Virkelig en god oplevelse at handle hos Hunni Bestilte et halsbånd og snor online og opdagede at butikken jo lå på Christianshavn hvilket var dejligt tæt på. Bestilte det fredag morgen og kunne al... Se mere
I Hunni er vi et lille team, der gør os umage for at finde hundeudstyr af højeste kvalitet til din hund. Uanset om du shopper på webshoppen eller i vores butik på Christianshavn, i København vil vi gerne hjælpe dig og din firbenede ven med at finde det helt rigtige uanset om I er på udkig efter nye (lækre) godbidder, en ny sele eller en hundejakke. I Hunni har vi udvælger vi de bedste brands og håndplukker de bedste produkter. Vi går ikke efter at have det største udvalg, men i stedet det bedste udvalg. I vores butik er du velkommen til at tage din hund med så du kan prøve seler, halsbånd og hundetøj. Vi har stor erfaring med at finde de rette produkter til alle hunde uanset race og figur. Shopper du online kan vi derfor også rådgive dig over telefon, mail eller Instagram. Vi har vores lager og butik samme sted så du ikke går forgæves. Det betyder også, at vi hurtigt kan sende din ordre afsted så du kan forkæle din hund
Christianshavns Voldgade 15, 1424 København K, 1424, København K, Danmark
- hej@hunnishop.dk
- hunnishop.com
Hundetegn messing, Halsbånd
Det hele i top 👌Købte messinghundetegn som blev meget smukt indgraveret . Købte smukt halsbånd som var for stort. Ombytning gik “ som en leg” med super nem retur hvor vi bestilte ombytning til et andet og dermed fik gratis fragt. Emballagen er returvenlig/klimavenlig og meget nem at returnere i. Bare sæt label ovenpå. Dejligt med et kort med hjemmeside til returlabel, let for mig, og så med en personlig håndskrevet hilsen 🥰Vi er vilde med jeres produkter og vil handle endnu mere hos jer. Har kig på jeres Dog Bar til foderskåle🐾😉bedste anbefalinger herfra
Vi har købt den fineste hundehuse hos…
Vi har købt den fineste hundepude hos Hunni, rigtig god service og god kvalitet.
En håndskrevet hilsen og en lille pose…
En håndskrevet hilsen og en lille pose med lækre godbidder til hundene.
Produkterne jeg havde købt var pakket meget fint ind med bobbelplast så de lå fint i kassen.
Jeg har i dag modtaget den lækreste…
Jeg har i dag modtaget den lækreste bløde lille hundetaske 🤩 så fin og så lækker og hurtig levering 👌👌Jeg vil altid vende tilbage til Hunni 🤩👌
Super gode varer af høj kvalitet
Super gode varer af høj kvalitet, fine priser og hurtig levering. Vil helt klart bestille fra dem igen!

Besvarelse fra Hunnishop
Jeg og min lille gravhund er utrolig…
Jeg og min lille gravhund er utrolig glad for det nye halsbånd/snor vi har købt hos Hunni 🩵 Det har udelukkende været en god oplevelse - lige fra at de sendte pakken hurtigt, gode kvalitets produkter, en fin lille hilsen og godbidder til min hund. TAK.

Besvarelse fra Hunnishop
God service med en lille personlig…
God service med en lille personlig hilsen 😊 hurtig levering og vi er så glade for den nye godbids taske 🤩👍

Pakken kom virkelig hurtigt
Pakken kom virkelig hurtigt. Og jeg er yderst tilfreds med mit produkt og kvaliteten. Og med en super sød personlig seddel. Absolut top klasse. Her køber jeg fra igen!
Hurtig levering.
Min varmeste anbefaling!
Altid en super god oplevelse. Pakken kommer hurtigt, ofte dagen efter. Der var en personlig hilsen med og en gave. Det er meget lækre ting der er i shoppen. Min varmeste anbefaling!
En meget god oplevelse
Jeg vil virkelig gerne give ros til Hunni for en fantastisk oplevelse. Pakken kom hurtigt, og det hele var pakket så fint. Det, der virkelig gjorde indtryk på mig, var den personlige note fra Nana med søde ønsker til vores hvalpe. Det kalder jeg ægte kundeservice – man mærker, at der sidder rigtige mennesker bag, som faktisk går op i både kunder og dyr. Tusind tak for den gode oplevelse – jeg handler meget gerne hos jer igen.
Kvalitet til priser man kan være med på
Virkelig lækkert udvalg af kvalitetsvarer. Super hurtig forsendelse. Det er klart et sted jeg køber fra igen
Det fineste hundetegn!
Det fineste hundetegn!
Har i dag modtaget det fineste hundetegn, i super god kvalitet.
Hurtig leveringstid og super fin hjemmeside.
Smart ombytningssystem
Jeg købte en regnjakke til min hund, som jeg først fik konstateret var alt for stor efter over en måned - men takket være Hunnis geniale ombytningsssystem kunne jeg alligevel nemt bytte til en mindre størrelse. Så skønt!
Ja vi bruger hundefoder
Ja vi bruger hundefoder, tyggestænger, olie og guffer mine to små hunde elsker det, rigtigt godt foder👍👍
Kommer mega hurtigt selv om vi bor på Ærø og et lille hygge brev er altid i kassen 10 ud af 10👌👌😊😊🐾🐾
God oplevelse, varen levede fuldt op til forventningen
Super fine varer med gode beskrivelser der passer. Jeg søgte et dækken til en engelsk bulldog (det er svært at finde) men fandt et hvor beskrivelsen passer præcis til det jeg modtog. Og så var der en fin lille personlig hilsen med :-)
For nyligt opdaget hunnishop
For nyligt opdaget hunnishop, da jeg manglede bonebroth til min hund. Fantastiske produkter, overskuelig hjemmeside og vanvittig hurtig levering 🙏🏼 største anbefaling!

Helt i særklasse
Min største anbefaling. De har bare de mest fantastiske varer”med et lille ekstra”.
Kundeservice er helt i top. Skulle bruge halsbånd og sele som gave. Allerede næste dag modtog jeg pakken.
Det er da service i ypperste klasse.

Fantastisk
Jeg har bestilt et hundetegn fra dem to gange. Begge gange er min ordre lavet og sendt afsted under 24 timer efter, og de ankommer rigtig fint pakket ind.

Super!
Købte en taske og noget legetøj. Levering var hurtig, trods det var mellem jul og nytår. Deres sortiment er virkelig godt og det er meget kvalitetsbevidst.
Jeg er meget glad for mine produkter og ligeså er min hund.