Jeg bestilte et ur online og valgte egentlig blot Guldsmed Lange fordi de var billigst. Jeg tænkte "så gør det ikke noget hvis leveringen er lidt sløv." Men allerede dagen efter lå pakken der! Pakk... Se mere
Har fået en del øreringe i gaver af familie fra guldsmedlange og de er mega smukke Jeg har fået pudset nogle guldkæder og ringe og sikke et flot resultat Rigtig god service og det er blevet min ny... Se mere
Købt julegave på blackfriday, eller??? Vi købte til blackfriday i år en julegave til vores datter, et par ørestikker. De var på tilbud til cirka 200kr. Efter et par dage modtager vi så bes... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super hurtig levering
Super hurtig levering - dagen efter - sådan. Desværre var smykket meget lille og min mor brød sig ikke om det. Sendte retur, og der var tå små knuder som de skulle fikse. To dage efter retur tilbage betale. Og de har retur label også. Super duper alt ting. Håber jeg finder noget andet her. Tak.
Sød og imødekommende
Sød og imødekommende når man ringer og stiller spørgsmål.
Hurtig levering og fin indpakket🌸
Varm anbefaling herfra.
Lynhurtig levering og super kundeservice!
Jeg bestilte en vare hos guldsmedlange.dk om morgenen, og allerede næste morgen kunne jeg hente den – virkelig imponerende hurtig levering! Jeg kontaktede også kundeservice for at tilføje en ekstra vare til min ordre. De svarede hurtigt og fik ordnet det hele uden problemer. En rigtig god oplevelse fra start til slut – jeg handler helt sikkert her igen!
En helt fantastisk service!
En helt fantastisk service i forbindelse med at Garmin ikke længere understøtter erstatning af stifter til urrem på deres modeller. Jeg har forsøgt både i England, Irland og Danmark. Med en meget stor viden om hvor man skal søge, blev specialstifter bestilt hjem fra Kina, og min urkasse sidder nu bedre på remmen end da jeg købte den. Og så nogle fantastisk venlige og servicemindede mennesker!
God service samt kvalitets produkter
God service samt kvalitets produkter!
Kæmpe anbefaling! Sorøs finest!
Super sted at handle
Hej lange
Tak for god service og en god pris på reparation af mit Rado ur det går som nyt igen
Det har altid været en god oplevelse at komme ind i butikken hos jer
Jeg kan kun varmt anbefale jer til alle Jeg møder på min vej At handel hos Guldsmedlange
Tak for hjælpen
Købt julegave på blackfriday, eller???
Købt julegave på blackfriday, eller???
Vi købte til blackfriday i år en julegave til vores datter, et par ørestikker. De var på tilbud til cirka 200kr. Efter et par dage modtager vi så besked fra guldsmeden, om at de desværre ikke har dem hjemme alligevel, og at der var fejl i deres webshop.
Vi skriver tilbage til dem, at det er vi bestemt ikke tilfredse med, da de jo havde trukket pengene på kontoen.
De tilbyder som plaster på såret, at vi kan få 20% rabat på vores næste køb. Jo tak, men nu var det jo nogle bestemte øreringe som vores datter havde ønsket sig. Ørestikker som sælges til en normal pris på 475kr, dog kan de findes på tilbud nu til omkring 400kr. Vi står nu derfor med en ekstra udgift på 200kr da vi jo ikke længere kan købe dem med en blackfriday rabat.
Jeg vil anbefale folk at holde sig langt fra dem.
---------------------------------
En anden sjov lille historie jeg har fra selv samme guldsmed, for en del år siden, var jeg nede i butikken for at købe et smykke til min kone i julegave, de havde ikke smykket hjemme, men ville bestille det hjem. Super fint tænkte jeg. En uges tid senere, er vi så ude og køre. Min telefon ringer fra et nummer jeg ikke kender. Beder fruen tage telefonen, da jeg jo kører bil. Personen i telefonen præsenterer sig ved navn, og at vedkommende ringer fra Guldsmed Lange. og fortæller at de ting jeg har bestilt er kommet hjem. Min kone afslutter samtalen, og kigger på mig og siger. "Du har købt smykker til min i julegave." Lad os bare sige min kone fik noget andet i julegave det år.
Et smykkes lynrejse 💥 Jeg havde desperat ledt efter et…
Jeg havde desperat ledt efter et bestemt smykke i min egen by på Fyn. Smykke som skulle gives i gave den følgende dag. Guldsmed Lange kunne levere...hvis Guderne ellers var med i både hurtig afsendelse og lynhurtig fragtmulighed henover land og vand.
Jeg ringede til Guldsmed Lange fredag 23.august 2024 kl. 12.24, klagede min nød - og kl. 12.27 modtog jeg bekræftende mail om, at nu var smykket afsendt!
Jep, er helt med på, at det lyder usandsynligt, især taget i betragtning at gaven også var pakket ind!!
Tusind tak til Guldsmed Lange for hurtig udrykning! Jeg kunne følge pakkens rejse henover aften, nat og morgen, hvor jeg modtog besked om at pakken kunne afhentes kl. 9.35 i mit nærområde.
Kan nævnes at jeg var en lettet og meget glad kunde, da jeg kunne se glæden i min venindes øjne, da hun modtog de helt rette guldøreringe, som hun havde ønsket sig.
Tak til Guldsmed Lange og den fantastiske kvinde, der fik det til at ske🙏
God service og hurtig levering
Hurtig levering og sødt kort i pakken❤️ Vil helt sikkert handle her igen!
Lige lidt mere eksklusiv
Men allerede dagen efter lå pakken der! Pakket flot ind som en gave, og med et håndskrevet kort med en lille hilsen og tak for handlen. Dertil var der vedlagt en udprintet dansk manual, og tiden var allerede indstillet på uret.
Det var en lækker oplevelse som man efterhånden aldrig ser længere når man køber noget på nettet.
Tak for det!
OBS at penge kun gives retur indenfor 8 dage (fra dato man beder om at få skrevet på smykkeæsken)
Min mand købte et smykke til mig her torsdag den 18/4-2024, som en gave jeg så fik dagen efter fredag den 19/4-24.
Det var desværre ikke et smykke, jeg tænkte, jeg ville komme til at gå med, for selvom det måske var et vink med en vognstang fra min mand, så går jeg aldrig med smykker
Derfor har jeg i dag den 3/5-24 klokken 9.30 ringet til butikken i Sorø for at spørge, om jeg kunne komme forbi i dag med varen og få pengene retur
Bagpå smykkeæsken står der, at der er 30 dage at løbe på, hvis varen skal byttes men intet om mulighed og tidsperiode, hvis pengene ønskes retur
Damen, jeg talte med, sagde, at jeg ikke kunne få pengene retur, da der er gået mere end 8 dage, hvilket hun oplyste, fremgår af bon
Damen, jeg talte med, sagde ydermere, at min mand kunne have bedt om at få skrevet en anden dato bagpå æsken end den 18/4-24, som der står, så ville perioden med de 8 dage have været at regne derfra
Nu er det så 14 dage siden, den er købt
8 dage er kort tid, synes jeg, men jeg oplevede ingen forståelse ved mit opkald hverken for det, eller at jeg fik gaven dagen efter den 18/4-24, eller at det var lige op til en weekend, eller at jeg ikke bor i byen, så jeg ikke bare sådan lige kan smutte forbi
Man kan mene om forløbet hvad man vil, man har jo ikke krav på at få penge retur
Når det så er sagt, så føler jeg, at det er meget ufleksibelt ikke at ville tage denne vare retur efter ganske få dages overskridelse af en meget kort frist, en frist der godt kunne være oplyst på selve æsken, som gavemodtageren får, hvor der i forvejen står oplyst, at der er 30 dages returret
Jeg vil tro, at smykket har kostet godt 1000kr, og da jeg, som sagt, aldrig går med smykker, så det er bare super ærgerligt, føler jeg, at det er der min gave ender
Dette er ment som en ting, andre kan være opmærksomme på, så ikke de får samme oplevelse
Fantastisk!
Købte Flora Danica smykker igennem deres webshop, smykkerne kom super hurtigt i den fineste indpakning hvor man virkelig kunne mærke der var blevet kræset, følte virkelig det var lækkert og specielt at åbne min pakke. Tak for den fine oplevelse! kommer klart til at bestille herfra igen.
Fantastisk butik og de smukkeste…
Fantastisk butik og de smukkeste smykker.❤️
Har fået en del øreringe i gaver af…
Jeg har fået pudset nogle guldkæder og ringe og sikke et flot resultat
Rigtig god service og det er blevet min nye favorit smykke butik
Fantastisk service!
Får altid den bedste service når jeg handler i Guldsmed Lange!
Kan varmt anbefales..
Tilfreds
Købte flere ure gennem dem, meget tilfreds med deres service. Hurtig levering .
Hurtig levering og fin pakning :)
Hurtig levering og fin pakning :)
Bestiller bestemt herfra igen!
Pakker købt via nettet hos guldsmed…
Pakker købt via nettet hos guldsmed Lange kommer hurtigt efter bestillingen. Har igen købt smykke til et barnebarn, og denne pakke var pakket flot ind i julepapir, så tak for det. 👏😄🎁
Hurtigt levering!