Neo Tokyo Anmeldelser

1.184
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestilte jeg nettopp fra Neo Tokyo selv om jeg sendte forrige bestilling i går? Ja. Angrer jeg? Nei. Elsker denne sjappa:D

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lett og bestille, rask levering, har bare hatt positive erfaringer med Neo Tokyo så langt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Neo-Tokyo har aldri skuffet meg og deres varer blir for det meste alltid levert fort! Får også no' gratis iblant, hehe. :3

Gode varer og rask levering! Kommer alltid tilbake til NeoTokyo

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med samlerobjekter

Skrevet af virksomheden

Velkommen til Neo Tokyo! Vi er en butikk midt i Oslo dedikert til japanske varer. Her kan du finne alt fra japansk godteri, klær, figurer, retrospill, Nintendo og masse mer!

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.184)

153 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Love these guys:)

Elsker denne sjappa:D

7. juli 2025

Hei igjen Synne!
Tusen takk igjen for at du la igjen en så koselig anmeldelse med en full 5-stjerners rating! Dette setter vi stor pris på!
Det er så gøy å se at du kom tilbake så fort for å handle! Vi er så glade for at du elsker butikken vår så mye at du ville både handle hos oss OG legge igjen anmeldelser for hver ordre du la inn! Vi håper du har fått masse glede av alt du handlet hos oss og at du har en super dag videre! Vi håper på å se deg snart igjen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Va hvor til min lille bror så hn stans…

Va hvor til min lille bror så hn stans den va god

4. juli 2024

Hei Ida!
Tusen takk for at du la igjen en hyggelig anmeldelse om oss med en full 5-stjereners rating! Det setter vi stor pris på!
Så hyggelig å høre at du kjøpte gave til lillebroren din hos oss og at han ble fornøyd!

☻☻☻☻☻

Rask pakking og forsendelse, alt var godt pakket! ♥

4. juni 2024

Hei Camilla!
Så flott at du fikk pakken din så kjapt og at alt lå trygt i boksen! Kos deg med varene! Vi gleder oss til neste gang!

Neo Tokyo are the best ❤️

Altid rask levering og godt pakket inn, gleder meg til å smake på nye ting ❤️

30. maj 2024

Hei Viktoria!
Så gøy å høre at du ville prøve nye ting og valgte å gå for japanske matvarer hos oss! Håper alt falt i smak og at du har funnet noen nye favoritter!
Til neste gang om du vil prøve enda noe mer ny japansk mat, får vi anbefale å prøve "sara udon"? Dette er nudler som er ment å spises crispy! Kjempespennende om du ikke har prøvd det før!

Veldig good

Veldig good, komet til å handle mere her i framtiden

3. maj 2024

Hei Jasmin!

Hei kjøre kunde!
Så godt å høre at pakken kom frem kjapt og at du ble fornøyd med produktene!

Rask levering

Rask levering! Og gøye varer :)

6. januar 2024

Hei Julie!
Så godt å høre at du fikk pakken din kjapt og at du ble fornøyd med varene!

Fantastisk

Fantastisk service, rask levering og gode produkter !

1. december 2023

Hei Lene!
Så godt å høre at du har blitt fornøyd med servicen vår og at du fikk pakken kjapt og med tilfredsstillende produkter!

Glimrende!

Det var bare en positiv opplevelse å handle med Neo Tokyo.

3. december 2023

Hei Even!
Tusen takk for at du la igjen en koselig anmeldelse om oss! Det setter vi stor pris på!
Så hyggelig å høre at du kun fikk positivt ut av å handle hos oss!

Hei Winona!
Tusen takk for at du la igjen en hyggelig anmeldelse om oss! Det setter vi stor pris på!
Så gøy å høre at du har oss som favorittbutikk og takk for at du alltid handler hos oss gjentatte ganger! Vi er glade for å ha deg som lojal kunde!

Hei Erika!
Tusen takk for at du la igjen en hyggelig anmeldelse om oss med en full 5-stjerners rating! Dette setter vi stor pris på!
Så godt å høre at pakken din kom frem raskt og at du ble fornøyd!

God service og rask levering

God service og rask levering! :)

30. august 2023

Hei Ida!
Så hyggelig å høre at du var fornøyd med servicen vår og at du fikk pakken kjapt frem!

God service og rask levering

God service og rask levering. Gode produkter!

5. august 2023

Hei Solveig!
Så godt å høre at du fikk pakken din i god tid og at du likte produktene! Får vi anbefale Calpis Water Melon flavor for neste gang? ^^

Hei Gunnvår!
Så flott å høre at du ble fornøyd med pakken og leveringstiden! Vi gleder oss til neste gang!

Hei Emilie!
Tusen takk for at du la igjen en god anmeldelse om oss med alle stjernene! Det setter vi stor pris på!
Så flott å høre at vi fikk pakket bestillingen din kjapt!

Som beskrevet

3. maj 2023

Hei Pål!
Så godt å høre at alt gikk som forventet!

Rask levering

Rask levering, gøye og unike produkter.

2. maj 2023

Hei Jeanette!
Så hyggelig å høre at du var fornøyd med leveringstiden og syns produktene våre var spennende!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gode varer og rask levering

Gode varer og rask levering! Kommer alltid tilbake til NeoTokyo

1. april 2023

Hei Lauryn!
Tusen takk for at du la igjen en god anmeldelse med alle stjernene! Det setter vi stor pris på!
Så godt å høre at er fornøyd med varene og leveringstiden! Tusen takk for at du alltid kommer tilbake!

Hei Tove!
Vi er så glade for å høre at du var fornøyd med servicen vår og at du fikk pakken frem i god tid! Vi håper du får god bruk for produktene!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg får alltid det jeg bestiller

Jeg får alltid det jeg bestiller. Tror jeg av og til tømmer lageret deres for Kimchi. Spiser det hver dag.

4. marts 2023

Hei Lee!
Takk for at tømmer lageret vårt for kimchi, vi setter veldig pris på støtten! Det er helt forståelig ettersom det er så godt og går med nesten alt! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og fem stjerner, gleder oss til din neste bestilling, vi tilbreder kimchien i mens! :)
Mvh,
Neo Tokyo

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.