Jeg har tidligere fortalt om min begejstring over kvalitet og holdbarhet. Duge og håndklæder fra 1950 er endnu i brug. Servietterne og viskestykkerne er for længst slidt ud. Nu glæder jeg mig til at... Se mere
Enkelt at bestille de varer jeg ønsket at købe. Let at finde frem til korrekt farve, antal og størrelse.
Samtidig veves nåtidens strømninger og formspråk inn i tekstilene når vi sammen med tekstilkunstnere, arkitekter og designere utforsker de mange mulighetene for å skape tidløse design. Fra en spesiell struktur og skjønnhet i detaljene til gjenfortellinger av mønstre fra designarkivet vårt. Vi er like lidenskapelig opptatt av estetikk og funksjonalitet, som vi er av historien og håndverket. Alt blir vevd med tanke på å frembringe glede. Som små fortellinger om kvalitet, omtanke og velvære.
Dieselvej 1, 6000, Kolding, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Rigtig dårlig kundeservice når man har brug for hjælp. Hele familien har specialdesignede håndklæder fra dem (så betragter mig selv som en god kunde), og første gang jeg oplever en reklamation bliver jeg afvist af en meget lidt imødekommende kundeservice medarbejder. Absolut sidste gang jeg køber hos dem, når deres dyre navnehåndklæder ikke er af en kvalitet der matcher prisen og kundeservice ikke eksisterer.
Jeg bestilte et george jensen pyjamas sæt. Kvaliteten stemmer langt fra over ens med både pres og beskrivelse. Et 100 kr pyjamas sæt fra bilka er både blødere og mere åndbart. Desuden er pas størrelsen stor, det virker dumt man ikke kan købe en normal M.
Derudover lang leveringstid.
Woow så lækker indpakning og styr på en lille note hvad der i hvilken pakke.

Besvarelse fra Georg Jensen Damask
Jeg har tidligere fortalt om min begejstring over kvalitet og holdbarhet.
Duge og håndklæder fra 1950 er endnu i brug. Servietterne og viskestykkerne er for længst slidt ud. Nu glæder jeg mig til at tage de to sidst indkøbte håndklæder i brug i påsken.

Besvarelse fra Georg Jensen Damask
Vi havde præcis samme underlige oplevelse i Georg Jensen Damask Århus for 3 dage siden.
Afmålt bedrevidende betjening & ligegyldig uengageret service i ubehagelig stemning.
Lever på ingen måde op til
GJ design & kvalitetsprodukter.
Synd for GJ Damask
- og synd for os.

Besvarelse fra Georg Jensen Damask
I fredags var jeg inde i Georg Jensen Damask Aarhus for at købe en gave og det var desværre en ærgelig oplevelse.
En ting er dårlig service, men det var faktisk næsten ubehageligt at være derinde, da man følte sig rigtig meget til besvær.
Når man vælger at gå ind i jeres butik for, at købe kvalitetsprodukter er det virkelig ærgerligt, at man ikke bliver mødt med lidt hjælpsomhed. Jeg spurgte meget venligt ekspedienten om det var muligt lige, at folde nogle håndklæder ud, da jeg ikke kende størrelsesforskellen, men det var der bestemt ingen grund til, da det jo er standart mål.
Det regnede udenfor og gaven ikke kom i en pose, men jeg turde spørge om en pose inde hos jer. Jeg valgte at gå ind i en butik overfor, blot for at købe en plastikpose, da jeg gerne ville ud af butikken hurtigst muligt, hvilket jeg synes er rigtig øv.
Jeg snakkede efterfølgende med et familie medlem, som havde været inde i samme butik I Aarhus og blevet betjent af den samme dame og havde desværre en meget ligende opfattelse af servicen/stemningen.

Besvarelse fra Georg Jensen Damask
Hurtig levering og som altid et produkt som lever op til forventningen