Maria Nila Anmeldelser

2,8

Color refresh Dusty pink Efter at have fulgt instruktionerne til punkt og prikke står jeg med et meget skuffende resultat. Jeg endte med at bruge ca 2/3 af produktet og fik et super svagt skær af... Se mere

Hårolien og maskerne er helt fantastiske! Hjælper til elektrisk hår og giver fylde. Alle burde prøve disse produkter.

1. Hårproduktbutik

Welcome to Maria Nila! Shop and view the latest haircare och styling products from the official Maria nila website.

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Blåt hår

jeg har med forventning om at få en mørkere tone i mit hår vasket mit hår med Maria Nila xxxx resultatet er nu at mit hår har en blålig tone, jeg er dybt rystet over at I har samvittighed til at sælge et produkt der i den grad IKKE lever op til hvad der loves, men i stedet ødelægger mit hår, med det resultat at jeg nu er nødt til at tage til frisøren, for at komme til at se ordentlig ud - I bør virkelig skamme jer!

17. marts 2025

Hej Simone,

Vi är verkligen ledsna att höra att du inte fick det resultat du önskade. Det är självklart aldrig vår intention att någon ska bli missnöjd med våra produkter.

Utan att veta exakt vilken produkt du har använt är det svårt att säga vad som har orsakat detta. Om det till exempel gäller vår Colour Refresh Cacao Intense, rekommenderas den för hår i nivå 2–6, eftersom ljusare hår kan få en oönskad nyans. Denna information finns tydligt på vår produktsida, men vi förstår att det kan vara frustrerande om resultatet inte blev som förväntat.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst för frågor och potentiella lösningar.

Allergisk reaktion

Jeg har brugt både soft og heal serien i sammenlagt 1,5 år. Jeg synes produkterne har efterladt mit hår, så det var nemmere at style og det har duftet godt. MEN jeg har haft, det jeg troede, var tiltagende psoriasis i min hovedbund i 1,5 år. Jeg har været ved special hudlæge og fået ordineret binyrebakhormon, som jeg tog i 6 mdr. Jeg har prøvet tjæreshampoo, begge meget skrappe produkter for kroppen. Men intet medicin har kunne hjælpe min ekstremt tørre, skældende og blødende hovedbund. Lige indtil jeg stoppede med Maria Nila. Det hele er forsvundet på 2 uger. Jeg har altså haft en allergisk reaktion på jeres produkter. Det synes jeg er beklageligt, da dette er en dyr serie, som sælges på at være vegansk og kemikaliefri. Så jeg vil bestemt ikke anbefale nogen at købe dette produkt. Er ked af jeg selv har brugt så mange penge på serierne.

14. januar 2025

Besvarelse fra Maria Nila

Thank you for contacting us and sharing your experience. We are very sorry that the products did not produce the desired results for you and that you had this unfortunate experience.

The likelihood of experiencing an allergic reaction to a product depends on individual sensitivity. Some people may be sensitive or allergic to specific ingredients, while others may not experience any problems. Common allergies in hair care products can be fragrances, preservatives and certain plant extracts. If you know of allergies to the listed ingredients or have a history of sensitivity to certain components, it is advisable to avoid products containing these substances. In addition, a patch test before using a new product on a larger area can help identify potential side effects.

All our products have a full ingredients list on our website, which may be helpful to review. If you have any concerns, we recommend that you consult your doctor for guidance on allergens.

Maria Nila gav mig grønt og ødelagt hår

Jeg vil ikke anbefale dette mærke samt deres produkter til nogen.
Efter at have brugt deres color refresh i 6 måneder, fik jeg så absurd grønt hår at jeg måtte til frisøren og have det farvet. Frisøren var chokeret, men havde desværre haft en kunde med et lignende tilfælde, som også havde brugt Maria Nila.
Jeg kontaktede Maria Nila, blev sendt en shampoo og en prøve balsam. Jeg har kontaktet dem, med billeder af mit grønne hår, og låget i min color refresher, som også er grønt. Sikke en måder at tage kunderne alvorligt på. Shampooen gjorde bare mit hår grønnere og totalt tørt. Jeg vil fremover advare alle mod at bruge dette mærke.

