HHV Anmeldelser

1.332

1. Musikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

At HHV we live and love an urban lifestyle. For 17 years, this dedication has been reflected in a unique range in our online shop. The range spans an arc from vinyl records to streetwear right up to sneakers, everything under one roof. Our vinyl shop stocks over 80,000 releases – one of the world’s largest selections of vinyl records online. We also focus on high quality urban fashion brands and a range of stylish sneakers. All selected carefully and with great attention to detail.

Middel

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.332)

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Rigtigt fint udvalg af plader

Rigtigt fint udvalg af plader, som man ikke finder på danske sider. Overrasket over at det kun tog et par dage fra jeg bestilte til at pakken var leveret på adressen.

28. december 2022

Anbefales

Gode priser på gode produkter. Forsendelsen er relativt hurtig og helt tilforladelig.
Jeg har handlet i flere omgange hos HHV og aldrig haft noget at udsætte.

24. oktober 2021

Ordered some records 5 months ago

Ordered some records 5 months ago. Still haven't seen them...

9. juli 2021
HHV-logo

Besvarelse fra HHV

One of the items ordered is a pre-order item which is facing unexpected delays unfortunately. We will issue a partial delivery free of charge to send the other item which has been postponed because of the delayed pre-order.

FINT!

Helt fint. Leveringen var en smule langsom, men ellers kan man ikke sætte en finger på noget. Kan helt klart anbefales!

12. februar 2021

Gode priser og udvalg - anbefalelsesværdigt

Jeg har nu i tre omgange bestilt plader fra HHV.de, og alle gangene er de med lynets hast blevet leveret af FedEx (som i øvrigt også er rigtig gode til løbende at skrive hvor ens pakke er). Priserne har flere gange været noget der ikke kunne matches af Amazon. De har både nye og brugte plader, og de bliver sendt meget forsvarligt. Hvis du køber plader ville jeg i hvert fald ikke tøve med at give HHV.de en chance.
Benyt dig evt. af at få sendt pakken til din arbejdsplads, så kan det ikke glippe med FedEx.
Min uforbeholdne anbefaling af HHV.de er hermed givet videre.

14. oktober 2013

Hurtig levering af alle produkter

Fantastisk hjemmeside. Trods varerne bliver leveret fra Tyskland går der ikke længe fra man har bestilt dem til de er leveret på ens adresse. Samtidigt er der muligt at følge sin ordre på hele turen.
Jeg er utroligt tilfreds og det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra!

18. juli 2013

Fantastisk shop!

De har det hele lige fra plader til tøj og de nyeste sneakers. Jeg bestilte en super fed Carhartt jakke og den kom 3 dage efter, blev ret imponeret da butikken ligger i Tyskland. Super fed shop de har det hele !

23. december 2011

Så sindssyg fed webshop!

Den her webshop, er så sindssyg fed at jeg nærmest er tom for ord. Prøver alligevel. Jeg Har handlet hos dem et sted mellem 20-25 gange. De har så sindssygt mange dope vinyl plader, tøj, sko, film, og diverse. De sælger både nye og brugte sjældne udgivelser. Det er vanvittigt billigt, både prisen på plader og prisen på porto til Danmark. Der er hurtig levering, fordi de varer de har i webshoppen har de på lager. Så det er ikke sådan at de skal til og bestille varerne hjem fra leverandøren først. Med mindre det er preorder self. Har også skrevet med dem på mail, her har jeg fået et svar allerede dagen efter. De kører med et point system i deres webshop, som er mega nice. Det vil sige at når man køber for eks. 100 euro, får man 100 point, dem kan man bruge til at få f.eks. 10 singler gratis eller en t-shirt eller noget andet. Har faktisk ikke noget dårligt at sige om dem, har tit fået fat i nogle udgivelser gennem dem, som jeg troede var umulige at få fingre i, fordi de var udgået for år tilbage eller er Super Limited Edition.

Lige et godt råd inden jeg slutter.
Jeg holder selv hele tiden øje med deres webshop, som tit bliver opdateret med lækre limited udgivelser, idag er de der, imorgen er de væk også det ikke sikkert de får dem igen. Så hvis man finder noget fedt i deres webshop, så vær hurtigt ude.

Jeg gir dem 6 stjerner fordi de er over mine forventninger.

16. februar 2011

billige varer, hurtig levering!

Jeg bestilte to styks CD’er samt en T-shirt fra hhv.de, i starten var jeg lidt skeptisk over for virksomheden efter lidt halvdårlige anmeldelser her på trustpilot, valgte dog alligevel at give virksomheden chancen, eftersom paypal var en betalingsmulighed, ville derved være godt dækket ind hvis heldet skulle være ude. Alt fungerede dog som det skulle, og har bestemt ikke noget at klage over, modtager mail med det samme min ordre er blevet placeret i deres system, incl. de gav mig besked da pakken var blevet sendt fra deres lager hvor der dertil hørte et ”track & trace number” til UPS som sendte pakken, alt i alt en hurtig levering på kun 2 dage fra Tyskland til Danmark, og jeg var en glad & tilfredskunde som kunne nyde mine CD’er.

15. februar 2011

billig vare, fin service

jeg er ikke glad for at handle på udenlanske hjemmesider, jeg ikke kender. For at være sikker ringede jeg til hiphopvinylbutikken i tyskland og de var flinke til at oplyse mig.
varen+forsendelsen var meget billigere end f.eks. sverige og blev modtaget som lovet.

20. september 2009

Meget dårlig service!

De gad ikke svare på mine første 6 mails jeg har sendt dem i løbet af ca.2 måneder, men da de så endelig svarede om hvad jeg ville dem, så skrev jeg, min pakke ikke var dukket op, De sender så et link fra UPS, som er dem der skulle levere, der står at min pakke er modtaget. Men det var fra en af mine tidligere ordere fra dem. Det skriver jeg så til dem (to gange!) Og ja gæt en gang, de svare ikke :=(

9. juli 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.332 anmeldelser)