Kunne man give 0 stjerner fik i det
Der er mere end 2dags leveren navnet står der men ikke fødselsdato og ingen tegn på det ægte
for et stykke tid siden
Købte en halskæde med navn graveret til at give i julegave. Halskæden kom med stavefejl og knude på selve kæden.
Efterfølgende svare de hverken på mail eller telefon. Hold jer langt væk og køb jeres ting et andet sted!!
Køb ikke her!!!!
Har aldrig modtaget produktet og pengene er trukket fra min konto.
Ingen tager telefon når man ringer, ingen svarer på mailhenvendelse.
Mega dårligt side du modtager ikke en ordrebekræftigelse og når du så skriver til dem.. skriver de at de vil sende den igen men gør det ikke.. de trækker pengene inden de sender dine vare. Du får ikke besked om din vare er sendt afsted og så er der mega lang levering... jeg skriver så til dem igen og spørg hvordan det kan være at de trækker pengene før de har sendt... jeg får så det svar at hun er helt sikker på at min ordre er i produktion og klar til at blive sendt og jeg vil modtage det den 18 næsten 14 dage efter de har hævet pengene... totalt fake vil aldrig anbefale nogle at købe noget ved dem overhovedet... så er der større chance ved at smide 500kr i dit wc
Først bestilte jeg et armbånd til min mand til fars dag der kom for sent, som kompensation ville firmaet sende et par øreringe.
Armbåndet blev allerede efter få uger træls og misfarvet i de vedhæng firmaet påstår er af sølv (dette tror jeg ikke på).
Øreringene kom efter 2 måneder. Firmaet påstod de ville være 450kr værd men de er helt elendigt lavet, skæve og det glas der er sat i som skal ligne sten er sat virkelig dårligt i.
Alt i alt elendige produkter, alt for lang levering og vanvittigt høje priser for noget braller!
Tror det er fup.
Firmaet er oprettet i 2020.
Hvis man zoomer ind på google maps på deres adresse, ser det ikke ud som om der ligger en fysisk butik.
Det virker mistænkeligt. Ligner til forveksling minnavnehalskæde.dk / .com
Der er samme smykker på alle tre hjemmesider.
Deres CVR nummer tilhører et firma der ikke umiddelbart refererer til navnehalskæde.dk eller .com.