Havde min tvivl efter jeg så de mange negative anmeldelser, men mit køb forløb gik fuldstændigt perfekt, lige fra bestilling til levering klappede alt som det skulle. Min tvivl blev gjort fuldstændi... Se mere
Fik Flex med store renter men ok med bytte efter to år med grafik kort Radeon 16g men fik det ikke igennem pga STØV PÅ VIFTER AF 2 ÅR GAMMEL KORT støv på vifter er stor skade - Det er en Joke Så nu h... Se mere
Komplett.no er Nordens største nettbutikk, og har fokus på å tilby et bredt utvalg, lave priser, og rask levering. Våre kunder er de mest fornøyde!
Svarer typisk inden for 1 uge
Bestilte min pc 20. november. 29. december er den stadig ikke leveret. Mistet under leverancen. Meget lange svartider fra kundeservice. Nu er ingen af de bestilte komponenter på lager så pc'en kan ikke bygges. Jeg har derfor valgt at få pengene retur.

Besvarelse fra Komplett
Min tvivl blev gjort fuldstændig til skamme.
Jeg handler gerne igen.

FEJL
• Modtager en pakke med en helt anden vare.
• To pakkelabels på pakken: én til mig, én til en fremmed kunde.
KONTAKT (3/6/2025 kl. 09.20)
• Sender billeder via chat til kundeservice (Mathias).
• Får blot svaret: “Vi undersøger sagen og vender tilbage pr. mail.”
• Ingen undskyldning, ingen tidsramme.
OPFØLGNING
• Dagen efter rykker jeg for status.
• Standardreplik: “Den ansvarlige afdeling svarer normalt inden for 1-2 hverdage.”
• Jeg beder om at tale med den ansvarlige afdeling. Denne anmodning afvises.
• Stadig ingen løsning, ingen beklagelse.
STATUS I DAG (7/6/2025)
• Fire dage senere – komplet tavshed.
• Pengene hævet, ingen vare, ingen respons.
KONKLUSION
Fejl kan ske, men fraværet af ansvar og kundeservice gør dette til min værste webshop-oplevelse nogensinde. Jeg handler ikke hos Komplett igen.

Besvarelse fra Komplett
Så nu har jeg 2 kort jeg betaler store renter på - Men fint - Efter 10 år veldig god kunde med 3 pc TV playstation og mye mye mere køber jeg aldrig mere hos Komplett fordi via Flex scamer de kunderne

Besvarelse fra Komplett
Jeg var ind på deres hjemmeside for at købe et upgrade pc kit Ryzen 7 7700x til 4500kr.
Da jeg skulle gøre købet færdigt og vælge levering, valgte jeg hjemme levering da jeg ikke har bil. det ville så koste ydeligere 100kr.
Jeg annullerede købet.

Besvarelse fra Komplett
Har nogle defekte rør på en helt ny tæpperenser. Komplett vil have hele maskinen tilsendt, hvilket er hul i hovedet. Det tilsvar at man har en defekt støvsugerslange og skal sende hele maskinen for at teste eller se skaden på slangen. Derudover er deres support virkelig ringe. Startede med at sende mig til producenten i stedet lave opgaven selv og producenten sendte den tilbage til dem selv. Utroligt amatøragtig. Derudover så læser de ikke hvad man skriver og svarer kun på noget af det man har forespurgt om. Køb et andet sted, hvor I kan aflevere tingene fysisk eller hvor de forstår hvad support er.

Besvarelse fra Komplett
En lille fortælling om Kompletts kundeservice
Den 21. marts 2024 køber vi via vores søn, som bor i Norge, en Worx plæneklipper hos Komplett.no
Plæneklipperen er en demomodel, som koster i alt 11.000 kroner.
I forbindelse med et besøg hos vores søn henter vi få dage senere maskinen hjem. Det viser sig, at den er låst til den tidligere ejers Worx-konto. Det betyder, at vi ikke kan tilknytte den til vores egen konto og dermed ikke kan bruge den tilhørende app. Vi kan godt starte maskinen manuelt, men det er nødvendigt at gøre det hver gang.
Den 2/4-2024 reklamerer vi over dette til Komplett Norge via deres chatfunktion, og vi får at vide, at vi vil modtage et svar på mail inden for to dage. Der sker dog intet ud over, at vi modtager en bekræftelse på, at I har modtaget vores henvendelse.
I mellemtiden har jeg været i kontakt med Worx. De informerer mig om, at Komplett Norge blot skal oprette en sag hos dem med en bekræftelse på, at de har solgt maskinen. Det er deres virksomhedspolitik for at kunne "åbne" maskinen. Jeg medsender et link til hvor Komplett Norge kan gøre dette.
Til trods for utallige henvendelser både via mail, chat og telefon, lykkedes først for Komplett Norge at ordne dette den 16/5-2024. I alt den tid får jeg blot besked om, at sagen ligger i rette afdeling, men intet sker. Den 13/5-2024 får jeg en besked, med Komplett Norges sagsnummer hos Worx. En kontakt til Worx afslører dog, at sagen er oprettet samme dag! Den 16/5-2024 bliver maskinen låst op. Altså tre dage efter Komplett Norges kontakt til Worx!
Det forekommer mig helt urimeligt, at det skal tage mere end en måned for Komplett Norge at oprette en sag hos Worx og dokumentere, at de har solgt maskinen til os.
I min verden er det ualmindelig dårlig kundeseervice.

