Jeg bestilte en ring den 17/6/2026 og modtog ringen 26/6/2026. Jeg fik et link så jeg kunne følge pakken hele vejen fra Hong Kong til Danmark. Jeg betalte ikke for indfortoldning. Og har modtaget d... Se mere
Jeg vil anbefale enhver kvinde der ønsker at tilføre eksklusiv elegance til sit hverdagslook eller aftenlook at købe eller at ønske sig smykker fra linjer💎 Smukke elegante eksklusive designs o... Se mere

Meet your fine favorites. At Linjer, our mission is to empower women around the world with luxe, ethical jewelry at fair prices. We proudly use sustainable materials, including 100% recycled gold and silver, as well as lab grown diamonds. By selling directly to you and maintaining a smaller markup than typical luxury brands, we are able to keep our prices low. Linjer hopes to continue our mission in making luxury jewelry accessible to all.
Shop Bestsellers Shop New Arrivals Follow Us on Instagram Get in TouchStorbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Ringen jeg bestilte kom hurtigt og var meget fin. Desværre faldt stenen ud af ringen efter et års tid, men jeg kontanter Linjer og fik den bedste service. De var meget forstående og tilbød fuld refundering enten på hjemmesiden eller på tilbagebetaling. Vi ville gerne beholde ringen og ende med at få 40% tilbage i refundering for stenen. Meget god service og god kommunikation.

Besvarelse fra Linjer
Jeg bestilte en ring den 17/6/2026 og modtog ringen 26/6/2026.
Jeg fik et link så jeg kunne følge pakken hele vejen fra Hong Kong til Danmark.
Jeg betalte ikke for indfortoldning. Og har modtaget den smukkeste ring som 100% lever op til mine forventninger.
Kan klart anbefale at handle hos denne virksomhed.

Besvarelse fra Linjer
Fantastisk kundeservice! Da mit smykke ikke var leveret inden for de 5-10 dage som der var beskrevet på deres hjemmeside, så skrev jeg til deres kundeservice og fik et svar inden for 1,5 time. De var meget behjælpelige og skrev også efterfølgende for at sikre sig at jeg havde fået mit smykke.
Det er langt fra sidste gang jeg handler hos dem!:D

Besvarelse fra Linjer
Flot indpakning og flot smykke ( dog lidt mindre perle ind på billed)
Obs fragt tager tid da produktet er fra Hong kong. Beregn gerne 14 dage fra Danmark. Fin kundeservice med hurtigt personligt svar.

Besvarelse fra Linjer
Laver normalt ikke anmeldelser på trustpilot.
Bestilte en ring d. 15.12.2025. Når jeg tracker min order, står der at varen er leveret og jeg oprettede min ordre d. 03.12.2025. Det er virkelig dårlig service. Hvad gør jeg så nu? Havde håbet at have ringen til d. 24.12.2025.

Besvarelse fra Linjer
Jeg bestilte en halskæde til Black friday.
Og har stadig ikke fået den.
Den står som leveret den 10/12.
Den bliver sendt tilbage hvis jeg får den efter jul. For så må jeg jo finde på noget andet. Tænker der kommer mange tilbage der hvis de ikke bliver leveret inden jul.

Besvarelse fra Linjer
Jeg har samme problematik som alle herinde, de sender et forkert tracking link der bilder os ind den er afleveret, selvom den ikke er. Jeg bestiller 22 dage før jul og får i dag efter jeg har prøvet at komme i kontakt med dem, afvide at den er tilbageholdt i tolden. Det er som at skrive med en ai, der ikke svarer konkret på mine spørgsmål. Jeg ved ikke om de har betalt deres ting korrekt, eller dette så betyder en efterregning på 1500 til mig? Jeg skal slet ikke bruge smykket hvis det ikke når frem, og synes det er meget useriøst at de lover 5-10 dage når de alene er så længe om at sende pakken ud af landet.
Dao har intet hørt til min pakke og linjer svarer først når de får en dårlig trustpilot, hvorefter de kommer med et svar der ikke passer om at jeg skal bruge det trackinglink de vedhæfter, hvilket jeg heletiden har gjort

Besvarelse fra Linjer
Jeg har købt en halskæde til 2000kr d. 30/11 på Black friday og har her den 15/12 stadig ikke modtaget pakken. Jeg kan se på tracking at pakken bør være i landet men der er ikke nogen bevægelser siden 10/12 hvilket er meget bekymrende. Jeg har prøvet at skrive til firmaet på hello@linjer men har intet hørt.
Jeg skal ligesom alle de andre som heller ikke har fået deres gaver bruge den snart, og den burde være kommet nu. Ville være rart hvis firmaet svarede på dette skriv.
Nu har jeg endelig fået kontakt med Dao som absolut ikke har noget med min forsendelse, men har haft mange henvendelser fra folk med samme problematik som mig og andre som har handlet med linjer, desværre. Jeg afventer stadig svar fra firmaet.

Besvarelse fra Linjer
Jeg bestilte et par øreringe på Black friday. Nu står der at pakken er levere den 10/12 men jeg har ikke modtaget noget som helst!!? Og pengene er selvfølgelig trukket for længe siden…..

Besvarelse fra Linjer
Virker meget useriøst. Har tracet min pakke hverdag siden jeg bestilte ( 02/12) og i dag (15.12) fremgår det, pludselige, at pakken var klar til afhentning d. 10.12 og jeg har ikke modtaget nogle information fra sælger.
Jeg skrev til firmaet, d. 9 dec, fordi min pakke på 7. dage var i transit i Hong Kong Airport. Firmaet gav mig et standart AI svar om at jeg kunne skrive til dem hvis jeg ikke havde modtaget min halskæde d 19.12.
Det er for useriøst at det ikke er styr på ens leveringer når man sælger smykker til +13.000 Dkr.
DAO ved ikke noget om min pakke så står i en situation hvor pengene er trukket, jeg ved ikke hvor mit smykke er, og jeg har ikke modtaget noget info om afhentning, eller hørt fra sælger...

Besvarelse fra Linjer
Jeg har bestilt en dyr halskæde til min søster i julegave.
Jeg har ventet over to uger på den og har sporet den hver dag for at se hvor langt den var. I dag står der så den er blevet udleveret til mig d. 10/12.
Jeg har bestilt den til levering hjemme. Jeg har intet modtaget om den skulle være kommet til en pakkeshop og jeg har tracéet den hver dag og ført i dag står den som leveret d. 10/12 og i dag er det d. 14/12.
Jeg er så ked af det og nervøs. Jeg har ikke økonomi til at skulle ud at købe en ny gave, så håber virkeligt jeg snart får svar.

Besvarelse fra Linjer
Vi havde bestilt vielses ringe fra Linjer. Min ring var desværre skæv, og først opdaget da ringen blev taget i brug. Linjer sendte straks en ny!

Besvarelse fra Linjer
Bestilte et bogstavsvedhæng med diamanter. Kvaliteten var topklasse, og prisen var ca. en tredjedel af hvad de koster andre steder. Leveringstiden var 9 dage som de lovede (5-10), men jeg ville ønske der var mulighed for st vælge express levering. De tager ikke imod visa-dankort, men heldigvis har jeg også et mastercard.

Besvarelse fra Linjer
Min kæreste friede til mig for en uge siden med en meget smuk ring fra Linjer. I dag opdagede jeg at en af diamanterne allerede er faldet ud. Jeg har ikke fået svar fra support efter jeg har krævet reklamation 😔

Besvarelse fra Linjer
Jeg har købt de smukkeste 14 karat guld diamant Trillium ørestikker og er meget glad for hele oplevelsen. De er mindst lige så smukke som på billedet og har et fantastisk spil i diamanterne. De blev leveret indenfor 10 dage og jeg kunne følge dem hele vejen fra Hongkong til leverings adressen. Jeg vil med glæde handle hos Linjer en anden gang og kan varmt anbefale dem.

Besvarelse fra Linjer
Jeg har bestilt et sæt kreoler med diamanter. De synes større på hjemmesiden, men de er smukke.
OBS - på lang leveringstid, da varerne sendes fra Hong Kong.

Super god service.
Jeg var ikke helt tilfreds med "mama" guld halskæden og fik derfor tilsendt en ny på deres regning. Deres kundeservice var super venlige og hurtige.
Glæder mig til at give halskæden til min bedste veninde som lige er blevet mor og 30.
Ikke sidste gang jeg vil bestille noget fra dem. :-) 100 troværdige. :-)

Besvarelse fra Linjer
Modtog den smukkeste diamantring efter kun få dage. STOR anbefaling her fra.