3,2

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bra produkt men dålig…

Bra produkt men dålig service/logistikval.
Jag har använt produkten själv tidigare och hade inga problem med den.
Jag skulle beställa från dem denna vecka och märkte att de inte erbjuder Postnord (som jag upplever är en bra logistiktjänst som är villiga att lösa logistikproblem om de uppstår).
Med viss skepsis beställde jag, jag valde hemleverans då det fraktbolag de erbjuder är ett som jag haft problem med flera gånger tidigare när det gäller ombud (Hamnar aldrig på det närmaste ombudet!) och de är INTE villiga att
diskutera fraktalternativ i efterhand, och jag märkte att man inte kunde boka in specifik leveranstid(FM/EM). Passade telefonen/dörren från klockan 7 på morgonen till 17:00.
Ingen leverans kom, inte heller meddelande om att den missyckats. På grund av extrema problem med logistiken som jag inte
fick klarhet i ringde jag till sist och hävde köpet för att jag fått nog. Varför kan man inte erbjuda Postnord som faktiskt FUNGERAR? Jag ringer till dem för att häva köpet och frågar varför de inte kan använda sig av Postnord. Då kommer de med klagomål på Postnord på ett orealistiskt sätt, att de haft det men tagit bort det på grund av att Postnord
skulle "vara usla". Inga fraktbolag är perfekta men att ta bort något som för det mesta fungerar är bara dumt. (Inet som jämförelse levererar känslig IT-elektronik via Postnord, så varför har inte Inet slutat använda Postnord?)
Jag hävde som sagt köpet och beställde en alternativ produkt, vilket jag talade om för dem. Då började de snacka en massa dumheter (FUD-taktik) om denna alternativa produkt, som är
nyare och jag undvek den tidigare för att den var dyrare. De påstod att denna nyare produkt från konkurrenterna skulle ge eksem/allergi och att den var "miljöfarlig" och innehåll kommer ut i
naturen via avloppen.
Vore den så farlig finge den väl inte säljas?
Den innehåller Koffein och mig veterligen spolas det ner litervis med överblivet kaffe i avloppen varje dag. Är caféerna och restaurangerna därför en miljöbelastning?
Var denna FUD-taktik deras sätt att garantera att Hjärtligts produkter inte påverkar miljön och att man inte skulle få eksem av det?
Eftersom jag inte haft problem med själva produkten kan jag inte uttala mig. Men jag kan inte beställa från deras sida på grund av logistiken. Däremot kommer jag att köpa produkten på nätapoteken.

13. august 2026

Gav eksem

Håret kändes inte rent. Fick ett fält med eksem i hårbotten som var tvungen att behandlas. Haft kontakt med företaget, långsamma att svara och deras lösning med problemet var en rabattkupong till deras egen butik (pga tagit för många månader innan jag hörde av mig)

3. november 2025

Er dette din virksomhed?