Kaufland.de Anmeldelser

76.971

3,6

Vi købte et par køkkenreoler. De ankom hurtigt og så ud som forventet. Desværre var der knækket en samling af den ene reols metaldel - den kunne dog godt samles alligevel. Men den anden r... Se mere

Positiv anmeldelse for købet af en erstatningskar Jeg har bestilt en erstatningskar af galvaniseret stål til min trillebør og er helt igennem tilfreds! Bestillingsprocessen var enkel, og leveringen v... Se mere

Sjovt at de tyske anmeldelser er gode og ikke de danske? Svært at få lov til at købe noget hos dem og få det tilsendt til Danmark. Alkohol kan jeg forstå men heller ikke almindelige varer kunne... Se mere

Jeg bestilte en vare den 15 september, pengene blev trukket den 19 september og har stadig ikke modtaget min vare. De har ikke sendt noget trackingnummer til pakken, det er et fupfirma.

Middel

77 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

(76.971)

5.405 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi købte et par køkkenreoler.

Vi købte et par køkkenreoler.

De ankom hurtigt og så ud som forventet.
Men den anden reols metaldel var svejset forkert sammen, så den kunne ikke samles.

Vi skrev til kundeservice og fik hurtigt svar og fik straks både tilbudt et nedslag i prisen og tilsendelse af en ny metaldel.

Den blev forsinket hen over julen, hvorfor de selv igen tog kontakt og uopfordret tilbød endnu et nedslag i prisen.

Metaldelen kom frem i hel tilstand og begge reoler blev samlet.

Så det var selvfølgelig ikke så heldig en oplevelse med selve reolerne - men deres kundeservice gjorde virkelig, at det trods alt blev en rigtig god købsoplevelse alligevel!

25. januar 2026

Positiv anmeldelse for købet af en…

Positiv anmeldelse for købet af en erstatningskar
Jeg har bestilt en erstatningskar af galvaniseret stål til min trillebør og er helt igennem tilfreds! Bestillingsprocessen var enkel, og leveringen var overraskende hurtig, selvom varen blev sendt fra udlandet i Europa. Karret var forsvarligt pakket og ankom i perfekt stand. Kvaliteten af produktet lever fuldt op til mine forventninger – robust, godt forarbejdet og passer perfekt. Jeg vil især fremhæve det fremragende forhold mellem pris og kvalitet, da både købsprisen og forsendelsesomkostningerne var meget rimelige. Jeg kan varmt anbefale denne forhandler og vil helt sikkert handle her igen. Mange tak for den fantastiske service!

3. september 2025

Elendig firma

Jeg bestilte den første Marts og der stod den vil komme den 6. marts min pakke jeg har ikke fået min pakke endnu de svarer ikke på deres e-mail elendigt firma

9. marts 2025

Hej Mike Kulebjerg,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager meget, at du har haft denne oplevelse med os.

Det er meget beklageligt, at din pakke ikke er ankommet som forventet, og at du ikke har fået svar på dine e-mails. Vi vil gerne undersøge dette med det samme og finde en løsning for dig.

Vi kontakter straks vores leveringspartner for at få opdateret status på din pakke og vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med mere information.

Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse og håber at kunne rette op på situationen hurtigt. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os igen.

Dit Kaufland-Marktplads-Team

Sjovt at de tyske anmeldelser er gode…

Sjovt at de tyske anmeldelser er gode og ikke de danske?

Svært at få lov til at købe noget hos dem og få det tilsendt til Danmark.

Alkohol kan jeg forstå men heller ikke almindelige varer kunne jeg købe indtil videre, selv om de har en dansk tilsendelses mulighed.

17. oktober 2024

Fup-firma

8. oktober 2023

Besvarelse fra Kaufland.de

Kære Kaufland.de-kunde, tak for din feedback. Vi har sporet ordren ved hjælp af de data, du har givet os. Ifølge sporingen blev pakken allerede stillet til rådighed for afhentning i Danmark den 07.10.2023. Tjek venligst dit trackingnummer. Med venlig hilsen, Dit Kaufland.de-team

Fupfirma

Fupfirma. Bemærk, at de personer, der anmelder firmaet meget positivt, ikke har danske efternavne (eller fornavne). De minder meget om et firma, der hyrer personer til positive anmeldelser.
Som ærlig køber, uanset hvilket land man er bosiddende i, skal man holde sig væk!

12. april 2021

Sehr geehrter real Kunde,

da uns Ihre Zufriedenheit am Herzen liegt, bedauern wir, dass es bei Ihrer Bestellung zu Komplikationen gekommen ist.

Leider konnten wir Sie mit den hinterlegten Referenzen in unserem System nicht finden. Wir möchten Sie daher bitten, sich über Ihr Kundenkonto (wählen Sie dort die betroffene Bestellung) oder über das Kontaktformular https://www.real.de/kontakt an uns zu wenden, damit wir Ihr Anliegen prüfen können.

Für die entstandenen Unannehmlichkeiten entschuldigen wir uns und danken Ihnen für das uns entgegengebrachte Vertrauen.

Mit freundlichen Grüßen,
Ihr real.de Team

Utrolig dårligt produkt OG SERVICE

Utrolig dårligt produkt OG SERVICE. Melitta espressomaskine ( til 5000 kr ) der kun holder 2 år. Jeg havde den til reparation fordi den smed vand ud under bunden - og tog kaffen ind i maskinen .. da jeg fik maskinen tilbage - (det tog vildt lang tid og så var garantien udløbet, og maskinen kunne (ny fejl) ikke engang tænde... så ned i butikken igen og ikke noget at gøre... garantien var jo udløbet 0: utrolig dårlig service!!

21. maj 2019

Sehr geehrter real Kunde,

bedauerlicherweise können wir Ihnen nicht weiterhelfen, da Ihr Anliegen nicht auf Deutsch ist.

Daher bitten wir Sie uns unter unserer kostenlosen Kundenhotline +49 (0) 221 56 79 73 96 anzurufen oder sich über das Kontaktformular https://www.real.de/contact an uns zu wenden, damit wir Ihr Anliegen prüfen können.

Vielen Dank.

Mit freundlichen Grüßen,