B@B i Rouen, Frankrig. Meget slidt og nusset. Man havde ikke lyst til at gå barfodet på værelset. Da badeværelset havde defekt bruseniche og løstliggede toiletbræt skiftede vi værelse efter 1. n... Se mere
I Kristi Himmelfarts ferien 2026 havde vi - Nordsjællands MC Club - fornøjelsen af et ophold på B&B Vejle Hotel. Servicen fra personalet var helt i top, lige så var både morgenmaden og vores værels... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Les meilleurs prix sont chez B&B HOTELS En réservant sur le site officiel, vous profitez des meilleurs tarifs garantis, c'est ça le secret d'une réservation qui vous apporte la plus grande satisfaction. Pour profiter de réductions toute l'année, découvrez notre programme de fidélité proposé à tous nos clients et profitez de 10% de réduction dès la première nuit ! Découvrez nos promotions exclusives toujours sur hotel-bb.com !
Rue Général Paulet 271, 29200, Brest, Frankrig
- www.hotel-bb.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Værelset var ufatteligt beskidt
Værelset var ufatteligt beskidt, dynerne var beskidte med brune pletter/tis/blod, eller jeg ved ikke hvad. Jeg tog billeder og videoer af det hele, og jeg snakkede med personalet over deres telecom-telefonopkald for at få et nyt værelse. De gav os et værelse, der var mere beskidt end det forrige, med et enkelt håndklæde – og vi er 2 personer, så vi tog ikke noget bad, og vi lå bare med vores tøj. Så jeg vil kraftigt ikke anbefale B&B HOTEL Dijon Marsannay til nogen som helst.
Service ved reception
På Hotel B@B i Ehingerstrasse 11 i Ulm var værelset helt fint. Mere problematisk var servicen ved receptionen imidlertid. Her blev vi mødt af en mand med påfaldende uvenlig og kommanderende attitude over for alle gæster ved vores indtjekning.
Forsøg på rolig dialog om dette forværrede hans adfærd.
Jeg kan desværre ikke anbefale B&B…
Jeg kan desværre ikke anbefale B&B Hotel Aalborg.
Hotellets egne parkeringspladser var fyldt, så receptionisten henviste mig til et andet parkeringsområde, som hotellet også benyttede. Medarbejderen hjalp mig med at oprette parkeringen, bad om min nummerplade og viste mig, hvor jeg skulle parkere. Jeg betalte som anvist.
Alligevel fik jeg en parkeringsafgift dagen efter. Parkeringsselskabet oplyste efterfølgende, at hotellet skulle have registreret en særlig P-tilladelse, hvilket åbenbart ikke var sket.
Jeg fremlagde dokumentation og forklarede, at jeg blot havde fulgt hotellets vejledning, men hotellet ville ikke tage ansvar. Tværtimod ændrede deres forklaring sig flere gange under sagsforløbet.
Det er skuffende, at man som gæst ikke kan stole på den vejledning, man får i receptionen, og at hotellet ikke tager ansvar, når deres egen vejledning fører til en ekstra udgift.
Ringe
Så jeg var på et bb hotel i mulhouse og det var utrolig ringe der var ingen aircondition der virkede og de havde ingen blæser heller.
B&B hotel Aachen-Würselen
B&B hotel Aachen-Würselen
Virkelig dårlig service med personale der på ingen måde er imødekommende.
Det er nærmest bare irriterende vi/gæsterne kommer.
Værelser er ikke rengjorte fra sidste gæster.
Morgenmaden var dog okay.
Til prisen er det sikkert okay. Bare man ikke har nogle forventninger til det.
Jeg kommer ikke igen.
Hotel Milano Ornato: Rigtig godt ophold
Hotel Milano Ornato:
Rigtig god service og imødekommenhed fra personalet. Værelse var med AC mv, og alt var OK. Vi brugte ikke tilbuddet om morgenmad. Hotellet ligger lidt fra centrum, men det gør ikke noget, da offentlig transport i form af bus, letbane og metro er tæt på.
Sengene er lidt hårde, men der er pænt og rent.
Godt hotel til rimelig pris
Ophold i Mainz, Rent og pænt værelse. Morgenmad okay udvalg. Kort afstand fra hauptbahnhof
B@B i Rouen
B@B i Rouen, Frankrig.
Meget slidt og nusset. Man havde ikke lyst til at gå barfodet på værelset. Da badeværelset havde defekt bruseniche og løstliggede toiletbræt skiftede vi værelse efter 1. nat.
På værelse 2 var toilet og bruser ok. MEN håndvasken var defekt, vandet løb bare ud på gulvet. A/C kunne blæse iskold på fuld udblæsning eller ingenting. Det var ret støvet. Vi påtalte den defekte håndvask. Men personalet virkede bare opgivende, og vi kunne få nogle ekstra håndklæder til at ligge på gulvet. Vi gad ikke bede om værelse nr. 3.
Morgenmaden meget skrabet.
Total kaos medarbejderen har ik styr på…
Total kaos medarbejderen har ik styr på deres job vi var til karneval
I Kristi Himmelfarts ferien 2026 havde…
Servicen fra personalet var helt i top, lige så var både morgenmaden og vores værelser. Særligt de energiske folk i receptionen havde vi stor fornøjelse af som kunne fortælle om byen og Vejles spændende og smukke område. Også ros til hotellets parkeringsmuligheder. Endvidere en varm tanke til Louise som vi korresponderede med for at få opholdet sat i stand.
Vi ses absolut igen..
Henrik Jensen
Værelset var bestilt gennem…
Værelset var bestilt gennem Trivago/Booking.com med adresse på Vedelsgade 5, men endte på Borgvild 12. Hjemmefra havde jeg brugt en masse tid på at forberede adgang med en adgangskode. Der var ikke en brugbar mailadresse, og hjemmesiden ville ikke accepetre mit tlf.nr. Der var intet sted nævnt at receptionen var bemandet! Det kostede mig en masse tid og ærgrelser, og jeg kom 10 min for ent til min aftale!! Der var ikke varme på værelset. Alt for dårlig kommunikation, og organisation bag konceptet.
B&b Rostock
B&b Rostock
Total kaos ved morgenmaden. Ventede i kø Ca 20 min
Laaaaannng kø. Mega meget larm.
Kommer aldrig igen
Meget larm fra togbanen
B&B hotel Berlin. Vi var der 4 nætter. Hvis du synes at jernbane uden for vinduet med larm fra togskinners så er hotellet et godt valg. Der var tog til tiden, hele tiden.
Morgenmad, man bliver mæt, det er hvad der er at sige om det.
Ingen mulighed for at hænge håndklæde op på badeværelset.
Beliggenheden er god.
Aldrig igen! Hold jer og penge pungen væk.
Aldrig igen! Hold jer væk!
Del 2 af Bryllupsrejse 2 overnatninger skulle vi have haft. Handicap venligt - not ! Vi er begge handicappede , min mand med stok og kørestol.
De skylder os stadig penge over 400 danske kr! som vi skulle have tilbage for parkering og turist skat. Da vi flygtede fra hoteller og inden for 15 min ville afmelde vores booking, der lugtede og var ulækkert! . De kunne give os en extra dyne så vi kunne gøre sengene blødere ? A hvad! Nej tak ?? Sengene var så hårde som sten! Kunne ligeså godt have lagt på jorden!
Vi fik hjælp af booking.com til at få lejen for selve værelset tilbage , de var kendte heldigvis lovgivningen på området , det ville booking så sloges med dem om!for os ville de ikke annullere opholdet med, selve hotellet!
Her 10 dage efter- har vi stadig ikke fået svar på parkering og turistskat de lovede at betale tilbage til os.
De svare os ikke, og allerede da vi forlod hotellet fik vi en fornemmelse af at de vil holde vores penge som gidsel!
Billederne lyver!
Det skulle være handicap venligt. ??
Vi kunne ikke få lov til at parkere på de 2 handicap pladser det var, de var reservede , ok fair nok vi kom sent og først til mølle! Sådan er det, de sendte os i kælderen hvor de mente vi sagtens kunne være, overvågningen på hotellet vil vise hvor svært det var at få vores store handicap bil derned og gitteret både på vej ind og ud nær havde ramt ind i vores bil vi fandt så ud af at dem de havde reserveret pladsen til Ja! Det var fin hvid dyr mercedes sportsvogn UDEN handicap skilt fandt vi ud af. Wow… der følte jeg godt nok et slag lige i ansigtet! Har du penge så kan du få, eller også var det personale ??! Virkelig dårlig behandling af et par handicappede med smerter!
Vi bliver ghostet af hotellet og de svare ikke! Og vi har endnu ikke fået vores penge. Jeg er rasende!
Vi kørte tilbage til det hotel vi havde fået i gave de andre dage af bryllups gæster!
Vi ville tættere på Paris. Det var dyre lære penge! Men det var virkelig en helt anden oplevelse!
Bookede online en overnatning på B&B i…Erfurt hbf
Bookede online en overnatning på B&B i Tyskland på vej hjem fra ferien. Opdagede hurtigt at der var sket en fejl med bookningen og kontaktet hotellet telefonisk. Ved brug af deres mail kontakt bliver der nemlig aldrig vendt tilbage. Medarbejderen var vældig flink og hjalp os videre. Han sagde at han straks vil cancel den forkerte bookning og bestille en ny for os. Dette skete også og vi boede der en overnatning som aftalt. Da vi så landede i Danmark valgte de pludselig at trække overnatningen igen. Har nu forsøgt at forklare dette både personligt og i mailkorrespondance, men oplever blot radio tavshed. Det er virkelig dårlig stil.
Helt fint og god betjening virkelig sød…
Helt fint og god betjening virkelig sød og imødekommende personale ok morgenmad til prisen fin overnatningsmulighed for gennemrejsende på vej mod Sydeuropa klart anbefaling
Lige tjekket ud af b&b Ålborg ,
Lige tjekket ud af b&b Ålborg ,
Personale er flinke
Morgenmaden er 3/10 meget meget simpel
Det skal siges de reklamere ikke med hotellet ligger klods op af en brandstation og politi station så der larmer rigtig meget med udrykning alle timer i døgnet .
Aircondition virker rigtig sløvt alt for varmt på værlsetne i de her varme dage
Så alt i alt for dyrt når man ligger så tæt på udrykninger hele tiden :)
Indtjekningen er under al kritik.
Indtjekningen på B&B Hotle Vejle er under al kritik. Man modtager en utroligt masse indtjeningsmails, som dels ikke virker, og dels er forskellige. Vi stod 5 mennesker og skulle tjekke sent ind, og intet fungerede. En af os opgav og måtte finde et andet sted at overnatte.
Den dårlige indtjekning skete 2 weekender i træk. Personalet er flinke, men meget uerfarne og kunne ikke hjælpe med at gå tingene i orden. Så vi fik hjælp over tlf af en person, der talte dårligt engelsk.
Så det blev sidste gang, at vi overnatter der.
Virkelig dårlig indcheckning oplevelse
Anmeldelse af hotelbnb Virkelig dårlig oplevelse!
Vi kørte hele vejen fra København til Vejle for at overnatte, men det blev en kæmpe skuffelse.
Da vi ankom sent om aftenen, kunne vi ikke tjekke ind via selvbetjeningsmaskinerne, fordi vi havde fået et forkert reservationsnummer. Vi kontaktede kundeservice, men det hjalp os desværre ikke ret meget.
Medarbejderen fortalte os, at vi havde et andet reservationsnummer – men han kunne ikke oplyse, hvad det var. Vi stod derfor fastlåst og kunne ikke komme ind, selvom vi fulgte alle instruktioner.
Samtidig fryser skærmen på selvbetjeningsmaskinerne gentagne gange, hvilket gjorde processen endnu mere frustrerende. Vi endte med at stå der fra kl. 23 til kl. 03, før vi endelig kom ind på værelset.
Det er helt uacceptabelt at spilde så meget tid og energi på noget, der burde være en simpel indtjekning. Vi kommer aldrig til at bo her igen og anbefaler på ingen måde dette sted til andre.
Vejle
Vi boede 5 nætter på hotellet i Vejle. Super god beliggenhed lige vej vejle station. Pænt og rent værelse. Ingen støj hverken ude eller indefra.
Dejligt med Air condition da vinduerne blev holdt lukket. Åbnede vi vinduet var der rigtig meget støj fra tog og busser.