kfzteile24.de | kfzteile24 GmbH Anmeldelser

6.754

1. Bilreservedelsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kfzteile24 ist mit über einer Million Autoteilen und Autozubehör einer der größten deutschen Online-Shops für KFZ-Teile. Das umfangreiche Online-Angebot umfasst Pkw-Teile für alle gängigen Automarken und Automodelle. Zusätzlich bietet der Shop eine große Auswahl an Reifen und Pflegemitteln. Dank großem Lagerbestand ist kfzteile24 in der Lage über 90% der Autoteile innerhalb von 24h nach dem Kauf zu liefern.

God

7 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(6.754)

Vi udfører kontroller af anmeldelser

varerne ankom ret hurtigt fra tyskland…

varerne ankom ret hurtigt fra tyskland ... men de var forkerte. den faktiske del var tilsyneladende ikke på lager, men en anden (som ikke passer) blev sendt. webstedet viser ikke den korrekte lagerstatus. ingen gratis returnering. også deres kundeservice taler kun tysk. så man skal genopfriske ens tysk :) ellers fik jeg mine penge tilbage ganske problemfrit. vil stadig prøve næste gang.

1. marts 2025

Den dårligste service der findes jeg…

Den dårligste service der findes jeg bestilte vare to skærme på lager lev til 1-2 dage de hævede pengene med det samme d 14-03-2024 og vi har idag 11-04-2024 og jeg har stadig ikke modtaget varen
HANDEL IKKE MED DEM DE LOVER GULD OG GRØNNE SKOVE MEN HOLDER IKKE HVAD DE LOVER

11. april 2024
kfzteile24.de | kfzteile24 GmbH-logo

Besvarelse fra kfzteile24.de | kfzteile24 GmbH

Kære hr. eller fru

Vi vil gerne takke dig for din feedback og beklager, at leveringstiden var forsinket, og at du var utilfreds.
Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed og bruger sådan feedback til løbende forbedringer.
For at kunne forstå den proces, du har beskrevet, bedes du sende os ordrenummeret til info@kfzteile24.de med emnet ""Trustpilot-anmeldelse"".
Vi vil derefter kontakte dig via e-mail.

Mange tak for din støtte.

Dit KfzTeile24-team

Skam jer svindelfirma!

Jeg købte et partikelfilter fra en dansk hjemmeside (tysk firma) i 2020 og betalte det fulde beløb, som man jo skal for at bestille ens varer. Nu 2.5 år senere får jeg brev fra et inkasso firma der siger at jeg ikke har betalt og derfor skal betale inkassogebyr 1113,33 plus det oprindelige beløb ellers vil de sætte mig i RKI.. W.T.F??
Jeg kan på ingen måde anbefale at købe fra dette sted. Brug hellere et par ekstra kroner og køb fra et DK firma der har styr på deres ting.

18. maj 2022
kfzteile24.de | kfzteile24 GmbH-logo

Besvarelse fra kfzteile24.de | kfzteile24 GmbH

Kære hr. eller frue,

Vi takker for din feedback og beklager, at du ikke er tilfreds med behandlingen af din ordre.
Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed og bruger denne feedback til løbende forbedringer.
For at kunne spore den proces, du har beskrevet, beder vi dig sende ordrenummeret til info@kfzteile24.de med emnet ""Trustpilot anmeldelse""".
Vi kontakter dig derefter via e-mail.

Mange tak for din støtte.

Dit KfzTeile24-team

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Køb ikke hvis det haster

Køb ikke hvis det haster. Bestiller 25 forskellige dele d. 11/5. Nu 11 dage senere har jeg kun modtaget 1 del. Jeg har forgæves forsøgt at få en forklaring, da jeg KUN har bestil dele der var på lager, netop fordi det hastede. Nu har jeg haft ekstra omkostninger ved at købe dele herhjemme til overpris, men der er ingen form for kompensation. Jeg har talt på tlf med en medarbejder der kompenserede ved at lave et tilbud på dæk der var højere end i webshoppen. Jeg har handlet mange gange før, og der har tidligere været forsinkelser, men denne gang hvor det virkelig haster går det bare helt galt. Jeg søger stadig forgæves efter en forklaring på hvorfor de behandler faste kunder så dårligt.

22. maj 2018

Tosset håndtering af fejllevering

Bestilte den 15/3 bremser og undervognsdele til min Bil.
Varerne ankom ca. en uge efter efter, men i to af kasserne var indholdet forkert. Det var også tydeligt at originalemballagen var brudt. Den generelle emballering var ikke god. Men heldigvis var delene dog uskadt.
Herfra går det rigtig skidt for KFZ.

Jeg bliver bedt om selv at pakke de tunge skiver ned og sende retur, jeg skal også selv lægge ud for fragt (300 dkr.)
Jeg sender dem dokumentation for forsendelses omkostninger, samt track & trace den 24/3 hvor jeg sender det fra posthuset. Jeg har via deres returformular og via telefon og mail tydeliggjort at jeg ønsker en ombytning, så jeg kan få de rigtige varer. Samt få pengene for forsendelse retur.
Intet svar på mail fra den 24/3
Den 30/3 rykker jeg igen for svar og penge retur for forsendelses omkostninger. Jeg kan se på track & trace at de har modtaget pakken 28/3
Intet svar på mail fra den 30/3
Vi henvender os herefter til dem i telefonen, hvor de godt kan se at meget er gået galt, men en ”teamleder” skal lige godkende det? Efter dette er sket ringes vi op og får at vide at pengene kommer retur for fragt og varerne sendes. Den 6/4 får jeg en automail om at varerne er på vej.
Jeg får ingen penge retur og rykker den 19/4
Intet svar på mail fra den 19/4
Vi henvender os igen til dem i telefonen og selvom jeg tidligere har skrevet IBAN og BIC beder de om dette igen. Vi oplyser det, og venter igen på penge retur for fragt.
Der kommer ingen penge. Den 28/4 får jeg pludselig et brev fra bogholderiet om at de skal bruge mit IBAN og BIC. På dette tidspunkt har jeg oplyst det i telefonen, på returformularen og i separat mail. 30/4 oplyser jeg det så igen. Og 6/5 sættes der 270.- dkr. ind på min konto. KFZ har valgt at vi deler omkostningerne til banken. De 30 kr. jeg mister på returforsendelsen er lige meget.
Men forløbet er under ALT kritik, og man undres over at der ikke gives så meget som en kr. i kulance.
Jeg har skrevet igen og igen. De har lovet igen og igen. Jeg har været på posthus, og jeg har endda fået en lille ekstra udgift.
Jeg kommer ikke til at bruge firmaet igen!

ORDRE: 576246443

21. maj 2017

Pass på! Du har ikke noget garanti her.

Har købt en generator til min opel meriva. Efter under et år et løbehjul sæd sig fast(kunne ikke roteres til en retning, som det skal). Så gik kileremmen i stykker. Så skulle jeg reparere min bil på et dansk autoværksted og har send alle papirer, løbehjulet og beviser til kfzteile24
Men har fået et svar(uden beviser) at producenten kan teste det kun i sammen med generatoren!
Så generatoren kostede mig dyrere end jeg købe den i thansen.
Der er tale kun om ca. 190 euro udgifter til en dansk autoværksted.

24. april 2017

Motor svindel

Jeg har d. 25/11-16 bestilt og betalt en motor der kun har gået 55000, 3 uger efter får jeg en motor hjem der er varme sat og derfor kun kunne bruges på en skrot plads. der gik derfor en masse arbejdtimer og penge på at få kigget motoren, og de finder så ud af at min konklusion er korrekt, og at den ikke kan bruges til andet end skrot. jeg klager til firmaet og får den besked at de vil dække nogle af de mange arbejdstimer, værkstedet har brugt, men får så tilbage i hovedet " det er jo ikke Ferrari garanti" de vil så sende en ny motor, denne motor kommer så lige pludselig fra polen d. 28/12 det vil sige der er nu gået over en måned siden min bestilling blev bestilt. motoren jeg får leveret er endnu mere ribbet end den foregående, jeg bestilte IKKE en motor fra polen, men en motor fra tyskland, jeg ringer derfor ned til firmaet og siger at jeg ikke vil modtage motoren, da det jo ikke er min bestilling, det svar jeg får er at jeg jo lige så godt kunne få resserve dele fra firmaet, som manglede på motoren, men med de lange leveringstider de har, og dt jeg har oplevet indtil videre, mente jeg ikke at jeg skulle have den motor og krøvede derfor mine penge retur, da de ikke kan levere det min bestilling er. de siger at hvis vi lader motoren gå retur med fragrt manden får vi pengene med det samme, hvilket stadig er d. 28/12-16 efter flere korrespondancer med firmaet og masser af telefon opringninger jeg laver til dem, modtager jeg mine penge, hvilket ikke engang er det fulde beløb, da jeg har betalt 10500 får motoren men får kun 9500 tilbage. derudover har det kostet mig over 20000 kr. i låne bil, værksteds regninger, og har stadig ingen bil..

siden d. 25/11-16 og til dags dato, har jeg brugt over 30000 kr. på noget jeg slet ikke har fået.. også køre min bil jo ikke endnu, jeg skal derfor bruge endnu flere penge på at få min bil ud og køre.

jeg vil ALDRIG handle der igen, jeg er blevet SNYDT og BEDRAGET, og jeg råder til at folk ALDRIG handler med dette firma, med mindre de har masser af penge de kan bruge på ingenting.

13. januar 2017

Ændrer ordrer uden tilladelse

Hej

Har har tidligere handlet stumper til biler hos kfzteile24, og været fint til freds. Men min seneste oplevelse synes jeg bør deles med andre.

I min sidste ordre bestilte jeg bl.a. to inderskærme h/v for til min bil, og får naturligvis en ordrebekræftelse på det bestilte. Samme dag som jeg modtager T&T nr på pakken, modtager jeg en faktura. På dette tidspunkt bider jeg ikke nærmere mærke i fakturaen, da de jo allerede har bekræftet min ordre, og desuden er pakken allerede på vej...

Da jeg skal montere skærmene, starter jeg med den venstre. Den "passer" med lidt hiv og sving (det virker som om den lige er en lille smule for lille, og et af monteringshullerne sidder lidt forkert), men tænker ikke nærmere over det, da jeg jo trods alt havde købt en billig uoriginal reservedel.

Da jeg så monterer den højre, flyver den lige på plads, og alt passer som hånd i handske. Jeg lægger nu mærke til at de to leverede skærme ikke er ens.

På ordrebekræftelsen står de to skærme jeg har bestilt, hvilket var deres næst billigste model. På den efterfølgende faktura (sendt samme dag som T&T nummeret) er den venstre byttet ud med et billigere produkt.

Jeg skriver naturligvis en mail et kfzteile24, og forklarer problemstillingen. Jeg fik et kort svar hvor de bare afviser. Jeg har efterfølgende sendt 4 mails som de har ignoreret.

Som sagt har jeg tidligere være en glad kunde hos kfzteile24, men man skal åbenbart være opmærksom på at de kan finde på at udskifte ens bestilte varer med andre/billigere/dårligere produkter som det passer dem, uden af spørge køber til råds. Og så ignorerer de ellers ens henvendelser bagefter når man klager over det....

9. oktober 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (6.754 anmeldelser)