1. Mobiltelefonbutik
  3. It-udstyrsproducent
  4. Computerbutik
  5. Elektronikbutik
  6. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

NVIDIA is the world leader in visual computing technologies and the inventor of the GPU, which generates interactive graphics on workstations, desktop computers, game consoles, and more.

1,7

Dårlig

Hvilket skod firma

Hvilket skod firma, det er fuldstændigt håbløst at kræve at jeg skal have en konto for at opdatere mit grafikkort, så når man hurtigt skal opdatere, skal man bruge en time for at komme gennem jeres tåbeligheder.
Nogle firmaer kan bare ikke tåle at blive for store

10. august 2025

Virkelig ringe

Nvidia Geforce experience logger mig ofte ud efter en update. Nu har jeg glemt mit kodeord og skal lave et nyt. Lige meget hvilket kodeord jeg vælger vil den ikke acceptere det, fordi det ikke er "stærkt nok". Aldrig mere Nvidia.

20. august 2024

Ja som alle andre siger så har de 0-0…

Ja som alle andre siger så har de 0-0 service-. og deres grafikkort er pt ikke en skid værd.- den bliver ved med at fail. og der er nul løsning til det. men pyt med kunder de skal jo lancere næste nr.... selv om det er piis værd.-

30. december 2023

Har betalt for prioritet

Har betalt for prioritet, det lagger godt nok meget og det er meget irriterende når spillet vælger at fryse og når jeg spiller fortnite så er det at jeg prøver at hoppe ud af busen og så dør jeg fordi det lagger så meget, på min vens skærm flyver jeg bare ned men på min egen så står det helt stille imens jeg kan høre at jeg dører, også på hearts of iron IV så "retter de fejl" og det er så irriterende fordi de tror at grunden til det crasher er pga geforce og de har ingen ide på hvad det er de retter fordi det er HVER dag de retter fejl og de retter kun fejl når jeg er gået ud af spillet, og så skal jeg vente i nogen par minutter til at jeg kan spille, det er så irriterende at jeg har brugt penge på det her men kan ikke få en god oplevelse.

4. august 2023

fuldstændig ringe

fuldstændig ringe, deres system er så besværligt og det fungere ikke, deres kundeservice sejler også, i burde sq snart tage jer sammen inden i går konkurs

27. maj 2023

NVidia broadcast

Hej
Jeg downloadede "NVidia Broadcast" ... da jeg så begynder at bruge det kan jeg ikke bevæge mig i Minecraft, derefter virker mit keyboard slet ikke. Jeg vælger så at genstarte computeren og da jeg åbner igen skynder jeg mig at afinstallere det inden det laver mere skade. Når jeg så har afinstalleret det sker problemet igen. Jeg vælger så igen at genstarter og tjekker så min "downloads mappe" og ser der stadig ligger en setup fil selvom jeg lige har afinstalleret programmet ... efter jeg har slettet den virker alt heldigvis igen. Dårlig oplevelse håber NVidia vil tage det ind og gøre noget ved det
mvh
Mikkel Krag

14. december 2021
Vis anmeldelser på alle sprog (537 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto