Novo Nordisk Anmeldelser 119

1,3

I er en flok pengegriske svin der vil skide jeres patienter et stykke. Hvis i lugter penge, så er alt andet ligegyldigt. Oversælger ozempic, således at der nu står en gruppe af diabetikere der ikke ka... Se mere

Som type 1 diabetiker, efter flere år, så er Novos insulin ikke hurtigtvirkende mere? Internettet florerer om håbtab, som en bivirkning - er det noget Novo Nordisk holder skjult? Det er muli... Se mere

Novo nordisk Tilgode seere ikke der aktionærer trods deres kæmpe overskud, kommer med en dårlig undskyldning at dét er det amerikanske marked 😡😡😡 Uden aktionærerne havde de ikke bygget så stort... Se mere

1. Apotek

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Novo Nordisk Scandinavia AB er et datterselskab af Novo Nordisk A/S. Selskabet blev etableret i år 2000, som resultat af en sammenlægning mellem Novo Nordisk Farmaka Danmark, og Pharma selskaberne i Sverige og Norge.

1,3

Dårlig

Novo nordisk

Novo nordisk
Uden aktionærerne havde de ikke bygget så stort...... ..

5. februar 2026

At ødelægge en by...

Novo har fuldstændig smadret Kalundborg by samt opland, virkelig deprimerende oplevelse.

-Plus de har korrumperet Kalundborg kommune med suspekte lokumsaftaler og forskelsbehandling - og så har de virkelig fået griskheden frem I mange kalundborgensere (-selvom det jo også står for kalundborgensernes egen regning).

Virkelig håbløst og trist.

27. oktober 2025

Novo undersøger sig selv og sparer penge for defekte insulin penne

jeg havde 3 insulin penne som havde en mekanisk fejl de var svære at dosere pga mekanisk træghed. jeg indleverede dem til Stenos apotek hvor jeg havde købt dem. Det er Novo som selv skal undersøge sig selv så den overaskende konklusion.

var at 1 pen var fejlfri, men de 2 andre var der en fremmed substans. Men da Novo er perfekte er det kundens egen skyld og jeg har selv hældt en fremmed substans i mine penne🧐.

Så ud er pengene til et firma som undersøger sig selv og ingen vejledning i om jeg kan anke den.

Det er ikke godt nok vi burde have en uvildig instans, det her er useriøst.

10. september 2025

Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisk Fonden – Truer børns helbred med støj og PM2.5 partikler.

Deres byggeprojekt med pæleramning spreder støv og fine farlige partikler (PM2.5), som ifølge WHO er blandt de mest sundhedsskadelige former for luftforurening. Børn i den nærliggende skoleog naboer (~ 25 meter) udsættes dagligt for ekstrem støj og luftforurening. Byggeriet ødelægger udsigten og forringer livskvaliteten i området.

WHO dokumenterer, at PM2.5-partikler kan trænge dybt ned i lungerne og videre ud i blodbanen. Det øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme, astma og for tidlig død – og er især skadeligt for børn under udvikling.

Fonden samarbejder tæt med Gentofte kommune, som økonomisk profiterer af, at NNF er placeret her – uden hensyn til de mennesker, der må leve med konsekvenserne. Uacceptabelt.

1. september 2025

3F nutidens svar på DNSAP✋

👍jeg er professionel tømrer, og så udsendelsen om at 3F bygningsarbejderne ikke bliver lukket ind på jeres byggeplads i Odense, det er et meget fornuftigt valg👍, 3F fanatikere skaber kun konflikter, og et ubehageligt arbejdsmiljø🤦, de skaber ballade ved enhver lejlighed, lidt ligesom Brøndby fans, det fortæller niveauet på 3F medlemmer!

2. april 2025

Det er skuffende at se en global…

Det er skuffende at se en global virksomhed som Novo Nordisk blive forbundet med racisme. Alle virksomheder har et ansvar for at sikre lige behandling af medarbejdere og kunder, uanset baggrund. Jeg håber, de tager dette alvorligt og aktivt arbejder på at skabe en mere inkluderende og retfærdig kultur.

