Jeg har på det seneste købt 5 bøger fra kobo en af dem havde problemer med .acsm filen men supporten hjalp mig med at få restarted den. Gode og hurtig support
Fik i julegave en Kobo Libra 2. E-readeren fungerede upåklageligt med Kobo's egen bog shop, men jeg ønskede den med det formål at kunne låne biblioteksbøger på den. Efter chat og mails med Kob... Se mere
Super tilfreds med min Kobo-læser! Efter lange overvejelser har jeg endeligt valgt at købe Kobo H2O Libra frem for Kindle. Har brugt den hver dag i par uger nu og er super tilfreds. Ville ønske a... Se mere
Ok e-læser med fint udvalg af bøger i butikken. Meget svingende kvalitet i deres support, når noget ikke går godt. Til dem der har klaget over manglende OverDrive-integration. Fejlen er nu rettet,... Se mere
Om Rakuten Kobo
We stand for readers
We want to make every part of your reading better, from first letters to final chapter. We live and breathe books to make your reading life the best it can be.
Ways to read with Kobo eReaders
Access the built-in Kobo Bookstore
Sideload eBooks and documents

Read what you love for one low price*
*Kobo Plus availalble only in select countries.
Borrow public library eBooks with Libby**
**Libby by OverDrive available only in select countries. eBook availability varies by library location.
Read online articles with Pocket
Import and export with Dropbox and Google Drive
Why Kobo eReaders
Kobo eReaders have a glare-free E Ink touchscreens so you can read in bright sunlight, unlike with a smartphone or tablet. Easily adjust brightness and reduce blue light with ComfortLight PRO. Our eReaders have enough storage for thousands of books, plus battery life to last for weeks. AND with select waterproof models, you can read worry-free absolutely anywhere. Shop for eBooks 24/7 or borrow them from your local public library, right on your eReader. While you read, adjust font-size, make highlights, look up words, and more. Plus, automatic synching lets you switch from yur eReader to the Kobo Books App without ever loosing your place.
150 John Street, 5th Floor, M5V 3E3, Toronto, Ontario, Canada
- www.kobo.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hold jer langt væk fra dette firma!
Hold jer langt væk fra dette firma!
Hæver penge fra min konto på trods af at abonnement har været opsagt længe.
Deres support hævder, at det ikke er muligt at refundere beløbet.
Tangerer rent svindel

Besvarelse fra Rakuten Kobo
Dårlig service og værre produkt
Jeg købte en Kobo Clara Colour imens jeg boede i Australien og var væk fra mine egne bøger i en stund. Inden for en måned opdager jeg, at batteriet har det med fuldstændigt at dræne sig selv i løbet af natten, og nogle gange kortere tid. Jeg finder mig i det, men nu er skærmen fuldstændig frosset, og der er linjer på skærmen. Hvad har jeg gjort med den, for at det skulle ske? Jeg havde den liggende på mit bord i sit beskyttende cover i et par dage. Nu er enheden bricked og jeg har spildt mine penge efter bare 2-3 bøger. Jeg kontaktede support, og det krævede 3 support agenter som tog mellem 10 og 35 (ja!) minutter om at svare, og sagde bare, at fysisk skade ikke dækkes. Efter at have døjet med denne Kobo, kan jeg ikke overbevises om andet, end en produktionsfejl. Men det slipper de jo nemt udenom, så længe de bare giver skylden til forbrugeren.
Hvis Kobo nægter at være til nogen hjælp, kan jeg ikke i godt sind anbefale at nogen andre køber et produkt derfra.
EDIT: Kobos bot-svar sender mig bare tilbage til den samme support-side, som jeg ikke fik nogen som helst hjælp fra i går. Jeg har ikke lyst til at vente mindst et kvarter på hvert svar uden nogen resultater igen, nej tak.

Elendig ebogs Reader
Købte en kobo libra2 ebogs Reader for godt et år siden fordi der stod den kunne samarbejde med eReolen. Det viste sig det ikke var rigtigt. Det kan åbenbart kun læses bøger købt i kobo. Sikke vb noget møj - spildte penge, den er kun til at smide væk. Hold jer vi langt væk fra Kobo. Vi

Besvarelse fra Rakuten Kobo
Lover epub men leverer ikke. Retur ikke mulig
Borderline scam site. Lover "epub" på deres Google results men når man har købt kan man kun bruge deres egen app og man skal chatte sig igennem først en chatbot og derefter et menneske for at returnere bogen
ho un tablet TYD-109_Pro con 16GB di…
ho un tablet TYD-109_Pro con 16GB di ram e 256 GB di disco SSD Android 13
Kobo ha modificato la sua app e con l'aggiornamento, sorpresa non ho piu' la app e neanche i Libri (488) acquistati.
non solo non mi istalla piu' la app perchè mi dice incompatibile con il tablet.
sono due giorni che l'assistenza non riesce a darmi una spiegazione plausibile e non mi risolve il problema.

