Bestilte, og betalte for to stk 6V H4 pærer d 18.8. Et stk var forsinket, men fik aldrig mere end 1 pære. Men Gmoto trak betalingen for de to og hævede yderligere penge, uautoriseret, 10 dage efter!... Se mere
Hurtigere levering end den estimeret leveringsdag. Varerne er pakket forsvarligt ind. Jeg er tilfreds med begge køb, jeg har gjort hos Gmoto, det skal dog siges at delene ikke er monteret og afprøvet... Se mere
Gmoto motorcycle shop offers over 2 million products: parts, accessories, helmets, clothing, and more. Every day, we help motorcyclists choose components for repairs, service, and tuning. Through our collaboration with top brands and budget-friendly suppliers, we enable every customer to pursue their passion. We are Gmoto – for motorcyclists.
Polen
- gmoto.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Good prices and fast delivery
All is fine!
Easy to find amd easy to order. Always fast delivery and solid packet.
Recommend👍
Alt passer og godt kvalitet og super…
Alt passer og godt kvalitet og super hurtige er 100% glad for at handle der
Det er altid super god service og…
Det er altid super god service og levering til tiden det er et firma jeg godt kan anbefale dig rigtig god stil Mvh bo
Batteri til MTD havetraktor
Jeg købte et batteri til vores MTD havetraktor. (Det viser sig, at batteriet er mest brugt som motorcykelbatteri, hvorfor jeg endte hos Gmoto.) Alt var som lovet, batteriet fungerer fint, prisen var særdeles god.
Køb ikke fra denne hjemmeside
Køb ikke fra denne hjemmeside
Jeg bestilte et Kengo 70cc cylinderkit med topstykke, men modtog i stedet et billigere Moretti-cylinderkit. Jeg kontaktede kundeservice med det samme, men fik at vide, at de ikke ombytter varer, selvom fejlen var deres.
Jeg har været i kontakt med mindst fire forskellige medarbejdere, og jeg fik ofte forskellige svar. Min returnering tog 11 dage at behandle, og det var først, efter at jeg blev mere bestemt og henviste til tidligere beskeder, at sagen endelig blev afsluttet.
Jeg fik mine penge tilbage, men jeg skal selv betale levering igen for at bestille det korrekte produkt, selvom fejlleverancen skyldtes virksomheden. De afviste at kompensere for den ekstra leveringsomkostning.
Kundeservicen var høflig, men hele processen var langsom og frustrerende. Jeg synes ikke, at man som kunde skal bruge så meget tid og ende med ekstra udgifter for at få den vare, man oprindeligt bestilte.

Besvarelse fra Gmoto
Jeg har bestilt 4 tændrør fik kun 3…
Jeg har bestilt 4 tændrør fik kun 3 leveret jeg skrivet til dem uden svar det var både første og sidste gang jeg handler der 😡

Besvarelse fra Gmoto
Nem hjemmeside og leveringen var super…
Nem hjemmeside og leveringen var super hurtig
Du kan få det hele til det halve
Du kan få det hele til det halve. Fantastisk butik 😁👌🏽
God venlig ærlig 😃⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da jeg havde brug for hjælp fra kundeservice angående leveringsstatus, skrev jeg til dem. De svarede hurtigt. Svaret var ærligt og brugbart, vare forsinket grundet ekstern leverandør. Tilbød annullering af ordre. Skulle bruge varen hurtig, så jeg afbestilte. Fik venligt svar tilbage og dagen efter ligeså det betalte beløb.
😃⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Tanya
Masser af gode produkter til gode…
Masser af gode produkter til gode priser og med hurtig levering 👌
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition
Dårlig levering af varerne,
Skulle hente i Farum, men jeg bor i Espergærde
Hurtig levering. Varen var godt pakket ind så intet beskadiget
Fantastisk firma!
Fantastisk firma!
Altid et kæmpe varesortiment og hurtig levering.
Jeg vil helt klart anbefale Gmoto 😁👍
Kan kun anbefale
Kan kun anbefale. Jeg glemte at bestille noget ekstra, hvorefter jeg kontaktede dem for ikke at skulle betale dobbelt for fragt, og der hjalp de!