Handlen gik så smidig som man kunne forventet. Og den indpakning ordren kom i var ud over alle forventninger. KUDoS til Net A Porter. Virkelig tilfreds 👍
Jeg er vild med min nye shorts , god pris og super hurtig levering
Om NET-A-PORTER
NET-A-PORTER is the world’s premier luxury fashion destination, offering an expert selection of the biggest designers and exclusive collections, including fine jewelry, home and beauty brands. We offer the ultimate curation of new arrivals on site three times a week, plus engaging and inspiring storytelling available through our websites, shopping apps and the captivating world of editorial content, PORTER.
Our purpose is to empower women to realize their best selves through the transformative force of fashion. We celebrate and encourage individuality and the idiosyncrasies that make our global Incredible Women community rich, meaningful and varied.
Our mission is to evolve the luxury fashion experience by leading with a unique blend of expert product curations, world-class storytelling, responsibility and exceptional service.
At NET-A-PORTER, we are committed to leading meaningful positive change. Through our People & Planet platform, we are investing in a more inclusive and equitable future, and responding to environmental challenges, through innovation and collaboration.
NET-A-PORTER offers a seamless shopping experience with worldwide shipping to over 170 countries, luxurious packaging, easy returns and a 24/7 multilingual Customer Care team.
Storbritannien
- www.net-a-porter.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg er vild med min nye shorts
Jeg er vild med min nye shorts , god pris og super hurtig levering
Handlen gik så smidig som man kunne…
KUDoS til Net A Porter.
Virkelig tilfreds 👍
Har lige modtaget en totalt ødelagt…
Har lige modtaget en totalt ødelagt bluse der er store sorte pletter over alt. Den er lige til skraldespanden. Håber jeg får mine penge tilbage, vil gøre indsigelse i banken. Er totalt i chok over man kan sende sådan noget også en dyr acne bluse. Handler her aldrig igen!!
Har modtaget nogle af mine penge retur, dog ikke for forsendelsen. Dette burde jeg slet ikke betale for!
Det er jer der sender en total ødelagt bluse!
Handler aldrig her igen!

Besvarelse fra NET-A-PORTER
Ingen reklamationsret! Køb aldrig smykker derfra.
Købte et par valetino garavani øreringe i juni sidste år. Har haft dem kort på 2 gange siden og lægget seperat gemt. Til min opdagelse ser jeg der er noget påbegyndende misfarvning/rust lign tilstand og herefter skriver til customer Care, for dette burde da ikke kunne ske ved så lidt brug og tid!
Efter adskillige mails frem og tilbage, får jeg desværre af vide, dette skal reklameres indenfor kort tid efter opdagelse og at dette nu er pga min egen syre/ luft der forudager dette. Dette var aldrig oplyst ved salget af øreringene og havde jeg vidst dette ville ske af “ intet brug” og ingen reklamationsret selv inden for et år, havde jeg aldrig købt dem. Et par øreringe der kostede efter rabat 302 eur.
Har købt nogle gange hos dem tidligere, men bruger aldrig mine penge her mere desværre, da jeg aldrig ville være sikker på reklamationsret desværre🫤

Besvarelse fra NET-A-PORTER
4 mails var ikke nok til at kunne nå at rette op på fejlen!
Efter at have skrevet 4 mails på en uge, hvor jeg spørger til en pakke, som jeg kan se er under vejs, men ikke fremme. Jeg får at vide, at jeg ville kunne se pakken senere mht. leveringstidspunkt første gang jeg skriver, og hvis ikke må jeg endelig skrive igen. Det gør jeg 3 yderligere gange, for til sidst at kunne se, at pakken er sendt retur til firmaet, uden den er forsøgt leveret. Da de modtager den retur, og jeg beder dem sende dem igen, får jeg besked på at kontakte fragtfirmaet, men nu har de jo ikke pakken længere.... Umådeligt dårligt kundeservice, tidligere har jeg ikke oplevet dette firma som inkompetent, men det var de denne gang x 4! Mange af varerne er nu udsolgt, og de var tydeligvis ikke interesseret i at prøve at sende igen. En ordre på over t.kr. 30 er åbenbart for lille en ordre for dette firma, til at de kan yde service. I fremtiden vil jeg forsøge at skaffe tøjet via andre sider. Det gjorde jeg med en trøje som Net-a-porte ikke havde i min str. da jeg placerede ordren. Den fandt jeg et andet sted til ½ pris, og den kom efter 3 dage, i en flot æske, og med et kort skrevet i hånden med tak for ordren.

