner og for rosen til personalet!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Jeg skulle have trukket en besværlig…

Jeg skulle have trukket en besværlig kindtand ud. Og bedøves flere gange så jeg ikke kunne mærke noget og sådan var det også. Jeg er godt tilfreds med behandlingen.
Mvh Henning

24. september 2025

Hej Henning,

Vi er glade for at høre, at behandlingen af din kindtand gik godt, og at du ikke mærkede noget. Tak for din positive tilbagemelding.