Color refresh Dusty pink Efter at have fulgt instruktionerne til punkt og prikke står jeg med et meget skuffende resultat. Jeg endte med at bruge ca 2/3 af produktet og fik et super svagt skær af... Se mere
Hårolien og maskerne er helt fantastiske! Hjælper til elektrisk hår og giver fylde. Alle burde prøve disse produkter.
Welcome to Maria Nila! Shop and view the latest haircare och styling products from the official Maria nila website.
Östermalmsgatan 19, 114 26, Stockholm, Sverige
Svarer typisk inden for 48 timer
jeg har med forventning om at få en mørkere tone i mit hår vasket mit hår med Maria Nila xxxx resultatet er nu at mit hår har en blålig tone, jeg er dybt rystet over at I har samvittighed til at sælge et produkt der i den grad IKKE lever op til hvad der loves, men i stedet ødelægger mit hår, med det resultat at jeg nu er nødt til at tage til frisøren, for at komme til at se ordentlig ud - I bør virkelig skamme jer!

Besvarelse fra Maria Nila
Jeg har brugt både soft og heal serien i sammenlagt 1,5 år. Jeg synes produkterne har efterladt mit hår, så det var nemmere at style og det har duftet godt. MEN jeg har haft, det jeg troede, var tiltagende psoriasis i min hovedbund i 1,5 år. Jeg har været ved special hudlæge og fået ordineret binyrebakhormon, som jeg tog i 6 mdr. Jeg har prøvet tjæreshampoo, begge meget skrappe produkter for kroppen. Men intet medicin har kunne hjælpe min ekstremt tørre, skældende og blødende hovedbund. Lige indtil jeg stoppede med Maria Nila. Det hele er forsvundet på 2 uger. Jeg har altså haft en allergisk reaktion på jeres produkter. Det synes jeg er beklageligt, da dette er en dyr serie, som sælges på at være vegansk og kemikaliefri. Så jeg vil bestemt ikke anbefale nogen at købe dette produkt. Er ked af jeg selv har brugt så mange penge på serierne.

Besvarelse fra Maria Nila
Jeg vil ikke anbefale dette mærke samt deres produkter til nogen.
Efter at have brugt deres color refresh i 6 måneder, fik jeg så absurd grønt hår at jeg måtte til frisøren og have det farvet. Frisøren var chokeret, men havde desværre haft en kunde med et lignende tilfælde, som også havde brugt Maria Nila.
Jeg kontaktede Maria Nila, blev sendt en shampoo og en prøve balsam. Jeg har kontaktet dem, med billeder af mit grønne hår, og låget i min color refresher, som også er grønt. Sikke en måder at tage kunderne alvorligt på. Shampooen gjorde bare mit hår grønnere og totalt tørt. Jeg vil fremover advare alle mod at bruge dette mærke.

Besvarelse fra Maria Nila
Brug ikke dette produkt. Jeg har brunt og gråt hår og har brugt deres balsamfarve Coco og Coco intens. Efter at være stoppet med at bruge balsamfarven er mine grå hår blevet blå/grønne. Det var så slemt, at jeg har været til frisør og få håret farvet. Maria Nila har sendt mig nogle produkter som skal kunne få misfarvningen væk (så de må have hørt om problemet før) men har ikke ville refundere udgifterne til de ubrugte produkter.

Besvarelse fra Maria Nila
Jeg oplevede en række allergisk rektion jeg aldrig oplevet før ved nogle andre shampoo og min Maria Nilas shampoo har gjort jeg har fået udslæt på hele min krop efter brugt en måned

Besvarelse fra Maria Nila
Har deres colour refresh i pearl silver, som gerne skulle fjerne de gule toner i mit afblegede hår. Ret skuffet over produktet, for det er ikke et billigt produkt. Det er en god hårkur, men den fungerer ikke som andet. Der er intet lilla pigment i, og dit hår bliver derfor fortsat gult efter brug… køber ikke igen.

Color refresh cocoa
Efter brug af color refresh cocoa, fik jeg LILLA HÅR?? jeg skrev til kundeservice, og fik bare svaret “det er nok fordi du har rødt hår, og eftersom rød og blå giver lilla er det derfor, da der er blåt farvepigment i” men jeg har helt blond hår?? Syntes det er virkelig ringe service at det heller ikke er at læse tydeligt på produktet. Så nu går jeg rundt med grøn/blåt hår!! Tak for det Maria Nila

Besvarelse fra Maria Nila
Farvede mit pandehår med Dusty Pink, som skulle kunne vaskes ud efter 4-10 vaske. Farven var enormt svag og ville ikke rigtig sætte sig i mit hår. Da jeg efterfølgende ville vaske den ud, med en del hårvask, har den dog efterladt mit blonde hår med et meget grønt skær, som jeg nu ikke kan få væk. Vil advare mod at bruge deres produkt.

