Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danish eyewear manufacturer offers designer eyewear, sunglasses and fashion frames for both adults and children. Specialised in lightweight titanium and screw free frames.
Danmark
- www.lindberg.com
Svarer typisk inden for 1 måned
Aldrig har jeg haft et par briller der…
Aldrig har jeg haft et par briller der gener så meget, de laver dybe revner/mærker på næsen så jeg bliver helt hudløs... Nu har jeg haft dem i godt et halv år og der hvor jeg har købt dem, prøver gang på gang at rette dem til uden held, har også gjort dem opmærksom på at den stang der sidder hen over næsen er skæv og kan ikke rettes, det er det der er årsag til at de generer så meget.. Virkelig nogle trælse briller og penge ud af vinduet, bliver nødt til at købe nogle nye briller....
Helt i top
Jeg har haft briller i forskellig kvalitet fra forskellige mærker - Lindberg leverer KLART på kvalitet, de er til den dyre side, men jeg har aldrig haft en bedre brille.
Deres service i Århus er i top, jeg er op til flere gange kommet ind med en krøllet brille, og de har hver gang uden tøven taget opgaven på sig og rettet brillen igen - jeg synes det siger noget om kvaliteten af brillen og servicen, jeg køber igen når den tid kommer :-)
Skrøbelige briller for dyre penge .
Skrøbelige briller for dyre penge .
Har købt en Lindberg brille for 2 år siden pga det flotte design og letheden.
Efter 1 år hvor jeg tabte brillen knækkede brillens glas ved næsen og jeg måtte købe et nyt glas for 5000 kroner . I går dvs efter endnu et år knækkede glasset i den anden side ved samme sted . Brillerne ef ubrugelig .
7 uger måtte vi vente på at stellet til…
7 uger måtte vi vente på at stellet til min søns briller kom hjem. Det var lidt akut da de gamle briller (også Lindberg) var knækket, meldingen var til at starte med 2 ugers leveringstid, som så endte med 7 uger efter at vi havde presset på hos optikeren. Lindbergs besked til optikeren var at de bare skulle skyde skylden på Lindberg over for kunden.
Rigtig gode (og dyre) børne briller - men elendig kundeservice!
Ringe produktkvalitet og ringe service
De dyreste briller, jeg nogensinde har købt (for 3 1/2 år siden). De har fået ny silikone-ring mindst 20 gange siden, og alle disse åbninger af stellet har til sidst knækket dette. Fabrikantens melding er, at stellet (8-kantet) er udgået og der kan ikke leveres reservedele.
Det er en usædvanlig ringe service fra et top-mærke
Dybt skuffet over kvaliteten på brillen!
Er dybt skuffet over kvaliteten på min Lindberg brille. Har båret briller i 45 år. Det er det dyreste brillestel jeg har købt og det har været den dårligste kvalitet. Knækkede ved næsen ved tab på gulvet og det har været umuligt at reparere stellet. Havde ellers fået fortalt, at brillen var lavet i et super stærkt materiale. Derfor turde jeg købe den flotte spinkle brille. Men det har været en meget skuffende oplevelse.

Hvornår skred kvaliteten egentlig
2 sæt fantastiske børnebriller som fuldstændig har levet op til mine forventninger til at pris og kvalitet følges ad.
Derfor heller ingen tvivl om at tredje sæt skulle være af den dyre brille-slags.
6 måneder efter køb kommer Danmarks korte sommerperiode og briller knirker og knager som om der slet ikke er plads til stel og briller i en og samme løsning. Meeeen det er åbenbart fuldstændig normalt og forklaring godtages da vi jo ved sommeren er over om ca fem minutter. Knageriet ophører som temperaturen stabileres på max 21.
Men så rammer vi Danmarks vinterdage og vi forskånes heldigvis for knirkeri og knagen, for stellet kan nu desværre ikke hænge.
Ingen ulykker, ingen knækkede dele - stellet har "bare" ikke rigtig mulighed for at selve glas delen på plads i stellet.
Aldrig mere Lindbergh for knægten har desværre brug for briller alle 12 måneder på året.

Briller der knækker
Jeg ved ikke hvor mange gange jeg står med briller hvor det ene glas falder ud. Brillen knækker/åbner sig simpelthen der ved næseklemmen. Ved pudsning. TV ligning. Kørsel på min handicap scooter og til en kop kaffe. Det var de situationer jeg sidst oplevede det i. Jeg nærmer mig de 55 år og er jo ikke ekstremsport udøver. Her på trustpilot kan jeg se det er et meget almindeligt forekommende problem ???

