Kickstarter er et af de største scam på nettet, de er ligeglade med deres kunder. Kundeservice svarer ikke på mails, de er fuldstændig ligeglad med de folk der trofast smider penge efter projekter der... Se mere
Støttede et project hvor en collaborator stjal og solgte mine personlige oplysninger videre til scammers. Hvad gør kickstarter? - De ignorerer min anmeldelse af projektet. - Fjerner mine komm... Se mere
Kickstarter is a funding platform for artists, designers, filmmakers, musicians, journalists, inventors, explorers...
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kickstarter er et af de største scam på…
Kickstarter er et af de største scam på nettet, de er ligeglade med deres kunder. Kundeservice svarer ikke på mails, de er fuldstændig ligeglad med de folk der trofast smider penge efter projekter der dødsejler.
Hold jer væk
Har nu brændt fingrene på to ting. Har fået 3 småting og backede nogle billige spil inden men er da færdig med den scam platform
Kickstarter støtter scammers
Hvad gør kickstarter?
- De ignorerer min anmeldelse af projektet.
- Fjerner mine kommertarer om deres handlinger.
- Giver dem en pokal for "Best of kickstarter"
Hjemmesiden støtter scammers og tager 0 ansvar.
Selv når jeg har ansvarlige fra projektet til at indrømme at det højst sandsynligt er deres projekt der er skyld i det.
Useriøst firma, du ikke kan komme ud af
Er på en eller anden måde havnet hos Kickstarter under en downloadning af en 70mai dashcam app, og nu kan jeg ikke komme ud af lor•et igen; følger jeg deres anvisninger, kommer jeg til en bekræftelse at min udmelding…og den udmeldelse kan ikke aktiveres.
Der er ikke andet at gøre, end at blackliste Kickstarter fra min mail.
Useriøst firma🤬
Godt koncept, på eget ansvar
Støttede projektet kidnapped by my mate og fik hvad jeg bestilte. Begge bøger var i pakken samt de extra småting der var med i bundet. Der står inde på siden at gevinster ikke er garanteret hvis der ikke er nok backere til projekterne. At støtte projekterne er på eget ansvar.
Efter 46 backede Kickstarter:" Hold jer væk"
Efter 46 Kickstarter projekter er jeg nu færdig med at bruge Kickstarter. De har ingen interesse i at hjælpe deres brugere, og de slår ikke ned på de scammers som bruger deres site. Blacklist Games fik lov at lave den ene kickstarter efter den anden med et langst spor af dårlige sager bag sig, uden nogen som helst indblanding fra KS side. Når du skriver mails til dem får du bare et ringe autogenereret svar som er ligegyldigt og mest er til for at sige de er ligeglade med dig. Jeg er skiftet til gamefound, og indgår kun crowdfunding med virksomheder man kender og kan stole på. Hold jer væk
Scam side
Scam side. Du overføre pengene men modtager sjældent noget.
God idé, ingen sikkerhed, spild af penge
Har backet en del ting og fået stortset alle, men primært fra samme opfinder som man kan stole på. Er nu scammet for 2. Gang og kickstarter gør ingenting ved problemet. Det er sidste gang jeg støtter et kickstarter projekt hvor jeg ikke kender opfinderen gennemgående (hvilket jo lidt ødelægger præmissen)
Scam side
Scam side, du kan lige så godt købe noget ordentligt og rent faktisk modtage det.
Scam side
Scam side. Jeg købte en ting men den kom aldrig og man kan ikke få refund
Har været offer for en scam, Kickstarter er hamrende ligeglade, de får deres cut..
Er enig i de anmeldelser der er herinde..
Jeg tænkte der var en eller anden form for sikkerhed via Kickstarter for scams...
Fair nok der er en risiko ved at backe startups, ting kan skride osv..men når det tydeligvis er en scam, er der ingen hjælp at hente fra Kickstarter..Du får en svar skabelon retur, hvor de beder dig om at prøve at kontakte virksomheden..
