Jeg har for under 14 dage siden åbnet…
Jeg har for under 14 dage siden åbnet min klinik, og jeg har endnu ikke anskaffet højtalere eller andet lydudstyr til brug i klinikken.
Præcis 12 dage efter åbningen oplever jeg, at en repræsentant fra KODA uden varsel træder ind i min klinik og i en meget konfronterende tone meddeler, at jeg skal betale til KODA. Der blev ikke indledningsvist spurgt, om jeg overhovedet anvender musik i klinikken, og jeg fik ikke mulighed for at forklare situationen, før jeg blev mødt med antagelser.
På tidspunktet for besøget sad jeg ved min computer og lyttede til meditationsmusik, som ikke er underlagt KODA, og der blev ikke afspillet musik i klinikken til brug for kunder eller offentlig fremførelse.
Det skal desuden understreges, at min klinik ikke har almindelig åbningstid, men kun har åbent efter aftale. Dette fremgår tydeligt af min hjemmeside. Alligevel insisterede jeres repræsentant på, at jeg havde åbent på tidspunktet for besøget, hvilket ikke var korrekt. Der var ingen kunder til stede, og besøget skete uden aftalt tid.
Jeg oplevede fremgangsmåden som meget ubehagelig og unødigt konfronterende. Som nystartet klinikejer var det en ubehagelig oplevelse, at en repræsentant braser ind uden forudgående henvendelse og fremsætter krav, uden først at undersøge forholdene.
Jeg vil kraftigt opfordre til, at henvendelser fremover foregår på en rolig og respektfuld måde, hvor man indleder med at informere og spørge ind til forholdene, fremfor at antage, at der foregår noget betalingspligtigt.
Jeg har samtidig bemærke, at der primært føres kontrol hos let tilgængelige virksomheder med central placering, hvilket efterlader en oplevelse af en skæv praksis.
Jeg håber, I vil tage denne henvendelse alvorligt og overveje, hvordan jeres repræsentanter møder nystartede virksomheder fremover.