Bestel hier al 10 jaar lang minimaal 2x per maand mijn kleding. Goeie prijs, kwaliteit. Soms zit er een minder item tussen of gaat er wat fout, altijd wordt alles netjes opgelost door de klantenser... Se mere
Goede kwaliteit. Fijn retourbeleid. Bestellen gaat makkelijk en je hebt je bestelling op tijd binnen! Erg tevreden mee!
Hele leuke kleding, de one size fit all is ook geschikt als je 9 maanden zwanger bent. Had ik dit maar eerder geweten hihi. Ik zou er zeker nog eens gaan bestellen.
☆ Werkdagen voor 16:00 besteld = Dezelfde dag verzonden! ☆ Iedere Dinsdag en Vrijdag nieuwe collectie! ☆ Betaal achteraf met Billink! ☆ Gratis verzending vanaf €75,- ☆ Niet goed, geld terug!
Morseweg 18, 1131PK, Volendam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Ik vind echt de kwaliteit niet goed
Komt van china,en heel gekreukt
Jammer!!
Snelle bezorging en alles in perfecte staat!
Jullie hebben het Top gedaan, snelle levering en past perfect!!
Altijd zeer tevreden over mijn bestellingen. En retourneren gaat soepel en wordt altijd snel afgehandeld.
Top service alles snel geleverd en het is gewoon een super winkel
Na inschrijving of de broek weer op voorraad was, geen melding gekregen. Broek was inmiddels weer op voorraad, dus besteld. De volgende dag was de broek ook nog eens ruim 11 euro goedkoper, helaas (maar nog niet verzonden).
Maar leuke broek en past perfect!!
Goede duidelijke site en echt hippe kleding voor betaalbare prijs.
Snelle bezorging, ook fijn!
MWL is altijd goed en snel geregeld. Na al jaren klant te zijn, nog nooit problemen gehad.
Had perongelijk de verkeerde maat besteld ze hebben die dag nog de goede maat ingepakt en verzonden!

Besvarelse fra Most Wanted Luxury

Besvarelse fra Most Wanted Luxury