Meget tilfreds med købsoplevelsen. Der gik lige en uge længere end først skrevet på ordrebekræftelsen men det gjorde ikke spor da det var ventetiden værd. Flotte solbriller som kostede 40% mindre he... Se mere

Shipments in 3 days to the whole world | Envíos en 3 días a todo el mundo
Carrer del Doctor Dou 19, 08001, Barcelona, Spanien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Rigtig gode produkter og pris. Vil klart anbefale. Men lidt lang levering.

Besvarelse fra Bassol Optic
Jeg købte et par prada solbriller den 31. Marts, hvor der stod at de var på lager og derfor kunne sendes med det samme. Et par dage senere modtager jeg en mail hvor der står at der nok vil gå 15 dage før jeg modtager dem og om jeg vil annullere ordren. Jeg har efterfølgende modtaget flere mails hvor de skriver, at de ikke ved hvornår de har varen. Jeg har flere gange sagt at jeg gerne vil annullere ordren, på trods af dette har de stadig trukket pengene som er omkring 2500 danske kroner, hvilket er mange penge at have ude uden at have et par solbriller. Firmaet har stadig ikke svaret og jeg har stadig ikke modtaget min solbriller/eller fået annulleret ordren.

Besvarelse fra Bassol Optic
Jeg bestilte et par solbriller fra Prada, hvor der stod at de skulle produceres, og at levering først ville være fra den 15. Marts og frem. Prisen var lavere end hos andre forhandlere, hvilket var derfor jeg valgte at købe herfra.
Undervejs i processen fik jeg mails, der gjorde mig opmærksom på, at jeg ikke var blevet glemt, og at jeg ville få besked, når der var nyt. Mine solbriller kom allerede den 12. Marts, og alt var præcist, som det skulle være!
Hvis man er tålmodig til at vente på produktionen, kan det virkelig betale sig at bestille herfra!

Besvarelse fra Bassol Optic
God pris og hurtig levering.
Deres hjemmeside kunne dog være bedre. Man kan ikke filtrere på størrelse og f.eks sportsbriller samlet.
Men køb og levering gik lige som det skulle 😊

Besvarelse fra Bassol Optic
Tak for de fantastiske briller. Selvom jeg i starten var lidt bekymret, fordi dagene gik, og ordrestatus ikke blev opdateret, og der ikke kom nogen beskeder, fik jeg dog ret hurtigt svar om, at ordren var under behandling. Senere skrev I igen og forklarede årsagen til forsinkelsen, og derefter kom den hurtigste levering: ved frokosttid fik jeg besked om, at pakken var sendt, og allerede næste dag havde jeg den i hånden – wow.
Alt var pakket virkelig flot ind i brandet papir, brillerne er fantastiske, og prisen er også god. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille hos jer!
Tusind tak Bassol Optic

Besvarelse fra Bassol Optic
Super god service og meget hjælpsomt personale.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Bassol optic.

Besvarelse fra Bassol Optic
det virker rigtig godt to lig ca en uge mere, men det skrive andre også det vil gøre

Besvarelse fra Bassol Optic
Jeg er på nuværende tidspunkt overhovedet ikke tilfreds med hverken leveringstid, kundeservice eller det produkt jeg pt har modtaget.
Egentlig så startede det meget godt. Solbrillerne så ud som om de kom på det lovet tidspunkt… det gjorde de også, men der var bare det lille problem, at det ikke var de solbriller jeg havde bestilt. Ret skuffet og ærgerlig også fordi jeg tog endda fri fra arbejde i det tidsrum hvor de var sat til levering, hvilket jo var helt unødvendigt… jeg skyndte mig lige efter modtagelsen at skrive både mail og på deres chat, de reklamerer med at de har åbnet for henvendelser til kl 18 og jeg skrev inden kl 12. Jeg modtog ikke svar på mailen før dagen efter, hvor de da var en smule beklagende, men ikke mere end at de lige skulle have flere beviser for at tro på at det var de forkerte solbriller jeg havde modtaget. Dem jeg modtog kostede mere end dobbelt så meget, som dem jeg havde bestilt, så hvad skulle det dog give mig at lyve om det?? Et par dage efter havde de så givet sig tid til at se en eller anden video igennem som jo sjovt nok bekræftede min påstand… jeg havde fået de forkerte solbriller… surprice… de ville have de forkerte solbriller retur og modtaget før de vil sende dem, som jeg rent faktisk har bestilt - en fødselsdagsgave som skulle være brugt sidste weekend… lige pt har de modtaget solbrillerne retur og der er fuldkommen radio tavshed fra deres side… der går flere dage imellem de svare på mine mails og solbrillerne er stadig ikke afsendt.. så se dog at rette op på jeres fejl og få sendt de solbriller! Jeg er ydermere blevet lovet kompensation for deres fejl og alt besværet, men den del svarer de heller ikke på nu.
Jeg er rigtig godt og grundigt skuffet over Bassol Optic og anbefaler ikke at man bestiller hos dem..

Besvarelse fra Bassol Optic
High end brillestel til favorable priser med hurtig levering

Besvarelse fra Bassol Optic
Lidt mangel på information omkring status på leveringen, gik en uge før jeg hørte noget som helst ! Men er super glad for solbriller og ville bestille her fra igen.