Allergisk reaktion!
Jeg har brugt den lyserøde Volume shampoo og balsam fra Maria Nila, og egentlig var begge dele gode nok til mit hår. Men jeg begyndte at klø helt vildt over hele kroppen og fik udslæt. Det var en meget generende og intens kløe. Faktisk så meget at jeg måtte til lægen med det. Jeg har aldrig haft allergi for noget før.

Besvarelse fra Maria Nila
Fik en allergisk reaktion, efter 3 gang, jeg brugte Champo&balsam den lyserøde serie. måtte tage en anti aspramin pille for at få det godt igen. Jeg er mig bekendt ikke allergisk over for noget, på nær dette produkt.

Besvarelse fra Maria Nila
Jeg har farvet mit hår med cacao. En skyllefarve/color refresh, som går ud efter 4-10 vaske. Bortset fra, at det gør den ikke. Jeg står nu med lilla hår, som er permanent farvet. Farven var super fin første dag. Jeg skal nu betale mindst 1375 kr. hos en frisør, som kan PRØVE på at få bare lidt af det ud. Man kan ikke blege ovenpå denne farve, og mit hår bliver derfor ikke blond som før. Jeg forsikrede mig endda, at farven gik ud ved 4-10 vaske, ved at kontakte dem via instagram.
Jeg har skrevet til Maria Nila på instagram - dog uden svar efter jeg begyndte at klage.
Min klage er nu sendt videre til deres kundeservice. Jeg har foreslået at de betaler for at mit hår kan slippe en smule af med det lilla/mørkegrå, for det er ikke noget jeg selv skal betale for. Hvis ikke de imødekommer dette, så tager jeg sagen videre.

Besvarelse fra Maria Nila
De mørke color refresh farver cacao og cacao intense indeholder grøn og blå pigment for at neutralisere røde toner. Desværre bider disse farver sig fast og er svære at få ud igen. Når den brune farver slipper, bliver håret mere og mere blåt. Mit hår er kort og jeg vasker det ofte, og det er 6 uger siden jeg sidst havde deres cacao kur i håret. Deres produkter er flotte, umiddelbart, men der er en høj pris at betale når man skal gå rundt med blåt hår i flere måneder efter brug.

Besvarelse fra Maria Nila
Jeg har nu brugt Maria Nila i nogle måneder og har egentlig været glad for det. Jeg brugte det til at starte med for at gøre mit hår mere brunt, men efter nogle uger begyndte det at blive grønt/
blåt og har så bare brugt mere og mere for at dæmpe den grønne/blå farve. Jeg har ikke før nu, fundet ud af, at det faktisk var dette produkt der gjorde at mit hår blev grønt/blåt.
Det virker fint i 2 dage efter “farvningen” men derefter bliver det forfærdelig grimt.
Virkelig dårligt produkt som ødelægger håret og har gjort mit hår pisse grimt og jeg kan slet ikke gå med mit hår hængende uden at få 614 kommentarer på om jeg har farvet det grønt eller blåt.
I burde skamme jer

Besvarelse fra Maria Nila
Jeg brugte deres colour refresh i Dusty pink og lavender i mit blonde hår, det har resulteret i at mit hår er blevet GRØNT!! Jeg er grædefærdig og må nu ofre en krig hos min frisør for at få trukket farven ud og forhåbentligt få reddet mit hår. Jeg kan absolut ikke anbefale disse produkter!!! Håber ikke dette sker for andre!
Jeg har købt krøllecream, den er lækker og dejlig nem at arbejde med. Behagelig at have i håret og virker let.

Color refresh Dusty pink
Efter at have fulgt instruktionerne til punkt og prikke står jeg med et meget skuffende resultat. Jeg endte med at bruge ca 2/3 af produktet og fik et super svagt skær af lyserød, man skal virkelig kigge nøje for at se noget..
Spild af penge og tid for ingen effekt i min mening.
Har brugt Maria Nila cacao intense blandet op med White mix og mit hår er nu helt grønt stadig efter 3 måneder.... Forfærdeligt produkt!!
Har været ved frisør for at få trukket farven ud, det har hjulpet en smule, men mit hår har stadig grønt skær. Så nu er jeg efterladt med et grønt og mere slidt hår. Ville ønske jeg aldrig havde købt det. Øv.
Fik et super flot resultat med color refresh intense cacao på mit lyse hår. Efter 10-15 hårvaske er det SLET ikke gået ud og jeg nu gråt/lilla/brunt hår!! Vasker og vasker det, men det er som om det sidder fast! Lad vær at prøv hvis du ikke vil forblive mørkhåret
Lad være med at købe det her hårfarve, den gør håret Mørke gråt med blåt,lilla og grønt skær 🥴😱
Jeg har været nødsaget til at tage til frisør og få taget farven ud, men mit hår er nu gulligt/rødt og jeg skal vente et par måneder med at få farvet mit hår ved frisøren igen.
Dårligt produkt. Har efterladt mit hår med lilla/grå toner, som ikke er gået ud efter adskillige hårvaske og hårfarve hos frisøren. Kan slet ikke anbefales!