Jeg var i dag i lululemon på strøget i…
Jeg var i dag i lululemon på strøget i København. Her fik vi så meget hjælp og vejledning af Jacob. Han løb frem og tilbage med farver og størrelser.
Kæmpe tak og vi kommer igen.
lululemon athletica is a yoga-inspired athletic apparel company with over 100 locations in Canada, the United States, Australia and Hong Kong. Our clothes are designed for yoga, dancing, running, and most other sweaty pursuits.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Kæmpe tak og vi kommer igen.
Købte i december en yogamåtte i deres webshop. Pris 690 dkk. Har ikke brugt den meget - alligevel kan jeg nu se at den begynder at gå fra i limningen. Jeg kontaktede deres customer support med kvittering, billeder etc.
efter mange mails frem og tilbage hvor jeg gentagne gange er blevet bedt og at hensende billeder, og komme med de samme informationer flere gange - har jeg nu fået besked om at de ikke tager mod reklamationer som er mere end 12 mdr. Magen til dårlig kundeservice har jeg sjældent mødt. Køber aldrig noget der igen. Dårlig kvalitet og dårlig kundeservice men høje priser
Forstår slet ikke alle de lave anmeldelser.
Kan se at de negative svar er fra 2020-2021.
Tænker 0 stjerner ikke er spor berettiget.
Min datter er vendt hjem efter en skole tur og i den forbindelse besøgte de Lululemon i London.
Hun købte et par shorts ( som desværre var for små ) og jeg skrev til Lululemons kundeservice om vores “ problem”.( 230916-000464 /incident )
Fik den flotteste behandling trods det jeg skrev med 3 forskellige medarbejder.
Vi spurgte om vi måtte sende de for små shorts retur og få vores penge tilbage.
Der var INGEN problemer overhovedet.
Vi fik en returlabel ( gratis ) på mail ,så vi kunne sende shortsene tilbage samt pengene stod på min datters konto 2 dage efter.
Vi har nu bestilt de rigtige shorts som blev leveret hurtigt og kvalitet samt priserne hos Lululemon er meget billigere end eks.Zalando.
Tænker de er blevet bedre vedr deres kundeservice efter de mange anmeldelser og kan kun anbefale at man køber derfra..
5 STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra
Jeg ved godt, at dette firma er rated dårligt, og det opdagede jeg først efter, at jeg havde handlet. Men jeg har altså været yderst tilfreds Jeg bestilte et sæt træningstøj i søndags og fik det leveret med UPS allerede onsdag. Brugte også chat og fik svar.
Super dårlig oplevelse - ikke muligt at penge retur for køb.
Bestilte 3 par shorts, fik 2 par i forkert str.
Får hverken det par jeg mangler ellerpengene tilbage!?
Tilmed 30+ dage lev.
KØB ALDRIG - SVINDLERE!
Modtog en sms om at min pakke var leveret men der var ingen pakke, hverken på mit dørtrin eller min postkasse. Jeg har skrevet flere gange til kundeservice men får intet svar.
mit råd - KØB ALDRIG DERFRA!
Køb ALDRIG noget igennem dette firma. Hvis man kunne give 0 stjerner, var det hvad de skulle ha.
Mangen til dårlig service skal man lede længe efter.
Først gik der ca 3 uger inden jeg fik leveringen.
Da jeg modtog pakken var 2 ud af 3 forkert farve!
Jeg har mailet med dem frem og tilbage i flere uger nu. De vil ha JEG skal betale for at sende bukserne retur til Kina. JEG skal ha en merudgift for en fejl DE har begået. De blir ved med at skrive at det er min egen skyld, da jeg ik har husket at omregne de kinesiske størrelser. Det har INTET med størrelsen at gøre. DE har leveret en forkert farve. Men vil ik tá deres ansvar.
Køb ALDRIG noget hos dette firma!
14 dages lev. Tid og da varen kommer har de sendt forkert str.
12/6 får jeg besked fra Paypal mine penge bliver returneret. Det er virkelig ALT ALT for langsomt!!!
Få timer efter denne anmeldelse fik jeg en mail fra firmaet, om at mine penge er på vej retur. Nu jeg blot spændt på at se, hvor lang tid der går.
Super hurtig levering af varer, og de har nogle rigtig lækre produkter. Men deres retur service er ELENDIG !! Jeg har returneret en vare for 1 måned siden, og har endnu ikke hørt fra dem. Kan spore forsendelsen, at den er blevet leveret. Har hverken fået bekræftelse på at den er modtaget eller at mine penge bliver refunderet. Har nu skrevet til dem, og fået at vide, der kan gå op til 25 dage før jeg får pengene retur, der er INTET sket endnu. Deres produkter er dyre, så det er mange penge, at have tilgode. Køb kun, hvis du er sikker på størrelsen og produktet