Motor svindel
Jeg har d. 25/11-16 bestilt og betalt en motor der kun har gået 55000, 3 uger efter får jeg en motor hjem der er varme sat og derfor kun kunne bruges på en skrot plads. der gik derfor en masse arbejdtimer og penge på at få kigget motoren, og de finder så ud af at min konklusion er korrekt, og at den ikke kan bruges til andet end skrot. jeg klager til firmaet og får den besked at de vil dække nogle af de mange arbejdstimer, værkstedet har brugt, men får så tilbage i hovedet " det er jo ikke Ferrari garanti" de vil så sende en ny motor, denne motor kommer så lige pludselig fra polen d. 28/12 det vil sige der er nu gået over en måned siden min bestilling blev bestilt. motoren jeg får leveret er endnu mere ribbet end den foregående, jeg bestilte IKKE en motor fra polen, men en motor fra tyskland, jeg ringer derfor ned til firmaet og siger at jeg ikke vil modtage motoren, da det jo ikke er min bestilling, det svar jeg får er at jeg jo lige så godt kunne få resserve dele fra firmaet, som manglede på motoren, men med de lange leveringstider de har, og dt jeg har oplevet indtil videre, mente jeg ikke at jeg skulle have den motor og krøvede derfor mine penge retur, da de ikke kan levere det min bestilling er. de siger at hvis vi lader motoren gå retur med fragrt manden får vi pengene med det samme, hvilket stadig er d. 28/12-16 efter flere korrespondancer med firmaet og masser af telefon opringninger jeg laver til dem, modtager jeg mine penge, hvilket ikke engang er det fulde beløb, da jeg har betalt 10500 får motoren men får kun 9500 tilbage. derudover har det kostet mig over 20000 kr. i låne bil, værksteds regninger, og har stadig ingen bil..
siden d. 25/11-16 og til dags dato, har jeg brugt over 30000 kr. på noget jeg slet ikke har fået.. også køre min bil jo ikke endnu, jeg skal derfor bruge endnu flere penge på at få min bil ud og køre.
jeg vil ALDRIG handle der igen, jeg er blevet SNYDT og BEDRAGET, og jeg råder til at folk ALDRIG handler med dette firma, med mindre de har masser af penge de kan bruge på ingenting.
13. januar 2017