Har netop bestilt og modtaget varer fra House of kids midt i fødselsdags-travlhed med en levering på lidt over 24 timer på trods af bestillingen fandt sted på en søndag🤗 idag mandag er pakken modt... Se mere
Ringede og forhørte mig til levering da jeg skulle bruge varene til en gave. Fik af vide at de kunne sende samme dag hvis jeg overførte 19kr til en privat mobilepay. Minder lidt om en momsfri side fo... Se mere
Virkelig elendig kundeservice! Købte et par støvler der står står beskrevet som en vinterstøvle. Modtager dem og smider kassen ud i den tro at jeres vejledning er korrekt. House og kids erkender efte... Se mere
Om House of Kids
God kundeservice er en af vores mærkesager.
Hummel, Molo, Müsli by Green Cotton, Mini A Ture, Wheat, Name It Bisgaard, Angulus og mange flere af de mest populære mærker til børn finder du på vores webshop.
Jernaldervej 10, 8300, Odder, Danmark
- helle@houseofkids.dk
- www.houseofkids.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Kvaliteten god og hurtig levering
Fantastisk hurtig levering, omhyggeligt pakket og kvaliteten på varerne er rigtig god. Varerne/farverne er som forventede, da billederne er retvisende. Det er især fint, når varen vises på en model. Det giver en god idé om pasform og længde.

Besvarelse fra House of Kids
Godt udvalg på hjemmesiden og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med handlen og vil huske jer, næste gang jeg står og mangler noget til mine børn.

Tak til Christina
Jeg havde et tysk gavekort, som der opstod problemer med ved betaling. Fluks hjalp Christina mig videre, så jeg kunne gennemføre mit køb.
Jeg afhentede min ordre på House of Kids' adresse i Odder. Her blev jeg meget venligt modtaget med et stort smil (også af Christina).
Senere viste det sig, at jeg skulle have ombyttet nogle varer - igen uden problemer, men med et meget løsningsorienteret sind af Christina.
Tak for god behandling. Jeg vender helt sikkert tilbage, når lille spunk går en størrelse op i tøj og det er tid til at shoppe igen 🤗

Besvarelse fra House of Kids
Hurtig levering - altid en fornøjelse at handle her.
Bestilte en jakke til en rigtig god pris og modtog den dagen efter.
Altid en fornøjelse at handle hos House of Kids.

Besvarelse fra House of Kids
Har handlet hos Houseofkids igennem…
Har handlet hos Houseofkids igennem mange år. Har altid fået det bestilte leveret lyn hurtigt. Og varerene er altid i høj kvalitet og nemt hvis noget skal ombyttes.

Jeg bestilte en flyverdragt
Jeg bestilte en flyverdragt, som uheldigvis gik i stykker få uger efter. Kundeservice var hurtige, imødekommende og virkelig serviceminded - Jeg fik tilsendt en ny flyverdragt med det samme og modtog den 2 dage efter jeg havde skrevet. Oplevelser som dette gør bestemt at man har lyst til vende tilbage :-) Endnu engang tusind tak for hjælpen!

Besvarelse fra House of Kids
Lækre produkter og fantastisk service
Jeg har handlet flere gange hos House of Kids og har fået nogle lækre produkter hjem. Jeg har også flere gange haft dialog med deres kundeservice som altid er sød og hjælpsom. Stor anbefaling herfra.

Besvarelse fra House of Kids
Her shopper jeg HELT SIKKERT igen!
WOW! Aldrig har jeg købt tøj så let. Det kom virkelig hurtigt - dagen efter havde jeg det. Og ALLE 10+ stykker tøj var, som forventet og som beskrevet på hjemmesiden. Ergo skal ingen retur. Der ligger en returseddel i posen tilmed, så hvis noget skulle retur, skulle jeg ikke bøvle med returnering. <3
Meget tilfreds.

En rigtig god oplevelse
Jeg bestilte noget tøj og sengetøj til min datter. Selve den proces var nem, blandt andet fordi hjemmesiden både er nem at finde rundt på og det er nemt at søge varer frem. Pakken blev hurtig sendt og kunne derfor hentes på posthuset kort efter. Så alt i alt en ganske fin oplevelse, hvor jeg ikke kan sætte en finger på noget.

Fik aldrig min pakke
Jeg bestilte og fik en ordrebekræftelse og at jeg ville hører mere når pakken afsendes. Hørte ikke noget fra House if Kids i 4 uger. Jeg sender dem en mail og spørger, hvad status er på min pakke. Her virker det ikke som om der er styr på noget som helst. Først forklarer de at det er betalingen den er gal, hvilket jeg modsiger, herefter og forklarer de at det er deres system. Det er dybt kritisabelt at det er mig der skal kontakte dem og jeg bare går og venter, og de ikke giver mig besked om at min ordre er blevet annulleret. I mellemtiden er de varer jeg ville bestille udsolgt.

Besvarelse fra House of Kids
Hurtig service og gode-bæredygtige…
Hurtig service og gode-bæredygtige produkter

Jeg er fan🙌
Har netop bestilt og modtaget varer fra House of kids midt i fødselsdags-travlhed med en levering på lidt over 24 timer på trods af bestillingen fandt sted på en søndag🤗 idag mandag er pakken modtaget🙌
Og hvilke varer🤩 primært har jeg købt deres eget mærke og jeg må sige det er langt over mine forventninger🙌
Blødeste kvalitet, flotte farver der stemmer overens med billederne på hjemmesiden og en pæn pasform🥳 til virkelige fornuftige priser!
Jeg er fan🙌🤩

Lynhurtig levering
Jeg er vild med jeres søndagsafhentning og lyn-hurtige levering. Bestilte nyt regntøj til børene lørdag aften og pakken lå klar i pakkeshoppen mandag morgen. Jeg kommer gerne igen :)

Besvarelse fra House of Kids
Min foretrukne hjemmeside til børnene
Der er så mange lækre mærker og altid gode tilbud. Endvidere afsender de hurtigt. Det er mit foretrukne sted at handle til børnenes tøj.