Jeg har mistet 18 bøger fra min kobo
Jeg har mistet 18 bøger fra min kobo. Og de er forsvundet fra min online købshistorik. Jeg har kun brugt kobo til ebøger, og det er en bogserie jeg virkelig holdt af. Men når jeg rækker ud til kobo, så kan de intet gøre og vil intet gøre. Fordi jeg har slettet de kvitteringer jeg i sin tid fik pr mail, da jeg gik ud fra, at når en ebog er købt, så kan den umuligt forsvinde. Fra nu af køber jeg mine ebøger igennem amazon (desværre da jeg ikke bryder mig om den virksomhed). Men jeg vil fraråde alle at bruge kobo!! Meget dyrkøbt erfaring herfra desværre :(.

Besvarelse fra Rakuten Kobo
Du skal have deres app eller reader for at læse
Jeg var ikke klar over, at de bøger man køber kun kan læses på kobo app eller kobo reader. Så for at læse min bog skal jeg have en app kun til at læse den ene bog. Jeg bruger normalt Pocketbook App til biblioteksbøger, og den er meget bedre.
Hold jer væk
Hold jer væk! Hvis der er problemer med materialet, er der kun en chatbot, efterfulgt af en medarbejder, der forsvinder ind og ud ad samtalen, der svares på andre sprog end dansk eller engelsk. Deres 30 dages returret er ikke eksisterende, de beder om referencenumre, titler, koder i chatten mm. Hold jer væk, eller vær 100% sikker på det I bestiller er det præcise der fås.
Se bare svaret fra Kobo - flamsk og dansk er vel i det store hele identisk..

Gode support
Kan ikke bruges eReolen Global
Kan ikke bruges eReolen Global, spil af penge
Virker ikke med ereolen
Virker ikke med ereolen som lovet!Kan logge på ereolen global, men det har ingen interesse....
Kobo libra2 kan IKKE bruges til ereolen…
Kobo libra2 kan IKKE bruges til ereolen trods at dette reklameres med fra kobo’s side. Ubrugelig i DK.
Support er (udover et par intet sigende support sider), komplet uduelig
Kobo Libra 2 - e-reolen.
Fik i julegave en Kobo Libra 2.
Efter chat og mails med Kobo kundeservice, besøg ved bibliotekets IT afdeling, skriven ud i div. fora samt kontakt til e-reolen endte jeg med den konklusion at Kobo Libra 2 ikke kan benyttes med e-reolen global.
Jeg har nu istedet købt en Onyx Boox - og den fungerer.
Det er en android e-læser og den kræver derfor en hel del mere opsætning (men da jeg er android mobil ejer - er det ok for mig).
Libby (som benyttes ved e-reolen global) hentes ned som app. Jeg har tillige downloadet appen Kobo books da jeg nåede at købe nogle bøger i den korte perioder jeg havde Libra 2.
Har derfor nu adgang til Kobo books, E-reolen global/Libby samt de bøger der kan downloades via Onyx.
Onyx skulle også kunne benytte e-reolen (DK) men det har jeg ikke testet da jeg kun læser engelske bøger.

Besvarelse fra Rakuten Kobo
Har købt en Kobo Clara 2e til min…
Har købt en Kobo Clara 2e til min svigermor i fødselsdagsgave, da den ifølge beskrivelsen skulle kunne bruges til at låne bøger med på sit lokale bibliotek og e-reolen med via overdrive. Jeg havde endda undersøgt det ret grundigt inden, og ifølge anmeldelserne her på siden skulle den også kunne bruges. Men jeg har måtte konstatere efterfølgende, efter en masser korrespondancer frem og tilbage, at det kan den overhovedet IKKE, hvorfor har man så ikke fjernet funktionen i software på e-bogs læseren!?

Rædselsfuld oplevelse
Rædselsfuld oplevelse. Færdig med e-bøger. Intet virker korrekt og jeg kan i dag ikke læse den bog, jeg købte i går, og som jeg brugte timer på at få adgang til. Brug et andet firma.
Ok e-læser med fint udvalg af bøger i…
Til dem der har klaget over manglende OverDrive-integration. Fejlen er nu rettet, og integrationen fungerer igen. For god ordens skyls skal det nævnes, at fejlen ikke lå hos Kobo.
Kobo Libra 2
Som mange andre skriver, kan man IKKE logge på ereolen Global, som der står alle vegne, at man burde kunne.

Besvarelse fra Rakuten Kobo
E-reolen skulle virke via den…
E-reolen skulle virke via den internationale Overdrive -bibliotekskonto, men det gør den bare ikke. Alle oplysninger og login virker fint andre steder, f.eks. via overdrive windows-app og på nettet, men vis Clara HD reader får man var en fejl "noget fik galt".. Lad vær' med at købe den hvis du vil benytte e-reolen..

Falsk markedsføring
På trods af beskriver om at Overdrive skulle virke så man kan låne bøger på danske biblioteker så passer dette ikke. Falsk markedsføring og ikke-eksisterende support gør at man bør holde sig væk.
EDIT - Hi KOBO, thanks for proving my point regarding the useless support as this is exactly what I did, and got just as usefull help as you are providing below.

Besvarelse fra Rakuten Kobo
Kobo Clara HD e-reader virker ikke til…
Kobo Clara HD e-reader virker ikke til e-reolen/overdrive, så du kan ikke låne bøger på dit bibliotek, trods det reklamer firmaet fortsat med denne feature. Kan ikke anbefale produktet.