Besvarelse fra LINDBERG
Jeg har fået lavet 4 par briller hos…
Jeg har fået lavet 4 par briller hos Lindberg over de sidste 10 år. Det sidste par er glassene slet ikke svarende til glasprisen 10000. Der er ikke ordentlig syn i siderne. Det har der været tidligere.
Jeg ved at firmaet Lindberg har skiftet leverandør og det er gået ud over kvaliteten. De her jeg lige har hentet bliver mine sidste briller fra Lindberg

Besvarelse fra LINDBERG
Jeg under alt kritik at jeg skal vente…
Jeg under alt kritik at jeg skal vente så længe på at får et nyt stel har afleveret dem 28 august og de kommer først den 18 september . Er ellers mega glas for stellet men det er sidste gang jeg skal have dette mærke , det utroligt de ikke kan lave hurtigere det er mega svært undvære min briller, i skulle faktisk ikke have nogen stjerne 😡😡😡 mvh Tina stollig

Besvarelse fra LINDBERG
Brille knækket ved næsen - håber på en positiv oplevelse i reklamationen
Har et brille abonnement med tre sæt briller. Den ene er fra danske lindberg.
Nu er det stel jeg har valgt som solbriller (farveskiftende glas) knækket ved næse klemmen. Så glasset er røget ud og brillen er to år gammel.
Er gået i dialog med Lindberg og butikken, hvor jeg har ABB - håber på en god løsning - da jeg har valgt tre ret dyre briller og ALLE danske mærker, da jeg forventer en vis kvalitet ved danske producenter.

Fantastisk service
Vores søn på 6 år har haft briller i et års tid, og vi har ved konkurrenten allerede købt 3 forskellige briller fordi intet sidder som det skal, og bliver ved med at falde ned på næsen. Øjenlægen anbefalede os at besøge Lindberg i Århus og det har vi ikke fortrudt.
Vi oplevede suveræn og helt fantastisk børnevenlig service til vores lille mand i butikken.
Vi købte et par søde briller til 6.500 kr, hvilket vi synes er i den dyre ende, men her efter 3 måneder sidder brillerne stadig som de skal.
Vi kommer helt sikkert igen når det er tid til udskiftning.

Stel bliver hurtigt mat
Købt højglans stel - blevet mat efter halvandet år

Virkelig dårligt kvalitet
Virkelig dårligt kvalitet, ikke mindst ift prisen.
Vi har nu haft 4 stel i familien. De er alle 4 knækket i stellet efter 1-3 år. Også selvom de kun bruges til stillesiddende arbejde.
Ak udgået stel!
Ak! Et par år gamle Lindberg briller m stel 6501 knækkede under pudsning!
Forretningen undersøgte sagen, men stellet er udgået! Øv! Øv! Og Øv! For glassene var helt nyt!
Aldrig mere Lindberg!
acetatbrud
har ellers været glad for lindberg, haft tre par allerede. nu skete der det, at mine fine acetat briller, hængende på min t-shirt pludseligt viste sig at være brækket midt over efter at jeg havde løftet min lille kat. ok, fem år gamle, men bare sådan! hun spiser altså ikke briller...
er det smarte acetat uegnet???
og så er det for specialfirmaer umuligt at reparere...
Brillen der skærer.
Min datter på snart 4år fik et par Lindberg briller da hun fyldte 1år. Vores øjenlæge og optikker havde anbefalet os at købe dem, så det gjorder vi.
Ca 4 måneder senere, falder hun i vuggestuen og brillen skær et lille hak ind i hendes øjenbryn.
Afsted til skadestuen.
Vi tog et par dage senere hen til vores optikker og fik slæbet brillen, så den ikke var så skarp i kanten. Hun har flere gange fået ridset dit øjenbryn på grund af glasset.
Igår skete så det der ikke måtte ske. Hun falder og brillen skære sig så dybt ind i huden på hende at hun skal have 3 sting. 😭
Jeg har så ondt i maven over det.

De perfekte biller
Mine sidste 3 par briller har været fra Lindberg. De er lette, smarte og fleksible og de absolut bedste jeg i min 50 årige brillekarriere har haft. De er så gode til at holde faconen, at jeg ikke har få det rettet de sidste 3 år, og jeg er ellers ret klodset ind i mellem. Det er kvalitet! Vil aldrig købe andet!
Vores datter fik briller som 3 årlig
Vores datter fik briller som 3 årlig. Vi købte et almindeligt mærke, men de gik i stykker hver anden uge. Vi endte med 4 ekstra briller og det var normalt når vi hentede hende i børnehaven, at der var sket et eller andet med brillerne. Vi fik fra venner kendskab til Lindberg briller og tog ud for at prøve dem. Vi bestilte et par. Den første dag hun havde dem på blev hun sur på dem og trådte dem praktisk talt i stykker. Hjemme fra børnehaven kunne vi heldigvis selv samle dem. Det er ikke siden sket, hun skulle blot vænne sig til dem. Nu er hun 4,8 år og hun elsker sine briller som holder til alt. Vi har ikke brugt en krone på reparation, blot købt to nye glas da de blev for ridsede til sidst. Det er blevet nemt at have briller efter vi skiftede til Lindberg!
Min søns lindberg (titanium) briller er…
Min søns lindberg (titanium) briller er knækket midt over, der er godt nok reklamation på, men det tager dem over en uge og producere og sende et nyt!!!
Min søn fungerer ikke uden briller, så en uge er godt nok langtid!!!!
Så første og sidste gang jeg køber lindberg briller!!!!!!