25. april 2024

Besvarelse fra Maria Nila

Vi beklagar verkligen den upplevelse du haft med våra produkter och att du hamnat i den här situationen. Det är bra att du kontaktade vår kundtjänst för att ta upp problemet! Det finns många faktorer som påverkar resultatet av vår Colour Refresh, inklusive vilken färg du valt, din naturliga hårfärg och hårets kvalitet. Därför kan resultaten variera från person till person.

Om du inte är nöjd med det sätt vi hanterade situationen, där vi skickade nya produkter för att hjälpa dig tvätta ur färgen, ber vi dig vänligen att höra av dig igen så att vi kan fortsätta att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Vi tar din feedback på allvar och kommer att använda den för att förbättra våra produkter och vår service. Tack för att du delade din erfarenhet med oss.

Brug ikke dette produkt

Brug ikke dette produkt. Jeg har brunt og gråt hår og har brugt deres balsamfarve Coco og Coco intens. Efter at være stoppet med at bruge balsamfarven er mine grå hår blevet blå/grønne. Det var så slemt, at jeg har været til frisør og få håret farvet. Maria Nila har sendt mig nogle produkter som skal kunne få misfarvningen væk (så de må have hørt om problemet før) men har ikke ville refundere udgifterne til de ubrugte produkter.

8. april 2024

Hej Helene,

Vi er naturligvis kede af, at dette er sket for dig. Det shampoo, som du har fået tilsendt, er en dybderensende produkt, som er optimal til hurtigt at fjerne pigment og snavs fra både hovedbund og længder, og det kan bruges ved behov. De Color-refresh farver, som du har købt, er ikke beregnet til brug på lyst hår, hvilket vi også har skrevet tydeligt på hjemmesiden. Hvis jeg har forstået det korrekt, så er du ikke blond, men du har en del grå hår ind imellem, hvilket kan resultere i uønskede reaktioner.

Eftersom produkterne ikke er købt hos os, bliver vi nødt til at henvise dig til butikken, du har købt hos, for yderligere hjælp i forhold til returnering eller reklamation.

Maria Nila

Jeg oplevede en række allergisk rektion…

Jeg oplevede en række allergisk rektion jeg aldrig oplevet før ved nogle andre shampoo og min Maria Nilas shampoo har gjort jeg har fået udslæt på hele min krop efter brugt en måned

4. februar 2024

Besvarelse fra Maria Nila

Thank you for taking the time to share your experience with our Maria Nilas shampoo. We are deeply sorry to hear about the allergic reaction and the discomfort you've experienced. The wellbeing of our customers is our top priority, and we take reports of adverse reactions very seriously.

We recommend discontinuing use of the product immediately and consulting a healthcare professional to ensure appropriate care for your symptoms. Additionally, we would appreciate the opportunity to investigate this matter further and assist you personally.

Please contact our customer support team at your earliest convenience. We are committed to finding a satisfactory resolution for you and would like to discuss the possibility of recommending alternative products that may be better suited to your needs.

Your feedback is invaluable to us, and we are dedicated to improving our products and customer experience. Thank you for bringing this to our attention.

colour refresh i pearl silver

Har deres colour refresh i pearl silver, som gerne skulle fjerne de gule toner i mit afblegede hår. Ret skuffet over produktet, for det er ikke et billigt produkt. Det er en god hårkur, men den fungerer ikke som andet. Der er intet lilla pigment i, og dit hår bliver derfor fortsat gult efter brug… køber ikke igen.

19. januar 2024

Besvarelse fra Maria Nila

Tack för din recension, vi beklagar att produkten inte motsvarade dina förväntningar. Vänligen kontakta vår kundtjänst om du önskar ytterligare assistans eller om du vill ha rekommendationer för andra produkter. Vi är här för att hjälpa dig!

Color refresh cocoa

Color refresh cocoa
Efter brug af color refresh cocoa, fik jeg LILLA HÅR?? jeg skrev til kundeservice, og fik bare svaret “det er nok fordi du har rødt hår, og eftersom rød og blå giver lilla er det derfor, da der er blåt farvepigment i” men jeg har helt blond hår?? Syntes det er virkelig ringe service at det heller ikke er at læse tydeligt på produktet. Så nu går jeg rundt med grøn/blåt hår!! Tak for det Maria Nila

9. december 2023

Besvarelse fra Maria Nila

Vi beklagar verkligen att höra om din upplevelse med vår produkt och bemötande.

