Banner for Glimra

Glimra Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket enkelt och lättillgängligt att tvätta såväl bilen som motorcykeln! Så skönt att slippa ha med sig allehanda produkter och hinkar. GLIMRA-appen är lätt att använda och bra att kunna få kostna... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Gillar att det är enkelt- betala via appen funkar jättebra. Dock tvättar jag alltid med stress- då jag tycker det är onödigt dyrt. Blev ca 300kr när jag kunde lämna in för samma summa.. in och utvänd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är en välfungerande anläggning, som servas av personal som dessutom är trevliga. Supporten funkar alltid klockrent om man behöver mejla om något ärende får man alltid väldigt snabbt svar och rimli... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Provade för första gången, lite skeptisk mot alla dessa appar. Kör in i ett tomt bås och startar appen, trycker på bås 2 och ska börja. Det händer ingenting… Okay något fel på detta båset så ja... Se mere

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

214 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket enkelt och lättillgängligt!

Mycket enkelt och lättillgängligt att tvätta såväl bilen som motorcykeln!
Så skönt att slippa ha med sig allehanda produkter och hinkar.
GLIMRA-appen är lätt att använda och bra att kunna få kostnaderna för fordonsvården på samma kort.

9. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helt klart sämsta bolaget att ha att…

Helt klart sämsta bolaget att ha att göra med. Tog ett abonnemang och fick ingen kompensation när tvätthallen både var trasig och ur bruk i två månader. Ville säga upp i förtid men gick inte och fick därför betala kvarvarande bindningstid. Sjukt besviken

17. juni 2026

Jag beklagar att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss.
Vänligen kontakta oss via vår support, detta gör du enkelt via felanmälan på vår hemsida eller i vår app Glimra.

Köp inte abonnemanget

Köp inte abonnemanget, den lägger dig sig ner efter 2 minuter, du får inte tvätta mer och du kan inte nå dem någonstans, inte genom telefonen ingenting. Spara era pengar och abonnera inte här..

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köp inte spara era pengar

Sämsta som finns, köpte abonnemang i Malmö, tog mig dit startde den efter 1 minut la den sig av sig själv… Nu står jag här man kan inte nå dem via chatten dem har på hemsidan, inte heller genom telefon. Sämsta skiten, jag kommer häva mitt abonnemang. De har dessutom en till trustpilot med 1.3 stjärnor under namnet Glimra.com, inte konstigt.

Jag beklagar att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss.
Vi har tyvärr ingen chattfunktion på vår hemsida, men vänligen kontakta oss via vår support, detta gör du enkelt via felanmälan på vår hemsida eller i vår app Glimra.

Bra kostnad

Bra kostnad

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ologiskt att jag ska starta tvätt innan…

Ologiskt att jag ska starta tvätt innan jag valt bås

18. juni 2026

Tack för din recension! :)
Parkera i ett ledigt tvättbås innan du startar din tvätt, så förenklar det processen.
Önskar du mer tips eller hjälp med något, vänligen återkoppla till våran kundtjänst genom formuläret på vår hemsida!

Bra qualite

Bra qualite

11. juni 2026

/Glimra

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.