LOEWE Anmeldelser

2.752

1. Haute couture-butik

Loewe, SA is a Spanish luxury fashion house based in Madrid and owned by the LVMH Group.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.752)

474 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg har aldrig oplevet så dårlig…

Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice fra et luksusbrand.

Jeg købte et par Loewe-solbriller til næsten 3.000 kr. De knækkede efter mindre end to måneders normal brug, og da jeg henvendte mig i butikken, blev jeg mødt med en attitude, som gjorde oplevelsen endnu værre.

Jeg fik at vide, at skaden var selvforskyldt, uden at nogen med faglig ekspertise havde undersøgt brillerne. “Managerens” argument var ganske enkelt: “Jeg har haft mine i fire år, og der er aldrig sket noget med dem.” Interessant logik – efter den tankegang burde ingen produkter vel nogensinde kunne have en fabrikationsfejl, så længe én medarbejders egne briller stadig er intakte.

Det mest absurde var dog, at hun tilbød at sende brillerne tilbage til producenten, samtidig med at hun gjorde det klart, at der ikke ville komme noget ud af det. Jeg fik direkte at vide, at de ikke ville kunne hjælpe, og at processen blot ville tage omkring otte uger. Med andre ord: De ville sende dem afsted, velvidende at resultatet ville være et nej – tilsyneladende bare for bagefter at kunne sige, at de havde “gjort noget”.

Jeg valgte derfor at få en uvildig vurdering hos en erfaren optiker. Hun vurderede, at bruddet lignede en koldlodning og burde være en reklamation. Hun delte endda sagen med et forum af optikere, hvor flere fagpersoner – herunder en optiker med 50 års erfaring – var enige i, at der var tale om en reklamationssag.

Alligevel stod jeg selv tilbage med regningen og måtte betale 800 kr. for at få brillerne repareret.

Det mest skuffende er ikke, at et produkt kan gå i stykker – det kan ske. Det er, at et brand som Loewe, der tager næsten 3.000 kr. for et par solbriller, vælger at møde kunder med arrogance frem for service og afviser en reklamation, som flere uafhængige fagpersoner vurderede burde være dækket.

Jeg havde forventet kvalitet og professionel behandling. Jeg fik ingen af delene. Det bliver mit første og sidste køb hos Loewe.

1. juli 2026

Dear Nathalie,

Thank you for sharing this feedback with us, we are sorry to hear about your experience and would like to assure you that providing the best possible service is our top priority. We are reviewing your case and will contact you directly.

Kind regards,

Me rechifla Loewe!

11. november 2023

Estimada Ana,

¡Gracias por compartir su bonito comentario con nosotros!

Un saludo,

Enjoy Loewe!

25. april 2023

Dear Marie Claire,

Thank you for your kind review, we really appreciate your positive feedback!

Best regards,

Love Loewe

Love this brand !

21. april 2022

Dear Laura,

Thank you very much for your feedback. We trully appreciate it.

Warmest regards,
The LOEWE Team

Vis anmeldelser på alle sprog. (2.752 anmeldelser)