Lad vær med at købe og bestille igennem…
Lad vær med at købe og bestille igennem denne shop,det er fake, prøvede at bestille og nu er mit kort spærret og misbrugt.
Man betaler til nogen i Mexico!

Svarer typisk inden for 1 måned
Man betaler til nogen i Mexico!

Besvarelse fra KICKS
fandt et produkt til 67 SEK. Betalte 79SEK for det og tjekkede op på prisen . prisen stod til 67SEK. " tog fat i en medarbejder og hun hentede "bossen". Hun var mega flabet og ubehøvlet. nægtede at sætte prisen ned til os, da de havde sat prisen op uden st ændre skiltet. medarbejderne var klar til at sælge til 67SEK , men fik ikke lov af "BOSSEN" Fik pengene tilbage og gik hurtigt.

Besvarelse fra KICKS
Jag høre det fra alle kicks personale er så uhøflig mod deres kunder idag og igår oplevede jeg det jeg jeg sætter aldrig min fod i deres butikker , både i emporia og mobila Malmø . Jeg går pænt over til for at få hjælp men bliver ignoreret går til den næste medarbejde og igen bliver jeg ignoreret , ind til jeg bogstaveligt prikker hende på skulderen. Det er det dårligste Servic jeg har sæt i mit liv , så kold og kontant med deres kunder , om man ikke har navn og nummer på den præcis vare man skal handler får man en kold skulder , jeg havde nummer på de vare jeg vil handle samtalen forgår sådan .
Hej jeg behøver hjælp
Ja !
Jeg skal ha den Dior Foundation med den nummer .
Ja det her ! Andet !
Ja och den tak.
Ja!
Er det andet !
Jeg jeg ska kigge . ( og hun går direkte til kassen jeg betaler hun smider pengene på kassen Og kvittering og siger hejdå .
Jeg var så i shok som som man bliv smit ud af butikken . Og det var en mandag kl , 11 ingen mennesker i butikken kun mig og 3 medarbejder .
I mobila i Malmø .
Jeg går ind.
Hej
Hej
Har du de her .
Den har inte och inte den och den och den .
Oki har det noget der måske mider.
Nej !
Oki hejdå
Hejdå .
Hvad fand er det for en Servic man kommer ind til jeg ligger skal ind og ligge over 2000 kr i en butik på to produkter , så følger man sig ikke velkommen og smid ud af butikken , man skal kæmpe for at få hjælp eller øjenkontakt .
Jamen jeg ved slet ikke hvordan deres online shop kan løbe rundt.
jeg kan ikke betale med kort fra danske bank (hverken dansk eller svensk kreditkort).
Vælger jeg så faktura istedet kan jeg ikke længere vælge at afhente varerne i butikken og derved spare fragten. Jeg er tvunget til at betale 30 kr for fakturaen og 50!!!! kr for fragten. Ellers tak.
Det er under al kritik. Der klikker jeg mig ikke ind mere.