1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Den bookede bil var der ikke

Bookede bil – den var der ikke

Jeg havde en bekræftet booking hos KINTO, men da jeg kom frem til afhentningstidspunktet, var bilen der ikke. Den var åbenbart ikke blevet afleveret af forrige bruger.

Jeg kontaktede kundeservice, som bekræftede problemet – men kunne ikke tilbyde nogen løsning. Min booking blev bare annulleret, og jeg stod tilbage uden bil og måtte finde alternativ transport med kort varsel.

Samtidig undrer jeg mig over at jeg stadig modtog påmindelser om min booking helt op til starttidspunktet. Hvordan kan deres system ikke fange, at bilen ikke er afleveret? Hvorfor får man ikke besked, før man står på parkeringspladsen?

Det er en super ærgerlig præmis, at én kundes forsinkelse vælter næste booking – uden nogen form for buffer eller proaktiv håndtering. Samtidig virker det alt for let at forsinke eller forlænge en booking uden reelle konsekvenser for den næste kunde.

Det her gør desværre tjenesten upålidelig, hvis man faktisk er afhængig af bilen.

22. marts 2026

Pæne biler og god kundeservice

Jeg er flittig bruger af kinto i København. Bilerne er pæne og rene. De par gange jeg har snakket med kundeservice, har jeg mødt stor imødekommenhed. Kan varmt anbefale denne miljøvenlige mulighed.

Håber de på tidspunkt også tilbyder biler med anhængertræk, så kan jeg få min cykel med i sommerhuset :-)

11. november 2025

Skuffende oplevelse, men fair kompensation

Jeg lejede en bil hos Kinto Share for at besøge min gamle onkel, som jeg ikke har set i 25 år. Da jeg kom for at hente bilen, var den der ikke. Jeg ventede en halv time, men den dukkede aldrig op.
Da jeg ringede til kundeservice, kunne de ikke hjælpe – de foreslog en anden bil et helt andet sted, men vidste ikke, hvornår den bil, jeg havde lejet, ville ankomme.
Jeg måtte til sidst cykle hjem og opgive besøget, hvilket var virkelig skuffende både for mig og min onkel.
Kinto har dog efterfølgende givet mig en kompensation til næste leje, og det sætter jeg pris på.
Alligevel var oplevelsen så ærgerlig, at jeg kun kan give to stjerner denne gang.

5. oktober 2025

Kun gode erfaringer her i København

Kun gode erfaringer her i København. Det er mystisk med de mange dårlige anmeldelser? Her i København har jeg kun de bedste erfaringer - biler er fine (Toyota hybrid), rene, tankede, sprinklervæske, alt virker, biler faktisk som nye, afhentning som lovet, app virker perfekt??

29. december 2024

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse
Har lejet flere gange biler hos her, indtil i hæfter mig selvrisiko (5000kr) for et stenslag? Som i ikke engang har kunne dokumentere? I vælger at ignorere mig og sende mig videre i inkasso? Nu har jeg betalt, i ignorere mig stadig, når man ringer ind til jer, siger i bare skal skrive en mail, men får aldrig noget svar
Dårligt og dyrt udlejningsfirma, kan ikke anbefales

26. juli 2024

Kan bare ikke få noget som helst til at…

Kan bare ikke få noget som helst til at virke på deres side, sidder fast på oprettelse af bruger flere gange, kontaktede deres support som ikke var til nogen form for hjælp, de skrev tilbage en gang og efter jeg sendte dem oplysningerne de bad om svarede de aldrig tilbage igen.

Så ja brug sharenow i stedet for det virker uden problemer der.

12. november 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (115 anmeldelser)