Besvarelse fra Komplett
Er Komplett DK lukket? Min ordre har de sidste otte dage stået som leveret, men er ikke modtaget hos PostNord. Mails til kundeservice bliver ikke besvaret. Både telefon og chat har været lukket både mandag og tirsdag. Hvad sker der? Lorteshop!
Update: Det lykkedes langt om længe at få en medarbejder i tale på chatten. Han fortalte at problemet var at varen sendes fra Norge, og at PostNord ikke længere holder de leveringstider de gjorde førhen. Fint nok Komplett ... men så vær tydelig om det eller find en bedre fragtleverandør!

Besvarelse fra Komplett
Komplett annullerer min ordre, giver mig forklaring på mail og fortæller at jeg kan svare mailen. Giver et svar og får besked på at mailen ikke kan leveres. Håbløs håndtering og løber fra ansvaret.

De lover fri fragt på bestillinger over 1000
Men desværre er det falsk markedsføring..
der er sendt dokumentation til firmaet.

Besvarelse fra Komplett
Laver et tilbud, med en udløbsdato, men retter det blot som det passer dem. Selv med billeder af de blot laver der om, står de ikke ved det.
De lukker tilbud når det passer dem, så man kan ikke stole på deres datoer.

Besvarelse fra Komplett
Jeg købte et Phillips 75” (smart tv) som jeg fik leveret fra Norge, ca. en uges tid efter køb.
Da jeg modtager mit (smart tv) kan jeg se via apps på skærmen, at jeg mangler HBO max, Disney+ og et par andre.
Jeg kigger instruktionsbogen igennem og finder en anvisning til at hente nye apps. Men….. den menu der er vist i brugsanvisningsbogen er ikke på mit fine nye tv. Jeg prøver mange forskellige ting, også at nulstille tv’et til fabriks indstillinger. Men intet virker. Jeg kontakter så teknisk support, og den person, jeg får fat i (nævner ikke navne herinde) siger så til mig, at han da er 100% sikker på at man kan hente nye apps til mit tv. Men…… efter noget tid opdager han så, at lige netop den model jeg har købt kører på et Linux system og det vil google play ikke samarbejde med, så…… Jeg KAN IKKE hente nye apps!!!!
Jeg vil derfor lave en reklamation, da de ikke har noteret noget sted, at tv’et for det første kører Linux, dernæst at man ikke kan hente apps og derfor er tvunget til, at løbe en chromecast eller opsige de streamingskanaler man ikke længere kan se 🤬🤬🤬🤬🤬
Men… efter at vedkommende har snakket med sit bagland får jeg at vide, at denne sag IKKE bliver kategoriseret til en reklamation!!!! Men at jeg da gerne må sende tv’et retur!!!!!
Elendig kundeservice. De lyver som ind i et vis sted og jeg vil helt klart anbefale andre at handle andre steder. For ved Komplett bliver I taget ved bagdelen!!!!! (må ikke bruge det ord jeg gerne vil)

Besvarelse fra Komplett
Jeg har også bestilt en højtryksrenser med pæn rabat, og min ordre er også blevet annulleret. Komplett har ikke henvendt sig til mig for at finde en løsning til køb af den vare jeg skal bruge? Hvilken slags service tilbydes her? Så jeg gik ind på nettet igen med Komplett, og fandt den samme højtryksrenser med rabat og en fornuftig indkøbspris. Lagerstatus viser ''Ikke på lager. 100+ stk. forventes klar til levering 5.jul.2023 (usikker dato)''
Jeg kan ikke bruge disse oplysninger til noget. Ingen rigtig service her, jeg vil handle et andet sted.

Jeg bestilte computer hardware for over 10.000 NOK
Skjerm, kabinett, CPU cooler og andet diverse
Jeg havde også kontakt til kundeservice
Alt kom hurtigt og kundeservice var god

Besvarelse fra Komplett
Jeg købte en alt-i-en-pc, som sendes fra Norge.
Havde mine tvivl, efter jeg havde læst alle de negative anmeldelser.
Men jeg fik den efter blot 3 dage.
Produktet fungere uden problemer og fin til prisen.
Nu tør jeg godt handle der igen.
Tak for en god oplevelse og et godt produkt.
Jeres medarbejdere har besvaret mine spørgsmål, så jeg blev mindre nervøs.
Derfor giver jeg jer 5 stjerner.

Besvarelse fra Komplett
fragten er for dyr ingen klarna eller viabill vælger sjldten komplett på grund af det

Besvarelse fra Komplett
bestilte headsett 26.12.2020 og kansellerte ordren 4 mnd etterpå da varen enda ikke har ankommet lagret . bare utsettes og utsettes . imens alle andre butikker får inn varer så jeg bestiller heller derfra og til 100 kr billigere pris vell og merke

Besvarelse fra Komplett
Igen en dårlig oplevelse af forsendelser fra komplett.. Bestiller vare på 2 forskellige ordre ( 1 med posten og 1 med portebuddy), vælger forsendelse, og komplett opdatere 1 order som sendt efter 2 dage med dialog med kunde service på chat. Skulle have en ordre med portebuddy leveret på dagen 30/31 marts, fik melding om at de skulle leveres den og intet skete.. dette var inden påsken.. efter påske kontakter jeg dem igen og nu er begge pakker sendt med posten, som har modtaget pakken.. underligt at de siger pakker er sendt, når de ligger på lager i stokke..
De er fulde af løgn.. sidste gang jeg bestiller fra dem...

Besvarelse fra Komplett
Aldrig køb fra Komplett!!!! Deres hjemmeside giver adgang til bestilling af vare som man ikke kan få før efter et fuxking år!!!!!! Jeg er rasende!