Max Hamburgare Anmeldelser

1. Restaurant
  2. Burgerrestaurant
  3. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Max startade redan 1968. Ambitionen är den samma som för över 40 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. Välkommen in!

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

VIRKELIG DÅRLIG HYGIEJNE

Vi skulle på skiferie og manglede et sted at spise på vej der op. Fa vi kommer ind kan vi se der er virkelig dårlig hygiejne overalt og selv toilettet som blev gjort ren 45 minutter før vi kom var virkelig Klamt. Og oveni det var deres pomfritter virkelig kedelige. Kan virkelig ikke anbefales af mig og jeg har tænkt mig at komme tilbage.

24. januar 2026

Fik en dårlig Fish Deluxe Sandwich og stærk burger

Bestilte en Fish Deluxe Sandwich-mål hos (Max Falkenberg/falkenbergsmotet)
Fisken lugtede gammel og smagte gammel FY Fan.
Vi fik 4 x pomfritter, som næsten alle var brændte i enderne og havde ALT for meget salt. En af af de bestilte burgere var så stærk, at ingen af os kunne spise den. Henvente mig til personalet, som havde udleveret menuerne. Men her var man ikke lydhør. "Dette kunne de ikke gøre noget ved" var svaret. De ville hverken bytte eller refunder beløbet.

25. juli 2024

Vi bestilte 3 meals og betalte 404 sek…

Vi bestilte 3 meals og betalte 404 sek i max Hyllinge .men vi fik ingen kvitto af bestilling automaten og selv om jeg kunne vise at de havde trukket pengene kunne vi ikke få maden udleveret. Det er godt nok dårligt stil. Håber i retter problemet og sender penge retur

23. juni 2024

Max Örnsköldsvik kl 20:15

Max Örnsköldsvik kl 20:15
Positivt:
Hurtig servering, men dog kun 4 kunder i hele restauranten.

Negativt:
Ingen borde var aftørrede efter tidligere besøgende, og der lå cola lignende væske på gulvet. (har foto dokumentation).

Burgeren var kold, trods den hurtige servering.

Et afsluttende toiletbesøg, hvor der ikke var sæbe i 2 af automaterne på de 3 toiletter. Var heldig at der var sæbe på det sidste toilet... Toiletterne stod til at være rengjort kl 19:31.

4-5 afslappede folk på job, med så mange basale mangler..
Alt i alt en rigtig kedelig oplevelse af, at hygiejne og rengøring ikke vægtes særligt højt.

23. november 2021

Dårlig service ved takeaway

Er lige kommet hjem fra Max i BIG centeret i Herlev. Prøvede at bestille burger og pomfritter uden sodavand, men det kunne ikke betale sig. Så jeg bestilte 2 store menuer og efterlod sodavands bægerne, i sig selv åbdsvagt. Kommer hjem og finder ud af at jeg har fået forkert burger, al maden inkl. Pomfritterne var kold og børnenes cheesburgere manglede. Så 250kr for 2 kolde burgere, 2 kolde pomfritter, lidt dressing og nogle chillitops! Det er ikke godkendt og jeg kommer ikke igen! 😁👎👎👎

26. februar 2016

Forvirret og mangelfuld service

Vi ville glæde børn og børnebørn med takeaway fra Max i Herlev (- det nye center BIG). Vi købte en pæn portion omkring 700 kr, udover at det virkede forvirrende med skift af ekspedient undervejs i købet, tog noget tid (måske forståeligt med større ordre...), så manglede alle de bestilte dressinger, da vi kom hjem. For børnebørnene er det jo næsten alt, hvorfor det blev en noget skuffende oplevelse.
Selvom vi ikke bor langt derfra, så kører man ikke lige ind på den parkeringsplads frivilligt - da det grænser til kaos.
Noget af maden var heller ikke særlig varm da vi kom hjem, det virkede som om, at det ikke var helt koordineret - hvornår noget var færdigt ift. andet. Burgerne ok, men ikke noget whau-oplevelse ift. fx McDonald. Og priserne er noget højere.

23. november 2015

det bedste max helsingborg

Har aldrig fået så gode varer i en fastfood. Var på mc d efter og de ligger langt fra max. Har man først prøvet dem spiser man ingen andre steder

25. april 2014

Dårlig ny salat hos Max

Plejer at gå på Max, når vi er i Sverige at shoppe. Synes kvaliteten på deres burgere er væsentligt bedre end hos deres konkurrenter. Deres salat har været super god, velsmagende, stor og frisk, hvilket jeg aldrig har oplevet hos McD. Men den er nu lavet om, vi bestilte 2 stk. - og den ene var dobbelt så stor som den anden! vi bestilte med stegt kylling - som plejer at være et stegt kyllingestykke - nu var det ulækkert sammenpresset kød, der var stegt. Hvor er det synd - kom nu Max - få den "gamle" kvalitet og salat tilbage.
Kan nu stadig kraftigt anbefale deres lux milkshake med blåbær, den er super og desværre denne gang udsolgt!

21. maj 2013

Glemt ordre og forvirring

Har lige prøvet Max i dag... bestilte en menu, og jeg stod og ventede... Pigen der tog imod min bestilling glemte min ordre.. til sidst spurgte jeg efter den,.. og der skete ikke så meget... før jeg spurgte igen... Der gik ca 20 min fra start til slut.. ikk ok Max.. Kedelige oplevelse

11. maj 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (846 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto