Gusti Leder Anmeldelser

1.562

1. Taskebutik
  2. Leverandør af lædervarer

Wir sind Gusti Leder, ein deutsches Unternehmen mit Sitz in Rostock, das sich seit über einem Jahrzehnt auf die Herstellung hochwertiger Ledertaschen, Rucksäcke, Geldbörsen und Accessoires spezialisiert hat. Als Marktführer für nachhaltige Lederwaren verbinden wir traditionelle Handwerkskunst mit modernem Design und fairem Handel. Unsere Produkte sind mehr als nur Begleiter – sie sind Ausdruck Deiner Persönlichkeit. Ob im Alltag, auf Reisen oder im Büro: Eine Tasche von Gusti Leder steht für Langlebigkeit, Qualität und Stilbewusstsein. Jedes Produkt wird aus echtem Leder gefertigt, das je nach Linie mit verschiedenen, teils nachhaltigen Gerbmethoden behandelt wird, um seine natürliche Schönheit zu bewahren. Mit der Zeit entwickelt das Leder eine individuelle Patina und erzählt Deine persönliche Geschichte. In unseren Linien Gusti Leder nature und Gusti Leder studio findest Du sowohl handgefertigte Vintage-Modelle als auch moderne Business-Designs. Mit unserer Gravur-Option kannst Du Dein Produkt personalisieren – mit Initialen, Symbolen oder einer besonderen Botschaft. So wird aus jeder Tasche ein echtes Unikat. Weil uns Nachhaltigkeit und Langlebigkeit wichtig sind, bieten wir einen Reparaturservice an. Sollte Dein Lieblingsstück mit der Zeit Gebrauchsspuren zeigen, reparieren wir es für Dich – damit es Dich noch viele Jahre begleitet. Jedes Produkt von Gusti Leder steht für verantwortungsbewussten Konsum und ehrliche Werte – für Menschen, die Qualität schätzen, Geschichten lieben und ihre Accessoires nicht einfach besitzen, sondern erleben möchten.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.562)

1.298 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Dårlig kundeservice

Jeg har købt flere ting hos virksomheden. De har altid været langsomme, med leveringen. Men denne gang er min levering ikke modtaget, og det er møgbesværligt at udfylde deres formular, for at de overhovedet vil eftersøge pakken, det bliver insinueret, at jeg forsøger at svindle, og skal skrive under på alt muligt, har egentlig været tilfreds med produkterne, men kundeservice kender de ikke til. Pakken er modtaget af post nord og derfra er den ikke kommet videre, de kunne blot selv have tjekket op på dette. Så nul stjerne i kunde service herfra, handler der ikke igen.

Opdatering d. 03.09. Leverandøren har så blot valgt at sende det indbetalte beløb retur, som kan tage op til 10 dage, ikke noget med, at spørge om de skal sende varen igen eller anden dialog. En masse besvær for absolut ingenting. Måske personen som har svaret her, skulle have tjekket op på, hvad kundeservice allerede havde svaret.

31. august 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er utrolig kede af at høre, at din pakke er blevet forsinket hos PostNord.

Vi vil gerne understrege, at det på ingen måde er vores hensigt at mistænkeliggøre vores kunder. Tro- og loveerklæringen (formularen) er et formelt krav fra fragtselskabet (PostNord/DHL), som de forlanger underskrevet, før de vil åbne en officiel eftersøgning af en forsvunden pakke. Vi ved godt, at det kan føles besværligt, men vi er desværre nødt til at følge denne proces for at få frigivet en erstatning eller refundering.

Vi undskylder mange gange for den frustration, dette har medført. Hvis du vil sende os dit ordrenummer, vil vi straks følge op på sagen med PostNord og finde en hurtig løsning til dig.

Med venlig hilsen,

Gusti Leder Kundeservice

Hurtig levering. 1. Klasses vare i lækkert materiale 😀👍

22. august 2026

Besvarelse fra Gusti Leder

Tusind tak for den fantastiske feedback!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du er så tilfreds med både den hurtige levering og det lækre materiale. Vi håber, du får stor glæde af dit nye læderprodukt!

Har desværre ikke modtaget varerne

Har desværre ikke modtaget varerne. Kan ikke komme i kontakt med dem. De svare ikke på mails. Fup!

20. juni 2026

Besvarelse fra Gusti Leder

Vi er virkelig kede af at høre, at du ikke har modtaget din ordre, og at du har det sådan. Du kan være helt sikker på, at vi er et reelt og legitimt firma, og vi vil rigtig gerne have løst det her for dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Vi har kigget efter, men vi kan i øjeblikket ikke se nogen indkommende henvendelser eller e-mails i dit navn. For at være helt sikker på, at din besked ikke går tabt, vil du så ikke være sød at skrive direkte til os på : info@gusti-laeder.dk?

Når du sender os en e-mail, bedes du inkludere:

* Dit ordrenummer i emnefeltet
* Dit fulde navn i selve e-mailen

Så kan vores supportteam med det samme finde dine oplysninger frem, finde ud af, hvad der præcis er sket med din pakke, og få løst sagen for dig. Tusind tak for din tålmodighed – vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan bringe orden i sagerne.

Hold da op hvor er kvaliteten og…

Hold da op hvor er kvaliteten og brugsværdien.
Af den mønte pung jeg købte ringe, den er ubrugelig.
Der er røget direkte i skraldespanden.
Min anbefaling til jer er lad være med at købe ved.
Gusti leder.

17. juni 2026

Besvarelse fra Gusti Leder

Hej, Vi er meget kede af at høre dette. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have med vores produkter.

Vi vil meget gerne undersøge nærmere, hvad der er sket med din møntpung. Hvis det er muligt, bedes du sende en e-mail til vores kundeservice på : info@gusti-laeder.dk med dit ordrenummer og, hvis du har det, et billede af fejlen. Selv hvis du allerede har kasseret produktet, er du meget velkommen til at kontakte os alligevel.

Vi vil gøre vores bedste for at gennemgå sagen og finde en passende løsning for dig.

Tak for din feedback, og vi håber, at vi kan være med til at forbedre din oplevelse.

Find hellere et andet sted

Skrevet: D. 4. januar 2026

D. 3/12 2025 bestilte jeg en taske på hjemmesiden. Jeg fik en bekræftelse på, at tasken ville ankomme inden for 10 hverdage. Helt fair i julen. 16 hverdage senere har jeg ikke modtaget noget - ikke engang tracking.

Jeg har både kontaktet via mail (d. 18/12 2025) og via Whatsapp (d. 2/1 2026) (dette er den eneste måde du kan kontakte firmaet på), og jeg har intet svar fået, hvilket er meget uprofessionelt.

Pengene for tasken er trukket.

Jeg vil ikke anbefale at i køber jeres lædervarer fra denne butik.

3. december 2025

Hej Stine,
tak fordi du deler din oplevelse, og undskyld den frustration, det har medført. Det er ikke det serviceniveau, vi ønsker at tilbyde. Vi vil kontakte dig direkte og sørge for, at sagen bliver løst hurtigst muligt.
Varme hilsner, Gusti-Leder Team

Dejlig taske

30. december 2025

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede bedømmelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Din feedback er meget vigtig for os og motiverer vores team til fortsat at yde dig den bedst mulige service.

Skulle vi være til hjælp i fremtiden, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os – vi hjælper dig gerne. Tak igen for din tillid og støtte. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage snart!

Venlig hilsen, Gusti Leder & Team

Good products for the price

Good products for the price, no problems with delivery and kind customer service!

28. november 2025

Hi there,
Thank you so much for your positive 4-star review! We really appreciate the fact that you have taken the time to share your positive feelings towards our products and our customer service.
We hope to see you back soon as our customer.
Kind regards, The Gusti Leder Team

Underligt nogen scorer Gusti lavt

Min cykelrygsæk er høj kvalitet og det samme er bælter og sandaler -
Da jeg ovenikøbet oplevede en helt ualmindelig professionel og sympatisk kundeservice i forbindelse med min fejl i modtageradresse, finder jeg det meget mærkeligt at se dårlige anmeldelser på trustpilot.
Jeg har fået kvalitet og høj service - tak for det

15. august 2025

Besvarelse fra Gusti Leder

Mange tak for din varme feedback. Vi håber, du får stor glæde af dine nye Gusti-læderfavoritter :-)

Dit Gusti-team :-)

Ingen problemer herfra.

Jeg bestilte d. 6 December 2024 en pung, som skal bruges som julegave. D. 10 December 2024 modtager jeg en mail fra firmaet, som skriver at min pakke er sendt, og jeg kan forvente at modtage pakken inden for 10 arbejdsdage. D. 18 December skriver jeg for at få et tracking nr. Vil gerne vide om jeg når modtagelse inden jul. Jeg går også lige på trustpilot for at tjekke hvad andre har oplevet. Da jeg læser anmeldelserne, tænker jeg øv, det ser ikke så godt ud. Overrasket bliver jeg så da min pakke ligger i postkassen, da jeg kommer hjem.
Ingen problemer med mit køb.
Så fra mig er det kun en positiv handel.

18. december 2024

De to stjerner er udelukkende fordi det…

De to stjerner er udelukkende fordi det var nemt at bestille hos dem samt at varen blev leveret forholdsvist hurtigt.

Dog købte jeg en vare gennem dem som en gave til en anden - gaven faldt ikk i modtagerens smag (blev givet i går) og jeg kontakter dem derfor for at høre hvordan jeg returnerer denne.

Beskeden tilbage er at der er 14 dages returret og eftersom at der er gået 3 uger så er det ikke muligt at returnerer!

Så til jer der påtænker at bestille på denne side - LAD VÆRE - der er absolut ringe kundeservice.

29. juli 2023

Reserverer dit beløb 2 gange

Beløbet som jeg har købt for reserveres to gange, og til trods for adskillige henvendelser, så frigives pengene ikke. Kundeservice bliver ved med at skrive at de vil sørge for at bringe det i orden.
Beløbet står til at være reserveret i over en måned.
Det er nok til at jeg ikke gider handle der igen!

4. december 2022

PAS PÅ- HVIS DU KØBER GAVER!!

PAS PÅ- HVIS DU KØBER GAVER!!
De holder MEGET på deres 14 dages returret. Jeg skrev 2 dage efter returretten til dem, da jeg fik to toilettasker i fødselsdagsgave. Det er det MEGET kolde overfor de 2 dage!!!!!

Så køb KUN her hvis du er sikker på at der ikke er flere der har bestilt og vær obs på de 14 dages retturet!!!!

7. november 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.562 anmeldelser)