Lidt svært at findende af. bør give folk er ekstra chance ved køb ved dobbelt bekræftigelse spm det næsten altid er på nettet især Apple. Super god kundeservice
Som privatkunde fungerer den perfekt i hverdagen med bl.a. Appelpay som var min grunn til å laste ned Lunar
Tilbyder det meste til almindelig brug, god rente og gratis om man bare har brug for en konto!!!
Da jeg kun har været medlem kort tid kan det være svært at anmelde. Min foreløbige oplevelse af Lunar bank er positiv
Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Som privatkunde fungerer den perfekt i…
Tilbyder det meste til almindelig brug
De er flinke til at hjælpe
Det er nemt og enkelt inde i appen og…
Det er nemt og enkelt inde i appen og rigtig god kundeservice når man ringer ind. 🙂
Utrolig fin kundeservice der er klar på…
Utrolig fin kundeservice der er klar på at hjælpe
Godt alternativ til de etablerede dyre banker
Super god kundeservice
Da jeg kun har været medlem kort tid…
Lunar holder dig for nar?
Ville gerne kunne sige Lunar er en god bank, men ved det ærlig talt ikke.
Har nu prøvet i 11uger at oprette en erhvervskonto, men det er som om de nulstiller kontoret hver mandag, og så bliver man bedt om at sende det man sendte ugen før igen igen.
Man bliver selvfølgelig kun bedt om det fordi man har ringet 3-4 gange i løbet af ugen for at hører, om der snart sker noget..
Hvis du ikke ringer hører man bare ikke noget.
Det bliver hurtigt en smule presset at gå på arbejde, når man ikke kan fakturere for nogle af de timer man lægger.
Valgte i første omgang Lunar pga. den gode pris.
De er nu sandsynligvis blevet det absolut dyreste valg jeg kunne gå med.
Kommer jo ikke til at fakturere alt den tid jeg har brugt i løbet af utallige arbejdsdage, på at tale i telefon, skrive mails, og sidde og finde alle mulige private parpier frem, til Lunar.
Havde jeg haft et 8-16 job havde det ikke været et problem, så kunne man jo bruge sin fritid men det er ikke let når man har 12timer 7 dage om ugen i perioder.
Hvem ved, måske de kan få en ekstra stjerne, hvis det lykkes at få en konto, inden man skal i sin private bank, og låne penge til regninger, fordi man ikke kan få nogen betaling for ens arbejde.
Havde kun Hørt godt om lunar indtil…
Havde kun Hørt godt om lunar indtil igår, for oprettet min konto samt lagt mit kørekort ind tydligt, for så at vide 7gange i streg at jeg skal tag nyt billedet da det ikke er tydligt nok, for kontaktet kundeservice og for snakket med en som hedder Liva som siger alt ser godt ud, men det var en kæmpe løgne, og forresten er det svært at komme i kontakte med lunar da de som regler tager 5 timer, og de skal åbentbart bruge 1-3 uger for at åbne en konto når min egne bank brugt 20 min, Har lige fået en besked igen med at de skal have et nyt billedet nu😡
Super Kundeservice
Super service leveret af først Isabella og herefter Lukas.
Der var en fejl på mit kort, så ringede først ind og talte med Isabella, Hun prøvede at løse mit problem med en nulstilling. Dette virkede desværre ikke, men oplyste om hvad processen ville være hvis det ikke virkede. Super rar at tale med.
Så ringede ind og fik fat i Lukas
Der ligesom Isabella levere lige præcis den service man forventer i en telefon.
Og han fik sendt et nyt kort afsted med det samme Og endda helt af sig selv leveret en ekstra service.
Begge personer havde en virkelig rar betoning og udførte deres arbejde til Perfektion.
Opdaget Luna Bank ved en tilfældighed
Opdaget Luna Bank ved en tilfældighed. Læste lidt om dem. Valgte at oprette konto, da jeg er meget træt af, at andre banker tager gebyr for alt mulig. Bor i udlandet, og bruger kun min danske konto, når jeg er på besøg.
Efter nu 3 - 4 mdr. er jeg meget fornøjet. Ingen gebyr og får faktisk også renter på mine penge. Har også anbefaldt Luna til andre.
Enormt Hjælpsome
super behalige mennesker at snakke med og enormt hjælpsomme og forstålige.
Hej Lunar
Hej Lunar
Jeg er godt tilfreds, og alt virker, indtil videre, som forventet.
Rask kundeservice 👍🏻
En utrolig god å bra bank under vekst
Fantastisk og effektiv hjælp fra kundesupport
Jeg havde store problemer med at få oprettet en konto via appen, men efter en telefonisk henvendelse ordnede det hele sig i løbet 2 minutter :)! Mange, mange tak for hjælpen Sidsel! Glæder mig til at tage min nye konto i brug.
Jeg fik strålende hjælp!