ART cursus is als prettig ervaren. GHZ & GGZ word apart besproken en Marjan de instructrice had duidelijk kennis van de doelgroepen & praktijkervaring. Bedankt voor de prettige cursus !
Ik heb eigenlijk niet evht een ervaring , maar dat ik graag in de branche wil werken. Heb wel heel veel ervaring met jeugd kinderen en daarom staat ik helemaalmopemnmoets noeuws ye haan ontdekken.
Het was duidelijk en ook helder uitgelegd, zonder dat het saai werd. Daarnaast was er ruimte om onze eigen ervaringen te delen, voorbeelden te bespreken en vragen te stellen. De praktijkoefenin... Se mere
Ik heb de cursus de-escalerend werken en agressieregulatie gevolgd. Deze werd door Marjan gegeven. De cursus was erg duidelijk en heeft mij veel nieuwe inzichten geboden. De informatie werd op een dui... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Een zeer leerzame training gehad…
Een zeer leerzame training gehad vandaag van trainer Nick voor mijn BHV.
Aanrader voor iedereen!

Besvarelse fra Goed
Duidelijk en overzichtelijk en…
Duidelijk en overzichtelijk en gemakkelijk om een cursus te volgen

Besvarelse fra Goed
Zojuist een leuke training gehad
Zojuist een leuke training gehad. Marjan legt alles goed uit en dank zij haar ervaring hebben wij vandaag veel geleerd.
Dankjewel hiervoor😁

Leerzaam
Een mooie en leerzame cursus gehad van Oumaima en Emilio. Alles is duidelijk en aandachtig uitgelegd.

Besvarelse fra Goed
Ik heb cursusen gekocht en het lukt…
Ik heb cursusen gekocht en het lukt niet meer om in te loggen. als ik wachtwoord vergeten druk krijg ik niks op mijn mail binnen. Heel vervelend dit. Nu moet ik tot maandag wachtten om contact op te nemen. heel vervelend dit.

Besvarelse fra Goed
Uitleg was goed te noemen sfeer was…
Uitleg was goed te noemen sfeer was goed zeer leerzaam hie hij het brengt

Ik begreep de informatie
Ik begreep de informatie. Had een fijne manier van vertellen. Kon actief deelnemen. Had afwisseling met actief en passieve momenten. Heeft een vriendelijke houding. En er kon af en aan een grapje vanaf. Dit heb ik als prettig ervaren.

Was duidelijk en overzichtelijk
Was duidelijk en overzichtelijk

Vbh training
De training was erg interessant en wordt goed uitgelegd door de trainer. Zeker een aanrader.

VBH training
Fijne en leerzame training gehad van Oumaima. Zeer tevreden.

Besvarelse fra Goed
Erg fijne training gehad vandaag
Erg fijne training gehad vandaag. Heel erg toegepast op onze praktijk wat erg fijn was. Trainster nam veel tijd voor ons, en leverde erg goed.

Erg duidelijk
Erg duidelijk, informatief. Veel geleerd en zal zeker nog een cursus via Goed doen

Besvarelse fra Goed
Het was een fijne leerzame ochtend
Het was een fijne leerzame ochtend. Het was interactief, interessant, gezellige sfeer en een enthousiaste cursusleidster😉.
Ook leuk om de technieken te oefenen voor in de praktijk. Bedankt!

Training weerbaarheid
Veel informatie en mogelijkheid om te oefenen. Met tips en trucks - die ik overigens hoop nooit te hoeven toepassen. Kortom, veel geleerd vanuit en voor de praktijkbegeleiding.

Goede training
Goede training, duidelijke uitleg en oefeningen. Super!

Besvarelse fra Goed
Korte maar nuttige training gehad
Goed inkijkje gehad in de weerbaarheidstraining, veel geleerd in korte tijd.