Cacao lämpar sig bäst för hår i nyanser från mörkbrunt till mörkblond (nivå 2-7), vilket vi informerar om på produktens sida. Färgen innehåller blå pigment (undertoner), och dessa kan framträda när den bruna färgen börjar tvättas ur ett ljust hår.

Då detta är en semipermanent färg, kommer den gradvis att tvättas ur.
För att kunna ge dig bästa möjliga råd och hjälpa dig vidare, skulle det vara till stor hjälp att veta hur många gånger du har tvättat håret sedan du använde Color Refresh, samt vilka produkter du har använt. Dessutom skulle före- och efterbilder vara mycket användbara för att få en tydligare bild av situationen.

Vi tar detta på största allvar och uppskattar verkligen att du återkommer med detta till vår kundtjänst för vidare assistans – contact@marianila.com

Dusty Pink gør blondt hår grønt

Farvede mit pandehår med Dusty Pink, som skulle kunne vaskes ud efter 4-10 vaske. Farven var enormt svag og ville ikke rigtig sætte sig i mit hår. Da jeg efterfølgende ville vaske den ud, med en del hårvask, har den dog efterladt mit blonde hår med et meget grønt skær, som jeg nu ikke kan få væk. Vil advare mod at bruge deres produkt.

23. juli 2023

Besvarelse fra Maria Nila

Hej och tack för att du hör av dig. Dusty Pink har likt många av våra andra kalla produkter blåa underpigment vilket kan leda till att håret skiftar grönt när den primära färgen (rosa) tvättas bort. Det har med största sannolikhet med att göra att du har varma pigment i ditt hår, så när det blåa pigmentet möter de varma/gula tonerna så slår det i grönt. Detta är dessvärre inget som skiljer sig från andra varumärkte, utan det är så här färg fungerar. I och med att det är semi-permanent så kommer färgen succesivt försvinna, likt den rosa tonen gjorde. Mitt råd är därför att se till att du fortsätter schamponera, gärna med ett starkare schampo med högt ph-värde, men om du använder ett starkt schampo så se till att du har en bra inpackning du kan lägga i efter. Ju mer slitet hår du har, ju längre vill pigmenten sitta kvar, så säkerställ att ditt hår håller sig i bra skick så kommer färgen gå bort. Du får gärna maila in bilder till oss och berätta lite mer om din situation till contact@marianila.com så hjälper vi dig vidare.

Allergisk reaktion!

Allergisk reaktion!
Jeg har brugt den lyserøde Volume shampoo og balsam fra Maria Nila, og egentlig var begge dele gode nok til mit hår. Men jeg begyndte at klø helt vildt over hele kroppen og fik udslæt. Det var en meget generende og intens kløe. Faktisk så meget at jeg måtte til lægen med det. Jeg har aldrig haft allergi for noget før.

12. februar 2023

Besvarelse fra Maria Nila

Hej och tack för att du hörde av dig angående din situation. Detta tar vi på största möjliga allvar och hade gärna sett att du mailar in nästa gång du upplever något liknande så att vi kan hjälpa dig att undersöka detta omgående. Vi har gärna tagit in batchnummer (som finns under flaskan) för att kolla med våra kemister om dom kan se om något avviker. Det vi vet är att många är känsliga mot parfym utan att kanske tänka på det eller veta om det. Har du testat dig om du är allergisk mot något som kan finnas i våra produkter? Du hittar ingredienser till samtliga produkter på vår hemsida. Maila gärna oss på contact@marianila.com så kan vi hjälpa dig vidare.

Fik en allergisk reaktion

Fik en allergisk reaktion, efter 3 gang, jeg brugte Champo&balsam den lyserøde serie. måtte tage en anti aspramin pille for at få det godt igen. Jeg er mig bekendt ikke allergisk over for noget, på nær dette produkt.

22. januar 2023

Besvarelse fra Maria Nila

Mit hår er lilla og farven har sat sig fast

Jeg har farvet mit hår med cacao. En skyllefarve/color refresh, som går ud efter 4-10 vaske. Bortset fra, at det gør den ikke. Jeg står nu med lilla hår, som er permanent farvet. Farven var super fin første dag. Jeg skal nu betale mindst 1375 kr. hos en frisør, som kan PRØVE på at få bare lidt af det ud. Man kan ikke blege ovenpå denne farve, og mit hår bliver derfor ikke blond som før. Jeg forsikrede mig endda, at farven gik ud ved 4-10 vaske, ved at kontakte dem via instagram.
Jeg har skrevet til Maria Nila på instagram - dog uden svar efter jeg begyndte at klage.
Min klage er nu sendt videre til deres kundeservice. Jeg har foreslået at de betaler for at mit hår kan slippe en smule af med det lilla/mørkegrå, for det er ikke noget jeg selv skal betale for. Hvis ikke de imødekommer dette, så tager jeg sagen videre.

13. december 2022

Besvarelse fra Maria Nila

Tack Mia för att du hör av dig till oss. Vi är verkligen ledsna att du behövt stå ut med en färg du inte är bekväm med. Tyvärr är detta alltid en risk när man applicerar färg i håret och det är tyvärr inget man kan komma ifrån då det blir en kemisk reaktion som alltid grundas i pigmenten i färgen mot pigmenten i håret. Cacao Intense är en brun färg som innehåller blåa pigment just för att det ska kunna bli en kall brun färg. När den bruna färgen tvättas bort så ligger alltid underpigmenten kvar, och det som hänt i ditt fall är att när de blå pigmenten möter dina varma/gula pigment så blir färgen grön. Blå + Gul = Grön.
Jag förstår verkligen att du kände dig besviken över färgen och hoppas att allt gick bra tillslut. Vi finns alltid på contact@marianila.com om du behöver oss.

Håret bliver blåt!!!

De mørke color refresh farver cacao og cacao intense indeholder grøn og blå pigment for at neutralisere røde toner. Desværre bider disse farver sig fast og er svære at få ud igen. Når den brune farver slipper, bliver håret mere og mere blåt. Mit hår er kort og jeg vasker det ofte, og det er 6 uger siden jeg sidst havde deres cacao kur i håret. Deres produkter er flotte, umiddelbart, men der er en høj pris at betale når man skal gå rundt med blåt hår i flere måneder efter brug.

16. oktober 2022

Besvarelse fra Maria Nila

Tack för att du hör av dig till oss. Vi är verkligen ledsna att du behövt stå ut med en färg du inte är bekväm med. Tyvärr är detta alltid en risk när man applicerar färg i håret och det är tyvärr inget man kan komma ifrån då det blir en kemisk reaktion som alltid grundas i pigmenten i färgen mot pigmenten i håret. Cacao Intense är en brun färg som innehåller blåa pigment just för att det ska kunna bli en kall brun färg. När den bruna färgen tvättas bort så ligger alltid underpigmenten kvar, och det som hänt i ditt fall är att när de blå pigmenten möter dina varma/gula pigment så blir färgen grön. Blå + Gul = Grön.
Jag förstår verkligen att du känner dig besviken över färgen som den är nu, men du kan vara säker på att det kommer tvättas ur men att det kan krävas några tvättar till. Jag har själv använt Cacao Intense i mitt blonda hår och upplevde samma, men det jag kan tipsa dig om är att fortsätta schamponera håret och då schamponera med ett starkt schampo. Jag skicka gärna vår Eco Therapy Revive schampo till dig gratis som du kan använda. Säkerställ att du använder ett bra balsam och en inpackning då och då för att hålla håret i gott skick. Starkt schampo sliter på håret och ju mer slitet håret är, ju långsammare kommer färgen släppa. Har du en bra inpackning som du kan använda? Jag rekommenderar att du testar Eco Therapy Revive Masque eller True Soft Masque med tanke på din hårkvalité.