Forfærdelig kundeservice!!!!
Forfærdelig kundeservice!!!!
Jeg havde bestilt en vinterjakke som normalpris var 700 EUR, men fik den til 530 EUR på tilbud. Det viste sig så at 4 knapper er faldet af efter knap 2 måneder, hvor jeg har haft jakken i brug en håndfuld gange. Jeg klager via mail med dokumentation d. 13 januar 2022, og har efterfølgende skrevet utallige beskeder både via SMS og mail som giver svar om at de vil vende tilbage hurtigst muligt... Nu sidder jeg knap en måned efter min klage uden svar, med en ubrugelig jakke og 530 EUR fattigere. Synes det er virkelig ringe at man har en forretning der ikke tager kundernes henvendelser seriøst. Jeg har ellers haft gode oplevelser med både køb og returnering af størrelse på hjemmesiden, men efter denne oplevelse vil jeg ALDRIG igen anbefale at handle hos net-a-porter!

Virkelig dårlig oplevelse
Købte en dyr JW Anderson frakke hos Net-A-Porter, som desværre var for stor. Returnerede den dagen efter. Har stadig ikke set skyggen af mine knap 1000 euro!!! Eller fået en update på noget som helst. Dette er på trods af, at Net-A-Porter har modtaget min returnering for over 10 dage siden (bekræfter af DHL). Har sendt flere mails, som nu bare bliver ignoreret! Ikke i orden! Det er meget stressende og ubehageligt at have så mange penge låst fast et sted, uden viden om, hvornår jeg får dem tilbage. Har læst flere anmeldelser, hvor kunder efter 3 måneder stadig ikke har fået deres penge retur. Bliver nervøs for, om jeg nogensinde ser de penge igen. Kan på ingen måde anbefale andre at handle hos Net-A-Porter.

Meget skuffet
Meget skuffet! har handlet hos dem i mange år, man skal vente i flere dage på return...lysten at handle på Deres hjemmeside forsvinder!

Skuffet loyalitetskunde
Ubehøvlet medarbejdere og ufattelig dårlig service!

Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Bestilte en kjole fra Net-a-porter, men modtog i den helt forkerte farve og i et helt andet materiale end den de reklamerer med på deres produktbilleder. Kundeservice var super elendigt og kunne ikke hjælpe, og nu er kjolen som jeg bestilte totalt udsolgt hos andre forhandlere og umulig at få fat på.

Besvarelse fra NET-A-PORTER
Informerer ikke on at vare ikke er på…
Informerer ikke on at vare ikke er på lager alligevel men trækker pengene

Besvarelse fra NET-A-PORTER
Jeg har nu ventet over tre uger på min…
Jeg har nu ventet over tre uger på min levering, forfærdig service!

Lang returnering
Lang returnering
Jeg har d. 25/2 returneret en defekt varer. Da jeg tydeligvis er rigtig skuffet over varen beder jeg om en hurtig returnering. Dd. Har jeg stadig ikke fået refunderet varen. Jeg har kontaktet kundeservice mange gange, men det er nærmest en robot jeg taler med, og ikke en servicemedarbejder der vil hjælpe. Måske er de hurtigere til at sende varerne fremfor at hjælpe deres kunder :-(. Øv hvor er jeg skuffet !

Besvarelse fra NET-A-PORTER
Super hurtig levering👏😊 bestilte sent…
Super hurtig levering👏😊 bestilte sent torsdag aften og havde min pakke 3 hverdage efter😍 ikke sidste gang jeg benytter denne side
Luksus onlineshopping
Net-a-porter er et fantastisk sted at net-shoppe! For det første føles det som at få en gave, når der kommer en levering. Man får sine varer pakket i silkepapir i en sort æske med bånd omkring. Leveringen er hurtig og nem og det er gratis at få genleveret, hvis man nu ikke var hjemme, på det leverede tidspunkt. Returmæssigt er der rigtig god service og man ringer bare og aftaler et tidspunkt, hvor de skal komme og hente returpakken. Jeg fik hurtigt mine penge tilbage og returservicen er gratis!
The best
Den bedste online butik!! Man får altid sine køb i en smuk, sort æske med bånd om. Totalt tjekket!!!
Kan KUN anbefale!!
Desuden er deres kundeservice rigtig god
Perfekt!
Alt var som det skulle være da jeg modtog min Michael Kors, pakken var godt beskyttet, stakkels skraldespand da jeg var færdig haha;) Men dejligt at vide de tager sig godt af dyre varer, fik en flot kasse jeg kunne have den i, når jeg engang flytter. Net-a-porter kan klart anbefales! I kan stole på dem, og min pakke blev sendt samme dag jeg købte den. Modtog den 2 dage efter.
Dog synes jeg ikke i skulle forhandle med DHL, da det er et meget upålidelig fragtfirma, det er nok den eneste grund til jeg nok aldrig handler hos jer igen, da jeg ikke stoler på DHL. Ellers er jeres service i top.