Ærlig anmeldelse. Disclaimer. Jeg træner i samme træningscenter som en af MakeIt-ejerne. Efter mit første bodybuildings-stævne fik jeg mine første ‘ MakeIt-straps ‘ i en goodie bag. Disse... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
MakeIt Denmark er et dansk fitnessbrand med egen produktion og design. Vi skaber bæredygtige og funktionelle produkter af høj kvalitet, der inspirerer til en aktiv livsstil og forbedrer din træning. Vores fokus er kvalitet, design og ansvarlighed – fra idé til færdigt produkt.
Motorgangen 7B, 2690, Karlslunde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Rigtig god kundeservice. Fik hurtig tilbagemelding på min henvendelse og rettet op på min ordre. Produktet lever op til det lovede. Med min nye straps kan jeg løfte tungere og opnå bedre resultat af min træning. 👌😊
Fantastiske straps samt fantastisk kundeservice.
A+++
Kun KUN varmt anbefales herfra!
(100% tilbagevendende kunde - såfremt, der skal nye straps til engang)

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS
Jeg synes at jeres Premium straps er super fine, nemme og behagelige at anvende. Jeg bruger dem udelukkende til dødløft.
Jeg synes dog at når jeg vender læderet ind mod stangen som anvist, glider de lidt i mine hænder. Jeg har bedre oplevelser med dem når jeg vender læderet væk fra stangen, så jeg griber om læderet med hænderne. Det føles bedre og mere sikkert, og løftet bliver bedre, når jeg ikke skal tænke på om mine fingre glider.
Det kunne også have været fedt at prøve dem, hvor selve lappen er 5 eller måske endda 10 cm længere. Så man virkelig kan stramme dem rundt om stangen, ligesom på almindelige lange straps. Men bare hvor løkken ikke er løs, men syet sammen ligesom på jeres straps.

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS
Fik bestilt forkerte straps, fantastisk håndtering af sagen og hurtigt svar kan klart anbefales

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS
Fik for lidt over 7mdr siden mine StrapIt straps og efter relativt begrænset brug gik syningen i dem. Jeg skrev en mail til deres mailadresse kl. 16:33, kl. 17:15 var der svar om at det var ikke meningen - der kom et nyt sæt til mig. Jeg havde et opfølgende spørgsmål kl. 17.55 og den blev svaret kl. 18.45... Dagen efter kl. 07:55 får jeg en mail om at der er sendt en pakke til mig. Det er god og hurtig service. Produktet er lækkert og er uundværlig i min træning (det her var mit nr. 2 sæt som blev brugt en gang imellem når sæt nr. 1 ikke var med).

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS
Jeg købte et sæt gripit og indtil videre fungerer de fint 😊

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS
De sælger kvalitetsprodukter, så det er en fornøjelse at bruge dem hver gang

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS
Jeg har for lang tid siden købt HookIt, som jeg bruger ofte, og som er et virkelig gost produkt. Nu har jeg så lige bestilt StrapIt, og selvom jeg modtog Standard, så var de lige en tand for små, da jeg har ret store hænder og håndled.
Jeg vidste ikke helt, hvad jeg forventede, da jeg tog kontakt, men jeg blev mødt med noget nær den bedste kundeservice, jeg har oplevet. "Kunne du tænke dig et par custom-made uden ekstra beregning"? Det takkede jeg ja til, og de er nu på vej. Fantastisk service!!
...og deres produkter er virkelig gode og funktionelle.

Elsker mine nye straps.
Nemme og bekvemme og gør at jeg yder meget mere ud af min træning.
Har i forvejen nogle lange straps, men er for mig mere bøvlet at bruge.
❤️🔥💪❤️🔥💪❤️🔥💪❤️🔥

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS
Hurtig forsendelse og super produkt. Og den bedste - og hurtigste kundeservice!

Helt fantastisk kundeservice.
Skrev til dem via hjemmesidens kontanktformular, der gik ikke længe før der var svar.
Hvilket var venligt og positivt, samt meget interreseret i at hjælpe mig, påå bedst tænklige måde.
Produktet i sig selv er også super godt og holdbart, og det er sagt med tanke på mine unge dage, hvor jeg stillede op i stærkmandskonkurrencer, og der røg ete par straps ind i mellem.

Besvarelse fra MakeIt Danmark ApS
Super gode og lækker kvalitet bliver brugt stortset hver dag