IJH A/S Anmeldelser

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Dårlig lagerstyring og dårlig information.

Ordre DK 3494 bestilt mandag morgen 09.05, og hurtigt tilbagesvar med at jeg fik en mail når varen blev afsendt. Rykkede efterfølgende onsdag, og fik svar tilbage "tekniske udfordringer på vort lager, og arbejder på at løse problemet hurtigst muligt. Du hører fra os så snart din pakke er på vej".
Det er et af de svar man ikke kan bruge til noget som helst. Der er ingen nye oplysninger i det, og ingen indikationer omkring hvornår afsendelse / levering finder sted. Den eneste grund til at i da får 2 stjerner er at beløbet "kun" står som reserveret på min konto.

1. marts 2023

Dårlig bytteservice!

Vi var i butikken og så et par udstillede gule gummistøvler. Vi var ikke helt sikre på købet, men blev overbevist da vi fik fortalt at vi kunne få pengene retur på ubrugte varer indenfor 14 dage hvis vi fortrød.
Men Ak, da vi fandt ud af hjemme næste dag, at vi ikke ville have dem alligevel og kørte tilbage til butikken, kunne vi ikke få dem byttet, da vi jo ikke havde nogen æske. Vi fik jo aldrig æsken fra butikken! Gummistøvlerne var jo ikke udstillet med æske! Så åbenbart kan butikken godt sælge uden æske, men ikke tage retur uden æske. Virkelig dårlig information om byttebetingelser og virkelig dårlig og ufleksibel kunde betjening.

7. august 2022

Amatør fejl i kollektion

Jeg forstå ikke at man har lave en kollektion med vufogvo med 3 størrelser (s,m,l)
Tager man halsbåndet i L så er det kæmpe (for stort men det kan vi gemme)
Efter valgte jeg selen til som også er L (sammen kollektion) Men den kan næsten ikke passe hende...

Hvorfor skriver i ikke at selvom det er en samlet kollektion at det slet ikke passer sammen.
Tænk at en L på et halsbånd passer en chowchow voksen. Men en L sele passer en pomeranian...

Det giver ingen mening, og er så ked af at hun ikke kan passe noget af det... Øv.

Mit opråb: LAV EN KOLLEKTION TIL STORE HUNDE (L)
MELLEM STØRRELSE (M)
SMÅ HUNDE (S)

Men det er jo nok fordi hun selv har små hunde...
ØVVVVV:(

Hader at sende ting retur.. især når man synes kvaliteten er så god og det er så pænt..

14. januar 2021

Uovertruffen god service!!!!

Uovertruffen god service!!!!
Fik et par gummistøvler i gave, som "klikkede" Mod forevisning af kvittering, fik jeg et par nye tilsendt(kunne beholde det første par),det nye par havde desværre også en fejl - men så fik jeg da bare tilsendt et nyt par i anden farve. Og de er præcis som de skal være :-) Tusind tak for uovertruffen god service Louise :-) I har en MEGET glad kunde :-)

4. november 2019

Jeg har købt gummistøvler igennem mange…

Jeg har købt Ilse jacobsens gummistøvler igennem mange år. Denne gang fik jeg et par, som ganske enkelt var forkert støbt hen over vristen, alt alt for snævre. Købt på dba og havde derfor ikke kvitteringen og de ville ikke hjælpe mig. Undrer mig, da disse gummistøvler er så specielle, at de KUN kan være deres. Rigtig dårlig stil og nu aldrig mere gummistøvler fra Ilse Jacobsen og advarer andre om dette

6. maj 2019

Fint :)

Fin hjemmeside. Har ledt efter pink farvet klipklapper som jeg endelig kunne finde her. Så det var godt!

2. november 2016