GLS Ireland Anmeldelser

2.997

1. Kurér- og leveringsservice
  2. Spedition
  3. Logistikvirksomhed

GLS is one of the leading shipping companies for parcel delivery in Ireland. GLS is proud of its strong national network. GLS provides numerous optional additional services with customised logistics solutions to suit any business. The GLS network covers 41 European countries and is linked to all major business centres worldwide.

Middel

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

(2.997)

1.135 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

minus kvittering for aflevering af pakke hos GLS

Jeg afleverede en pakke i den lokale GLS satellit, Q8, Frederikssundsvej 349, men fik ingen kvittering. Fik at vide, kvitteringen ville komme om 10 sekunder på min tlf.
Det skete bare ikke.
Om det var ekspedientens fejl, eller GLS' kvitteringssystem der ikke virkede, ved jeg ikke.
Jeg gik senere tilbage til butikken og den samme ekspedient holdt fast på at jeg skulle kontakte GLS.
Jeg har forsøgt at finde kundeservice hos GLS - det forekommer svært. Så nu skriver jeg en anmeldelse, og håber, der kommer et svar ad denne vej.

30. januar 2026

MANGLENDE LEVERING

MANGLENDE LEVERING
For 2. gang på under to uger, er vores pakker afleveret i pakkeshop, i stedet for på vores adresse, selv om der er betalt ekstra for levering på hjemadresse, og QR-fuldmagt fra GLS er hentet og hængt op.

GLS påstår, at vores QR-fuldmagt IKKE er aktiv.
På trods af, at de selv skriver, at har man én gang hentet en fuldmagt, så skal man ALDRIG MERE spekulere på, om pakker bliver leveret.

For fremtiden, så handler vi ikke på sider, hvor det kun er GLS der leverer.
Hverken DAO, BRING eller POST NORD har problemer med at aflevere på hjemadressen.

13. august 2025

Påstår de har været på min adresse for…

Påstår de har været på min adresse for anden dag i træk så jeg må hente min pakke i udleveringssted da jeg ikke var hjemme hvilket jeg var. De har aldrig været her og det sker jævnligt at den førnævnte påstand leveres. Tænker 1200m indkørsel af markvej får det travle bud til at fravælge at køre til min bopæl. Gls bude er ikke troværdige i min verden

12. juni 2025

Dårlig service igen igen igen

At man er hjemme og at chaufføren ikke bruger ring klokken men er hurtig til at tage et foto af han har stået ved døren og ja klokken virker og har yder mere betalt for hjemme levering, men måtte igen igen i Brugsen for at find min pakke.

30. november 2024

Brug ikke GLS hvis du vil have levering til døren

Att Maja E.
Du skriver, at pakken er leveret til min dør, det er en lodret løgn.
Jeg fik en besked om, at jeg kunne hente pakken på Kingosvej, hos en Købmand, flere km fra hvor jeg bor.
Jeg har taget kontakt til forhandleren og han har lovet mig, at når han får pakken retur, så sender han pakken med PostNord, for dem kan man altid regne med

2. november 2024

GLS skulle levere en pakke på min…

GLS skulle levere en pakke på min adresse - her fik jeg den besked at de ikke kunne aflevere pakken, da der ikke var nogen til at modtage den.
Det skel her nævnes, at jeg bor på et plejecenter med døgnbemanding og her har ingen fra GLS henvendt sig, sovset er en udtalelse der er løgn.
Jeg får så besked på, at jeg kan hente den på et pakkecenter - Extrem dårlig service.
Vil fremover ikke benytte mig af GLS

29. august 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (2.997 anmeldelser)