Flot Kickstarter...
God idé, ringe sikkerhed, spild af penge
Kickstarter er ligeglade med dig
Kickstarter er ligeglade med dig som kunde. De prøver at trække pengene på ens konto med forkerte oplysninger, så betalingen afvises af ens bank. Produktet er godt nok, men Kickstarter vil anerkende deres fejl.
High risk, low reward
Kort fortalt så pas på.
Der er mange scams imellem og andre kampagner har på trods af gode intentioner og et innovativt produkt ikke begreb om hvordan man producere hurtigt og effektivt, hvordan man styrer logistik ved forsendelse rundt i hele verden og hvordan man yder kundesupport. Jo måske hvis de skulle sælge få produkter men når de pludselig skal levere og producere mange tusind produkter går det ofte helt skævt.
Du kan hurtigt risikere at vente halve og hele år på din vare i delvis usikkerhed om hvad der sker og om du får varen og hvornår.
Jeg har støttet 5 kampagner. De 2 var fra firmaer der havde prøvet det før og det gik fint og de leverede som aftalt. Det er kun pga dette at jeg giver mere end en stjerne.
De andre har jeg nu ventet i hhv 2x1,5 år og 2,5 år på varen. Og du kan glemme alt om at kickstarter hjælper dig når først dine penge er trukket.
Den ene vare (Chopbox) skulle have været leveret i dec.2019, men de har undervurderet alt i projektet, og er nu på 3 år igang med at producere til deres backere. Og nåh ja, de syntes lige undervejs at man skulle betale 30$ ekstra i fragt ud over de 20$ man allerede havde betalt. Og refund is not an option.
Du er bedre stillet med at vente til produktet kommer rigtigt til salg (hvis du virkelig gerne vil have det), da de så formentlig er kommet over de fleste opstartsproblemer. Det er simpelthen ikke risikoen værd for at spare de 30-40% (prisen ender også ofte lavere end de regnede med), og du når også at miste både hypen og glæden ved produktet inden du får det (hvis du får det!), hvis der går halve og hele år.
De er fuldstændig ligeglade med deres…
De er fuldstændig ligeglade med deres kunder. Har støttet et projekt som er stoppet med at svare, og efter nogle mails med Kickstarter er de også stoppet med at svare. Det bliver sidste projekt jeg støtter igennem dem.
God ide, men støtter svigagtig virksomhed
Ideen bag kickstarter er god, men af de tre projekter jeg har støttet, gik det ene projekt konkurs inden jeg modtog mit produkt, og det andet projekt var ren svindel - ingen produkt og ingen respons på talrige henvendelser. Kickstarter støtter disse projekter og får deres andel, men yder ingen hjælp og svarer ikke på henvendelser, når projekterne viserne sig at gå i vasken eller være direkte svindel. Så er dine penge bare tabt uden mulighed for refusion. Jeg kan absoulut ikke anbefale platformen.
Kan ikke anbefale kickstarter.
Kan ikke anbefale kickstarter.. de indkasserer hurtigt deres andel af handlen og er efterfølgende ligeglade med om projekterne er svindel.. synd for de starts ups som leverer et godt produkt.. men vil ikke længere betale tilskud til Kickstarters ejerne huse og biler uden nogen form for garanti og opfølgning på projekter.
Patetisk firma
Stort projekt, men blev snydt. Fået langefingeren fra kickstarter.com der er uendeligt ligeglade med folks penge eller problemer. En joke af et selskab.
meh.
meh.. godt koncept, men har ikke været imponeret over nogen af de projekter jeg har støttet endnu..
Har støttet 4 projekter
Har støttet 4 projekter. Alle 4 er efter deadline forsvundet uden et ord
Kickstarter.com har fået deres andel, så de er ligeglade. Det er blevet en platform for snyd og bedrag. Ærgerligt.