Har kun positivt at sige om Nordland. Altid lidt extra merch med og udvalget er dejligt stort og til ganske fornuftige priser :) Jeg har en enkelt gang oplevet at mine samleobjekter var i udu. Men... Se mere
Hej. Jeg har to ordre Ordre nr63766 Ordre nr63898 Jeg har ikke høret fra jer Og mine pakker er ikke kommet Jeg ikke opleve det her før Har købt mange gang før Hvad sker der? Vh Stephan
Hindegade 6, 1303, København K., Danmark
- kontakt@nordlandseeds.dk
- www.nordlandseeds.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg har handlet hos dem nogen gange og…
Jeg har handlet hos dem nogen gange og det er gået fint.
Men så fik jeg nogle frø, hvor ingen ville spire og jeg havde gjort det samme som jeg plejer.
Skrev så til dem og fik ikke rigtig noget svar før en uge efter og fortalte dem så hvad jeg havde prøvet med de frø og igen var de lang tid om at svare. Svaret var bare at næste gang jeg købte frø, ville jeg få nogle ekstra med.
Svarede så at det kunne jeg ikke helt forstå og nu intet svar.
Hej mine ordre
Hej. Jeg har to ordre
Ordre nr63766
Ordre nr63898
Jeg har ikke høret fra jer
Og mine pakker er ikke kommet
Jeg ikke opleve det her før
Har købt mange gang før
Hvad sker der?
Vh Stephan
En absolut verdensklasse kundeservice
En absolut verdensklasse kundeservice, det må man give dem!
har handlet ved Nordland igennem flere…
har handlet ved Nordland igennem flere år nu Der er slet ikke noget dårligt at sige om dem. kundeservicen er perfekt Skriv om man til dem får man også Svar tilbage rimelig hurtigt. man får altid ekstra frø med skulle det ske du får nogle frø som ikke klikker ud eller der er noget med dem så har de altid erstatte det med at sende nye frø. plus De har et kæmpe udvalg af forskellige mærker så kæmpe plus herfra Nordland... Antonello.... har modtaget min pakke i dag og tak for de ekstra gaver
Elsker alt ved den her side udover det er lidt svært en gang imellem at navigere
Jeg har handlet her tre gange nu og kun en gang har der været en lille fejl hvor de byttet om på " mærket " samme navn, hvor de handlede hurtigt og jeg får min pakke dagen efter, sån der ikke er nogen der starter senere end andr, det var dejligt.
Og hver gang jeg åbner en pakke er der noget nyt.
Jeg giver 7/5
Super go service
Jeg har en enkelt gang oplevet at mine samleobjekter var i udu. Men det blev løst meget hurtigt og effektivt.
Har handlet flere gange og det er bare altid skønt med en personlig hilsen fra Alex. Kan kun anbefale shoppen :)
Har handlet her et par gange
Har handlet her et par gange og er fuld ud tilfreds. Ikke alle frø giver afkast, men det er hvad det er.
Noget jeg godt kan lide er at man får jointpapir med hver forsendelse og med denne var der også et lommesskebæger med plus lidt ekstra godt. Altid en fornøjelse at åbne deres forsendelser.
Jeg ville give topkarekter, men frø der fejler, er bare ikke fedt. Men stadig en fornøjelse at handle på Nordland seeds.
Man bliver bare glad i låget.
Bredt udvalg og de sender gave ting
Knuselsker
Jeg tror jeg har anmeldt Nordland før, nu gør jeg det lige igen. Det må ubestridt være DKs bedste butik indenfor den branche. Altid overraskelser i posen og jeg har en oplevelse af at de honererer loyale kunder. Det kan selvfølgelig også være at Alex bare har et crush på lige præcis mig.
Anyways...altid en håndskrevet lille hilsen. Dag til dag levering og så som sagt altid ekstra overraskelser. Det spiller optimalt og er ren optur og som vi alle ved er optur langt sjovere end nedtur.
Tak for det.
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering. Jeg har bestilt derfra flere gange, og har aldrig oplevet fejl.
Bedste firma nogensinde kan varmt…
Bedste firma nogensinde kan varmt anbefale dem ❤️🤙
5 stjerner til jer..
5 stjerner til jer..
Et frø ud af 3 missede,så jeg rngede ind til Nordland og inden der var gået 5 min,så var vi enige om,at jeg ville få et nyt frø..
Da pakken kom var der er pakke med 3 nye frø...
Det er da det man kalder god kundeservice !!
Tak Nordland !!!
Dårlige frø, ingen svar fra kundeservice
Bestilte frø som kom hurtigt. men dårlige frø der ikke ville spire. Jeg har kontaktet via email og FB, men ingen svar. Hold jer væk
Tilfreds kunde.
Efter lidt problemer med at mine frø fik jeg kontakt til deres kundeservice og inden for 15 minutter fik jeg et svar og nye frø var sendt afsted til mig. Fantastisk kundeservice og de er hurtig til at hjælpe.

Besvarelse fra Nordland Seeds
6 stjerner.
Altid god og hurtig service. de er så gavmilde, hver gang man køber noget derinde. Kan kun anbefale dem. :)
Kan kun anbefales
Altid hurtig levering , altid rigtige vare og altid en posiktiv overraskelse/gave i pakken . Nem hjemmeside.
Kan kun anbefales .
Perfekt kundeservice
Perfekt kundeservice. Er altid søde, og giver gerne ekstra frø med gratis samt mixerbakke, rullepapir og kataloger.
Anbefaler stærkt:)
Jeg vil bare lige sige tak for nogle…
Jeg vil bare lige sige tak for nogle gode frø! 3 x cbd auto 1:1. Fik 2 freebie frø (Nordland auto cbd og Milky way F1) Alle 5 frø er spiret og ser sunde ud. Køber helt sikkert herfra igen👍 Fem flotte stjerner herfra!
Vh Mark T
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Fik endda ekstra frø med. Kan varmt anbefales 👌🏼
Fed service
Fed service, super dialog i telefonen, og frøene flyver afsted. Fik endda ekstra frø.
Varene kom dagen efter.
en nem 5/5 herfra.