True Soft Masque: https://marianila.se/products/true-soft-masque-250-ml
Eco Therapy Revive: https://marianila.se/products/eco-therapy-revive-masque-250ml

ALDRIG køb Maria Nila

Jeg har nu brugt Maria Nila i nogle måneder og har egentlig været glad for det. Jeg brugte det til at starte med for at gøre mit hår mere brunt, men efter nogle uger begyndte det at blive grønt/
blåt og har så bare brugt mere og mere for at dæmpe den grønne/blå farve. Jeg har ikke før nu, fundet ud af, at det faktisk var dette produkt der gjorde at mit hår blev grønt/blåt.
Det virker fint i 2 dage efter “farvningen” men derefter bliver det forfærdelig grimt.
Virkelig dårligt produkt som ødelægger håret og har gjort mit hår pisse grimt og jeg kan slet ikke gå med mit hår hængende uden at få 614 kommentarer på om jeg har farvet det grønt eller blåt.
I burde skamme jer

13. september 2022

Besvarelse fra Maria Nila

Tack Frederikke för att du hör av dig till oss. Vi är verkligen ledsna att du behövt stå ut med en färg du inte är bekväm med. Tyvärr är detta alltid en risk när man applicerar färg i håret och det är tyvärr inget man kan komma ifrån då det blir en kemisk reaktion som alltid grundas i pigmenten i färgen mot pigmenten i håret. Cacao Intense är en brun färg som innehåller blåa pigment just för att det ska kunna bli en kall brun färg. När den bruna färgen tvättas bort så ligger alltid underpigmenten kvar, och det som hänt i ditt fall är att när de blå pigmenten möter dina varma/gula pigment så blir färgen grön. Blå + Gul = Grön.

Jeg brugte deres colour refresh i Dusty…

Jeg brugte deres colour refresh i Dusty pink og lavender i mit blonde hår, det har resulteret i at mit hår er blevet GRØNT!! Jeg er grædefærdig og må nu ofre en krig hos min frisør for at få trukket farven ud og forhåbentligt få reddet mit hår. Jeg kan absolut ikke anbefale disse produkter!!! Håber ikke dette sker for andre!

28. juni 2021

Krøllecream

Jeg har købt krøllecream, den er lækker og dejlig nem at arbejde med. Behagelig at have i håret og virker let.

26. januar 2021

Besvarelse fra Maria Nila

Hej, tusen tack för ditt meddelande. Vad roligt att du gillar produkten! Nu finns även vår nyaste tillskott Coils & Culrs serien för just lockigt hår, har du inte hunnit kika på den så kommer en länk här : https://marianila.dk/collections/coils-curls

Color refresh Dusty pink

Color refresh Dusty pink

Efter at have fulgt instruktionerne til punkt og prikke står jeg med et meget skuffende resultat. Jeg endte med at bruge ca 2/3 af produktet og fik et super svagt skær af lyserød, man skal virkelig kigge nøje for at se noget..
Spild af penge og tid for ingen effekt i min mening.

22. oktober 2020

Har brugt Maria Nila cacao intense…

Har brugt Maria Nila cacao intense blandet op med White mix og mit hår er nu helt grønt stadig efter 3 måneder.... Forfærdeligt produkt!!
Har været ved frisør for at få trukket farven ud, det har hjulpet en smule, men mit hår har stadig grønt skær. Så nu er jeg efterladt med et grønt og mere slidt hår. Ville ønske jeg aldrig havde købt det. Øv.

15. september 2020

Color Refresh intense Cacao

Fik et super flot resultat med color refresh intense cacao på mit lyse hår. Efter 10-15 hårvaske er det SLET ikke gået ud og jeg nu gråt/lilla/brunt hår!! Vasker og vasker det, men det er som om det sidder fast! Lad vær at prøv hvis du ikke vil forblive mørkhåret

25. juli 2020

Lad være med at købe hårfarven

Lad være med at købe det her hårfarve, den gør håret Mørke gråt med blåt,lilla og grønt skær 🥴😱
Jeg har været nødsaget til at tage til frisør og få taget farven ud, men mit hår er nu gulligt/rødt og jeg skal vente et par måneder med at få farvet mit hår ved frisøren igen.

8. juli 2020

Dårligt produkt

Dårligt produkt. Har efterladt mit hår med lilla/grå toner, som ikke er gået ud efter adskillige hårvaske og hårfarve hos frisøren. Kan slet ikke anbefales!

8. maj 2020