Lever simpelthen ikke op til det de…
Lever simpelthen ikke op til det de lover, den er fyldt med fejl. Så køb den ikke, det er spild af penge
Sinds de oprichting in 2013 heeft Max Pro een reis afgelegd die ons heeft geleid naar waar we vandaag staan: een toonaangevend merk in de haarmode-industrie dat bekend staat om onze hoogwaardige producten en uitstekende service. Het begon allemaal met een passie voor haar en een visie om haarmode naar een hoger niveau te tillen. Onze investering aan kwaliteit heeft ons door de jaren heen geholpen om een reputatie op te bouwen als een merk dat zowel liefhebbers als professionals kunnen vertrouwen. We werken samen met enkele van de meest getalenteerde stylisten en kappers in de branche zorgen ervoor dat onze producten niet alleen effectief zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Maar ons succes gaat verder dan alleen het aanbieden van kwaliteitsproducten. We zijn er trots op dat we ook een gemeenschap van haarliefhebbers hebben die vertrouwen hebben op Max Pro als hun go-to merk voor styling. Of je nu een professional bent die werkt in een salon of gewoon iemand die thuis haar haar verzorgt, wij bieden de juiste hairstylingstool om je haar er op zijn beste uit te laten zien.
Parellaan 26, 2132 WS, Hoofddorp, Holland
Har ikke besvaret negative anmeldelser