Greetz Anmeldelser

44.838

3,9

Ik wilde de bezorgdatum wijzigen, maar dit kon niet, zoals bij concurrent Kaartje2go, via de website. Vandaar dat ik geen vijf maar vier sterren geef. Ik werd echter vriendelijk geholpen door een tele... Se mere

Greetz zou zich beter aan de verzenddata moeten houden. Het is heel vervelend dat verjaardagskaarten veel te vroeg verzonden worden, ook na bezorgwijzigingen bij Post.NL zomer 2026. Dit is mij dit j... Se mere

Hoi ik vind Greetz voor 90% fantastisch… Een goed en breed assortiment, leuk kaarten. Gelukkig niet alleen maar ouderwetse kaarten. Leuke stickers, leuke lettertypes enz. Cool dat je foto’s kunt toev... Se mere

Greetz is heel makkelijk een kaart te bestellen te creëren en te betalen. Maar de verzending qua afspraak wat je bewust 2 weken van te voren inzet, laat te wensen over. Snap dat greetz hier niet alles... Se mere

1. Butik med lykønskningskort
  2. Gavebutik

Greetz is hét online platform voor persoonlijke verrassingen zoals kaarten, bloemen, ballonnen, taarten, dranken en chocolade. Iemand verrassen of laten weten dat je aan hem of haar denkt? Bij ons zeg je het altijd op jouw manier.

God

45 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(44.838)

12.200 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Te laat bezorgen

Te laat bezorgen. En weigeren om meer dan de verzendkosten te vergoeden. Waardeloos. 1 ster is nog te veel. Alleen maar standaard antwoorden, verschuilen achter het beleid en sigaren uit eigen doos geven. Echt waardeloze club die zijn vergeten waar ze het geld mee moeten verdienen. Nl met het verlenen vanservice!!!!

26. september 2026

Ik Ben altijd tevreden

Besvarelse fra Greetz

We zijn blij om te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad! Jouw positieve feedback wordt altijd gewaardeerd. We hopen je snel weer te zien 💌

Makkelijk om iemand een kaartje te sturen. Op zich heb ik niets aan te merken op…

Op zich heb ik niets aan te merken op de manier hoe je een kaart uit kan zoeken en bewerken. Maar dan. Ieder stap verder worstel ik mij door alle cadeaus die ik bij mijn kaart kan voegen en de oproep om een abonnement te nemen. 1 maal bij de betaling is echt genoeg en effectiever.
Over dat abonnement wil ik zeggen : Het is net als alle klanten kaarten maar dan tegen betaling. Klanten haal je binnen en kan je behouden door beter en goedkoper te zijn.

Schandalig !!

Ik kreeg deze mail na het sturen van een condoleance kaart, Schandalig gewoon zijn ze wel goed bij hun hoofd om dat te sturen na een overlijden:
Wauw! Wat ontzettend leuk dat jij Mastenbroek Uitvaartverzorging in het zonnetje zet met een verrassing van Greetz. Verrassen is toch het leukste dat er is? Maar dat hoeven we jou niet te vertellen!

snel

snel, veel keuze en goedkoop met leuke aanbiedingen

27. september 2026

Besvarelse fra Greetz

Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Greetz. We kijken uit naar je volgende bezoek! ❤️

Makkelijk kaarten te maken met eigen…

Makkelijk kaarten te maken met eigen foto en dag daarna bezorgd :)

Besvarelse fra Greetz

We zijn heel blij om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. Bedankt voor je positieve feedback en voor het kiezen voor Greetz! Tot snel 💌

Altijd leuke kaarten & acties

Altijd leuke kaarten en leuke kortingscties. Levering en bezorging perfect, dus superrrrr

26. september 2026

Snel geleverd zond extra kosten

Snel geleverd zond extra kosten

27. september 2026

Besvarelse fra Greetz

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad en helpen je graag snel weer 😊