Jula Sverige Anmeldelser

3. Gør det selv-butik
  4. Landhandel
  5. Isenkræmmer
  6. Køkkenudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ett stort sortiment av arbetskläder, handverktyg, maskiner, el, VVS, bygg, trädgård, transport, fritid, elektronik och hushåll. Allt för hemmafixare och proffs.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg har i flere år været medlem af Jula…

Jeg har i flere år været medlem af Jula Club light, hertil har jeg kunne logge ind på deres wwx.jula.se og i Jula appen men for ca. 14 dage siden ændrede det sig og pludselig kan man ikke logge ind, herefter kontakter jeg Jula kundeservice og forklare problemet. Jula kundeservice påstår at man aldrig har kunnet logge ind hvis man har et light medlemskab også selv om jeg fortæller dem at det har jeg gjort i flere år + jeg har screenshot hvor jeg er logget ind og ikke nok med det så står der i Julas egne vilkår fra. 2021-06-14 at man skal anvende appen til dette udelukkende digitale medlemskab hvor man ikke får et fysisk kort dette har jeg naturligvis også screenshot af, de fjerner det jo nok når denne anmeldelse kommer ud. Kundeservice påstår så at det er en menneskelig fejl fortaget i 2021 at det står flere gange i deres juridiske vilkår for anvendelse som deres medlemmer skal juridisk forpligte sig til, mage til sludder skal man lede længe efter, hvornår er kundeservice blevet jurister, min konklusion er at de ikke aner hvad der er sket eller hvordan de skal løse det, så større amatør kundeservice skal man lede længe efter.

22. januar 2026

Kundeservice i jula er en by i Rusland

Kundeservice i jula er en by i Rusland, kan være at det bliver før end man ved af det...
Uden sammenligning den største l.orte butik i Sverige (undskyld mit franske) selv i Danmark er servicen bedre. Kan varmt anbefale biltema.se, jemogfix.se, byggmax.se, gsbygg og bauhaus.se hvis man skal handle bygvarer eller lignende.....

19. februar 2022

Sorry

Sorry, kanske lite för mycket blandat danska/svenska språk här, men håber ni forstår alligevel, jeg er dansk med bopæl i Skåne :-) Jeg åkte 20 km från min bostad i Tyringe (og 20 km tilbaka), besökta Jula i Hässleholm, ville så gärna kjøpa en kaminflækt, tydligen et jättebra tilbud i deres tilbudsavis modtaget fra PostNord. Offerten startade dagen föra (igår), men da jeg ankom idag tirsdag var det *slut i lager'. Deres offert (???) gäller t.o.m. 4. marts på hemsidan. Frågade personalen, svåret var at den återkommer i mitten af marts. Men så er det jo nok til den gamle pris :-) So bad experience !!!

23. februar 2021

Spilder folks tid og er komplet ligeglade

Jula annoncerer med attraktive tilbud, og når man kommer i butikken er desværre ikke nogen varer tilbage. Det samme skete sidste år op til Jul (samme vare) - men alligevel gentager de fadæsen. Og endnu bedre - deres lager status på web-site viser, at varen er på lager i butikken. Så man ender med at køre flere gange men spilder bare sin tid. Kundeservice skriver venligt, at "vi reserverar vi oss alltid för slutförsäljning". Godt for Jula - så har de jo gjort deres job ordenligt eller hvad?

17. november 2016

Kan ikke få rabat som dansker

Jula Club er et rabatkort, som man skal anvende få et få visse tilbudsvarer til den lave tilbudspris.
Bliver ofte spurgt om jeg har Jula Club kort, da jeg ofte handler i Jula i Hyllinge på vej op til ødegården.
Men man kan som dansker IKKE blive medlem af Jula Club!!!!!!!!!!!
Det er ren diskrimination, fordi de åbenbart har opbygget deres IT-system med det svenske personnummer som identifikation.

10. december 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (871 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto