Match.dk Anmeldelser

1.337

1,0

Virkelig en dårlig oplevelse! Jeg har for længst opsagt mit abonnement men oplever at der fortsat bliver hævet et månedligt beløb på 79,- Jeg kan, efter opsigelsen, ikke længere logge på match.com o... Se mere

HOLD JER LANGT VÆK FRA MATCH.COM !!!! Den værste dating side jeg har været på. bondefangeri, ubrugelige matches fra både Sverige og Tyskland. virkelig en useriøs og dårlig dating site.se nedenstående... Se mere

1. Datingbureau

Match har været begyndelsen på mange smukke kærlighedshistorier og er med dig i din søgen efter singler, der er klar til et rigtigt forhold. Opret gratis din profil, kast dig ud i din søgen, og få adgang til en liste af singler, der passer til dig. Med et abonnement kan du gøre din oplevelse mere personlig og møde singler i dit eget tempo: Du kan blandt andet uden begrænsninger kommunikere med de singler, du har lyst til, gennem enten beskeder eller tale- og videoopkald samt beslutte, hvem der må kontakte dig. Du får også fornøjelsen af Lara, vores virtuelle coach, der kommer med forslag til profiler samt giver gode råd til jeres første kontakt! Gør hvert møde til en begivenhed: Tag ud at spise, gå i byen, tag ud at opleve noget... enten i din egen by eller gennem vores online begivenheder. Den bedste måde at lære mere om og komme til at holde af Match? Download vores mobilapp, der hvor du henter dine apps, eller mød os på dk.match.com!

Dårlig

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.337)

50 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mange specielt udlændinge trods fravalg 100 km væk

Unge kvinder der udgiver sig for at være 45 er der nok af !!! Mange specielt udlændinge, trods at jeg har sat en begrænsning på 100 km fra min bopæl på ! De såkaldte danske er ofte ikke danske, men taler f.eks. fransk. Der skrives interesseret og så forsvinder de når man skriver og må være falske profiler, - derfor oplever jeg at jeg har spildt min tid, forhåbninger og penge på at tage henvendelserne seriøst gang på gang tiltrods for mange har Matchet som intet reelt personligt har resulteret i på ½ år og kommunikationen ophører uden varsel, forklaring eller undskyldning som jo er vildledende og ubehageligt at være udsat for, - så jeg kan være nødt til at stoppe betaling, men håber på svar på hvad jeg sidst har sendt som må, siges at være falske forudsætninger om interesse ligesom andre svindeldatesider hvor det over i købet koster at skrive som jeg kom fra da jeg søgte Match. Hvilket udtalt spild af tid og forhåbninger for udbredt kriminalitet i form af tyveri under falske forudsætninger om at ses som er umuligt og burde lukkes af staten ifølge mine erfaringer.

22. juni 2026

Det er en ret træls oplevelse.selv om…

Det er en ret træls oplevelse.selv om man indstiller sine søgekriterier på 90 km fra sin hjemby så dukker hundrede vis svenske og norske brugere op så inden man kommer til en fra det område der er indstillet er man ved at give op...har også oplevet flere falske profiler...jeg vil have mine penge tilbage og slettet min profil som jeg oprettede igår d 09.06-26

10. juni 2026

Svindel og humbuk hold jer væk

Hold jer væk fra denne side, for det første er du bundet et halv år og profilerne er falske,man kan risikere at blive trukket penge efter det halve år, selvom du har fået en kvittering på opsigelsen.
Svindel og humbuk hold jer væk.

17. februar 2026

FULD AF FALSKE PROFILER

Fupside fuld af falske profiler,hvor der står de bor i nærområdet,så bor de i khasakstan,usa,eller frankrig,tyskland.
REN SVINDEL INGEN KONTROL MED PROFILER.
TOTAL SPILD AF PENGE.KØEN I DEN LOKALE NETTO ER BEDRE DATING

18. februar 2026

Gå langt udenom dette firma.

Gå langt udenom dette firma.
De har en forretningsmodel, hvor du hele tiden skal betale ekstra for at kunne benytte funktioner. 75 procent af de henvendelser jeg har fået er fra Sverige. Jeg er faktisk i tvivl om de ikke er falske profiler.

18. januar 2026

Tredje gang er lykkens gang

Tredje gang er lykkens gang. Håber I denne gang forstår, at jeg er uden for rækkevidde og absolut ikke ønsker jeres ydelser. Der findes så mange der er desperate efter et match, så koncentrer jer dog om dem og lad være med at chikanere os andre.

14. januar 2026

Fuld af bots og falske profiler

Jeg oplever at ca 50% af profilerne er bots. Alene i dag har jeg fundet flere blandt deres anbefalinger.
Sært nok så er det dem der er mest aktive med likes.
Man kunne forestille dig at de enten er deltager eller tillader for at få flere til at betale.
Det betyder at abonnementet ikke er noget værd. Kan ikke anbefales.

