Avoid this shop at all costs / dishonest and unfair
Jeg ville undgå denne butik for enhver pris! Jeg købte en gave til en anden i deres butik, og fordi det var en gave, spurgte jeg specifikt ind til deres returpolitik. De smilede og sagde, at jeg naturligvis kunne returnere den, og at de ville skrive en gavekvittering, så min mand også selv kunne returnere den. Men da sandalerne ikke passede, og jeg gik tilbage for at returnere dem, var de ekstremt uforskammede over for mig foran alle de andre kunder og sagde, at de ikke ville refundere beløbet, og at jeg skulle vælge noget andet i butikken. De sagde, at "det ikke er vores problem" - igen meget uforskammet og konfronterende. Der var ikke noget andet, jeg havde brug for, fordi jeg kun var interesseret i sandaler. Da jeg nævnte, at de havde fortalt mig, at jeg kunne returnere sandalerne, sagde de, at de ikke er juridisk forpligtet til at give en refusion! Dette oplyste de aldrig, da jeg købte og specifikt spurgte ind til deres returpolitik.
Dette er meget uetisk opførsel. Jeg returnerede under alle omstændigheder sandalerne, og de beholdt mine penge. Jeg er i gang med at klage til Forbrugerombudsmanden i Danmark. De nægtede endda at give refusion, efter en mægler havde talt med dem og sagde, at de ikke bekymrer sig om eventuelle anmeldelser.
Virkelig uretfærdig og uetisk forretning. Undgå, undgå, undgå. 👎👎👎
15. juli 2023