26. marts 2025

svin

novo nordisk er nolge fede svin der ikke kan lave medicin

24. marts 2025

Wegovy kan ikke fås

Wegovy kan ikke fås på apoteker i Nordjylland, men kan fås i Holstebro. Desværre ikke første gang jeg oplever dette. Håber de får styr på det.

26. august 2024

Ikke-eksisterende kundeservice

Jeg er diabetiker gennem 34 år og tager dagligt insulin 4 gange med Novos nye insulinpenne, der har indbygget hukommelse, så man kan se tidspunkt og dosering for seneste insulinindtag. Det er en rigtig god funktion, da jeg med tiden oftere og oftere kommer i tvivl, om jeg har taget eller ikke har taget insulinen.
Pludselig var displayet på min ca. 1 år gamle pen forsvundet. og jeg henvendte mig til leverandøren hvor jeg havde fået pennen. Leverandøren sagde så, "Kontakt Novo, de kan sikkert hjælpe dig".
Det gjorde jeg så for fire arbejdsdage siden, men har endnu ikke hørt en lyd fra Novo. Jeg rykkede også efter to arbejdsdage. Jeg har oplyst mail og telefon, men Novo Nordisk har trods deres milliardoverskud ikke vægtet at ansætte et passende antal medarbejdere i deres kundeservice, så kundehenvendelser kan besvares rimeligt hurtigt.
Ved at gennemse Trustpilots indlæg om Novo Nordisk er det også påfaldende, at indlæggene (der ofte er ret kritiske) aldrig bliver besvaret, kommenteret eller beklaget af Novo Nordisk.
Det er simpelthen en dårlig firmakultur, der strider mod Novo Nordisks øvrige målsætninger, som bl.a. Politiken har beskrevet i en række artikler.
Ove Kirketerp

19. august 2024

Jeres medarbejderes opførsel efterlader…

Jeres medarbejderes opførsel efterlader et dårligt syn på jer og jeres virksomhed.
Tænk sig at ansætte så respektløse individer uden sans for ordenlig opførsel og så kigge væk...

Opdatering: Det er en vidunderlig at se det går dårligt for Novo Nordisk, absolut en fornøjelse!

13. august 2024

Tænk sig en sådan en ankende virksom…

Tænk sig en sådan en ankende virksom hed kan ha en så psykisk Person som Katja Adelheid Schøn fra Værløse - som udstiller en hårdt arbejde fodterapeuter der parker over for hendes indkørsel , hun har den frækhed at anmeld hendes virksomhed og truer med at anmeld folk til politiet . hun der simple hen syg rigtigt syg alle hendes nabo er ryste
i kan jo selv check hendes Facebook ud Katja Schøn

1. juli 2024

Wegovy - er det bedste det er sket for mig

Jeg har taget wegovy i 1 1/2 år nu. Tabt over 25kg. Fra 112kg. til 85kg har aldrig været over 1,7mg. Og går ikke længere op i styrke.
Jeg har ikke haft travlt med at skulle tabe mig, for krop og hovedet har skulle følge med. Selvfølgelig har der været bivirkninger som kvalme. Men det har bare hjulpet mig med at spise frugt og ikke fede ting, så jeg har vendt det til noget positivt. Jeg tillader mig at spise en kage på jobbet eller til fester. For jeg vil også kunne leve.
Det helt fantastiske Wegovy har gjort for mig er at jeg bare ikke har lyst til at overspise. Lysten til slik og specielt chips er væk. Og det er en skøn følelse. Udover det kan jeg mærke at min krop har fået det bedre.

Jeg er glad og meget tilfreds.

Jeg kommer ikke til at stoppe med wegovy. Jeg trapper bare ned når jeg har nået mit mål.
Ja prisen er høj at anskaffe. Og det gør ondt når man er alene om økonomien. Men jeg hverken ryger eller drikker, så dette er blevet min priotet. Samtidig køber jeg mindre mad, så det går nok lige meget op.

Jeg er tilfreds🤩🤩🤩

22. juni 2024

Victoza mangel

Syntes bare det er så dårligt at der er så. Stor mangel på Victoza lige nu kan bare ikke være rigtigt vel os med diabetes 2 som bruger det er virkelig på spanden nu
Så dårligt .

1. maj 2024