28. december 2025

Et site hvor det er umuligt at opsige…

Et site hvor det er umuligt at opsige sit abonnement er i mine øjne svindel. Pt er jeg igang med at tage screenshots mm og evt klage over bondefangeri.
Match er velkommen til at kontakte mig og via mail bekræfte en opsigelse

27. december 2025

Svindel

Ville havde et abonnement til 79 kr om måneden, men det har så ændret det og trykket to gange 79 kr for første månede. Har skrevet til dem at jeg vil benytte mig af fortrydelsesretten. Men ikke fået nået svar. Bliver nok nød til at spærre mit kort. Hold jer langt væk fra den svindel side

10. december 2025

Jeg har været været inde at slette min…

Jeg har været været inde at slette min profil alt hvad jeg har skrevet Og har betalt 79 kr til en svindel dating der er fyldt med falske forudsætninger. Der er klamt skruet sammen og bondefangeri. Man kan ikke engang stoppe sin betaling som vil fortsætte i 6 måneder, efterfølgende fornyer de abonnement uden tilladelse fra kunderne. Føj skam jer .....

9. december 2025

Jeg har bedt om at få mine penge retur…

Jeg har bedt om at få mine penge retur på min 14 dages retur ret.

De kan selvfølgelig ikke finde min profil så jeg skal tage screen shot af dit og dat.

Og nå men har betalt de næsten 300 kr det koster for at oprette en profil endda på primium bliver men bedt om at betale 50 kr så alle kan skrive til en.

Så fra at tro på det hva en god dating side anmeldes fra Google ligger match nr 1.

Det er så den rene svindel butik.

21. november 2025

Jeg må sige match er ikke noget vær

Jeg må sige match er ikke noget vær, deres redaktør som de kalder ham har lukket for 8 jeg har livet og de har livet, det er umuligt at at alle har overtræde deres åbenbart sindssyge regler, så blive væk fra dem singel 50 er meget bedre, og lukker da ikke for samtaler
Erik Golstein

20. september 2025

Jeg synes det her er plat og spild af…

Jeg synes det her er plat og spild af tid.
Når jeg hver dag skal likes af kvinder fra øst europa, sjovt samme by samme alder, og nu er de også fra samme by hvor jeg bor. Come on hvor dumme tror i vi er, hvis i vil drive en ren foretning her så må i komme ind i kampen. Det er ren svindel hvis ikke ved det.

18. september 2025

HOLD JER VÆK!!!! SCAM SCAM SCAM

Det Største FUB og de burde anmeldes som direkte kriminelle !!!!

Virkelig en dårlig oplevelse og der er ikke ord jeg kan bruge her for at faktisk udvise min kæmpe frustration og vrede!

Nå men here goes....
Jeg lavede en profil for at prøve det af.
Fik besked jeg kunne få Gratis Abonnement i 1 måned... okay lad mig prøve (Juni 2025).
Hov hov ....
Med det samme tog de 79,- Kr på mit kort.
Jeg opsagde mit abonnement lige der med det samme (Fortrydelses ret på 14 dage) plus lugtede lunten.

Da jeg jo så tilsyneladende havde adgang i en måned fandt jeg også hurtigt ud af at det bare er fyldt med opdigtede Danske profiler hvor man så må sige at profiler ser meget ægte og rigtige ud, MEN er faktisk fra (Primært Ukraine, Tyskland, Sverige og Afrika) der hævder de er Danske, man bliver kontaktet af nogen få (på Dansk) og dialogen er tilsyneladende fin nok; MEN helt klart nogen BOTS, så ja ganske enkelt det rene FUP

Til dags dato oplever jeg at der fortsat bliver hævet et månedligt beløb på 79,- fordi de skriver at det er "bundet" i 6 måneder og sågar ender med at betale for 7 måneder!!!

En måned gratis, afmeld og så bundet??? Ahh hvad??

Ydermere, fik en afmeldings email 2 måneder efter jeg havde afmeldt og der står jeg skal stadig betale 79,- frem til og med 12/11/25 og ja de har igen i dag trukket på mit kort!!

Jeg har prøvet at fjerne mit betalingskort: IKKE MULIGT
Jeg har prøvet at kontakte dem direkte: INGEN SVAR
Jeg slettede min profil: NU KAN JEG SLET IKKE LOGGE IND
Jeg håber da det stopper men må altså fortsat betale 79,- per måned og så se om det stopper i November

Skrev til min bank og lavede en indsigelse, MEN her er det så. Uden bekræftelse på på opsigelsen inden for de 14 dage kan jeg ikke få mine penge tilbage!

Nu gemmer jeg så den opsigelses email jeg rent faktisk fik (dog 2 måneder senere) til brug efter 12/11.

Spær dit kort er eneste udvej og så skal jeg vente 10-14 dage på at få nyt kort?

TOTAL SCAM SCAM SCAM

21. august 2025